Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Rema 1000 går sammen med kendiskok

Fredag den 5 januar 2018 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Discountkæden satser på økologisk babymad og indleder et samarbejde med en virksomhed, der har kendt tv-kok i ejerkredsen.

Rema 1000 indleder nu en satsning på økologisk babymad og bliver eneforhandler af mærket Lovemade, hvor tv-kokken Nikolaj Kirk er medejer. Det skriver discountkæden i en pressemeddelelse. 

- Bevidste forbrugere har skabt et voksende marked for økologi og kvalitet – ikke mindst på baby- og børneområdet – og vi mener, at gode økologiske produkter skal være tilgængeligt for alle, og vi er meget glade for nu at kunne præsentere Lovemade i vores butikker, siger Lasse Lindner, Rema 1000’s kategorichef, i en pressemeddelelse.

Virksomheden blev startet af iværksætteren Silvia Wulff og har været på det svenske marked i to år. Opskrifterne står Nikolaj Kirk for sammen med kokkekollegaen Mikkel Maarbjerg, som også er medejer.

- Det er en vigtig kategori, som trænger til innovation. Udover korrekt ernæringsmæssig sammensætning baseret på udvalgte økologiske råvarer har målet med Lovemade hele tiden været, at maden skal smage godt og have en naturlig konsistens. Desværre er det ikke en selvfølgelighed i denne kategori, siger Silvia Wulff i pressemeddelelsen.

Babymaden produceres i Skåne i samarbejde med Orkla Foods.

LÆS OGSÅ: Legetøjskoncern satser på nyt baby-konceptFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD