Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Om detailfolk.dk

Detailfolk.dk er stiftet af Dennis Clausager, der har en lang karriere i detailbranchen bag sig. Men hvorfor starte en portal for detailbranchen – det svarer han på her:

Hvorfor detailfolk.dk?

- Jeg elsker detailbranchen og godt købmandskab. Jeg vil skabe et branchesite, der er med til at løfte en branche, hvor der indimellem tænkes lidt for traditionelt, og hvor mange efterlyser nye idéer og inspiration fra andre brancher eller kollegaer.

Hvad er målet for detailfolk.dk?

- Vi vil være den mest relevante brancheportal for alle detailfolk, der har interesse for tendenser, job, nyheder eller udviklingen i detailbranchen generelt. Vi vil gerne bidrage til, at bryde vanetænkningen i detailbranchen med nye tanker og inspiration.

Kan jeg ikke finde det samme andre steder?

- Der findes nogle få specialiserede branchesites indenfor butiks- og detailområdet, men ingen der går på tværs af brancher. Detailfolk.dk vil være omdrejningspunktet, der samler nyttig og brugbar viden, og sammen med brugerne videreformidler gode idéer til glæde for alle – uanset branche.

Hvad får jeg ud af det?

- detailfolk.dk er et samlingspunkt for alle i detailbranchen, hvor du som bruger kan udveksle ideer med andre. Så hvad enten du søger karriereudvikling i detailbranchen, gode råd fra andre, debat og nyheder om detail, eller du søger et nyt detailjob, har du fundet det rette sted.

Hvad er din detailbaggrund?

- Jeg startede som salgselev i Fona. Sidenhen har jeg haft diverse butikschef- og forhandlerkonsulentstillinger, sluttende som mangeårig salgs- og markedschef for Orange/Telia butikkerne. I 2006 slog jeg mig ned som selvstændig og driver i dag, udover detailfolk.dk, fem modebutikker på Midt- og Sydsjælland.


 

Kontakt os her

Tip en ven om detailfolk.dk

Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD