Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Dennis Clausager, detailfolk.dkDennis Clausager er stifter og ejer af detailfolk.dk og driver også fem tøjbutikker på Midt- og Sydsjælland. Er oprindeligt detailhandels-uddannet og siden hen Merkonom i markedsføring og organisation. Har i en lang detailkarriere haft stillinger som butikschef i blandt andet radiobranchen og sidenhen forskellige lederstillinger, blandt andet som kæde- og markedschef i Telia, inden han i 2006 slog sig ned som selvstændig.

Dennis blogger om stort og småt i detailbranchen, og er ikke bleg for finde den udfordrende eller skarpe kuglepen frem når der skal skrives.

Læs flere indlæg fra denne blogger

Stop skævvridningen og vis erhvervssind: Udskyd udbetalingen af feriepenge og hjælp flere brancher!

Wednesday den 17 March 2021 kl. 10:27

Den sidste rest af danskernes feriepenge bliver nu udbetalt. Det har et flertal i Folketinget netop besluttet - og tak for det - da det utvivlsomt vil give et boost i forbruget og hjælpe mange virksomheder.

Efter planen kan beløbet blive udbetalt i slutningen af marts. Fra ansøgningstidspunktet vil der typisk gå få dage, før beløbet lander på bankbogen og dermed er klar til (for)brug!

MEN… mange brancher og sektorer er fortsat ramt af nedlukning eller restriktioner, så de er afskåret fra at få deres meget tiltrængte andel i forbrugsfesten.

Derfor bør udbetalingen, i min optik, udskydes, indtil størstedelen af de restriktionsramte virksomheder, som fx. centerbutikker, caféer, restauranter og underholdningsbranchen, igen kan agere på lige markedsvilkår.

Jeg er i den ”heldige” situation, at jeg selv driver bymidtebutikker, der fik lov til at åbne igen den 1. marts (har dog fortsat én der er tvangslukket), så personligt vil jeg nok kunne få en større andel i merforbruget, hvis mine konkurrenter fortsat holder lukket. Men her handler det altså om, at vi som samfund skal vise ”erhvervssind” og sikre flest muligt erhvervsdrivende samme vilkår. Der har været, og er fortsat, nok skævvridning i de tidligere restriktioner og regeringsbeslutninger.

Så kære Folketing og forligsparter: Skynd jer lige hurtigt tilbage til skrivebordet og justér datoen for udbetalingen, så vi sikrer ”erhvervssind” og overlevelse for flest mulige virksomheder!

LÆS FLERE INDLÆG FRA DENNE BLOGGERDel dette indlæg:Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD