Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Det er tid til at udvide din B2B-forretnings online tilstedeværelse"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

BUTIKSCHEF, VERO MODA ESBJERG

VERO MODA, Esbjerg

Er du resultatorienteret, og brænder du for mode og butiksdrift? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores VERO MODA butik i Esbjerg? Der er tale om et tidsafgrænset barselsvikariat.  Som butikschef får du en nøgleposition i arbejdet med at sikre den gode oplevelse for vores kunder og samtidig skabe solid udvikling og indtjening i butikken.

Du har ansvaret for butikkens drift, og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra ledelse af medarbejdere til lagerbeholdning og salgstal. Som butikschef vil du få udbygget dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift.

Yderligere vil du:
• Beskæftige dig med driftsmæssige opgaver som planlægning, prioritering
• Sikre at vores kunder er i fokus, så de altid føler sig velkomne
• Sikre en høj butiksstandard med fokus på salg og indtjening
• Sørge for en dynamisk og salgsklar butik

Læs mere
INTERNATIONAL SALES MANAGER, JACK & JONES JUNIOR

JACK & JONES, Brande

Do you know what it takes to create growth and win market shares in an international market? Are you motivated by constantly improving performance and results? Then this is your chance of a challenging position with great responsibility in an international fashion company!  We are looking for an experienced sales professional to accelerate us on our journey within JACK & JONES JUNIOR.

You will join a strong international management team in one of Europe’s largest and leading men’s clothing brands. As our new International Sales Manager, you will get independent responsibility for JACK & JONES JUNIOR, and our goal is to further strengthen our foothold in the market and to expand to our maximum potential. You will work in close cooperation with an international sales department of more than 200 enthusiastic employees, and your focus is on creating growth in wholesale and e-commerce. You impact the performance with some of the largest key accounts and onliners in the world.

You will be deeply involved in growing JACK & JONES JUNIOR, and your primary responsibility will be to create growth in all our markets and to develop the market position within our segment. You hold the strategic responsibility for sales, and you are deeply involved in the product development process, ensuring that the product range is continually developed to meet the market’s needs.

Læs mere
BUSINESS ANALYST

SELECTED, Brande

Brænder du for at agere business partner for forretningen som en del af teamet med ansvar for SELECTEDs økonomistyring og performanceopfølgning?  Så er du måske den forretningsorienterede talknuser, vi søger til at skabe fremdrift og tænke udviklingsorienteret.

Du bliver en del af SELECTEDs økonomiafdeling, hvis hovedansvar er den løbende opfølgning på og udvikling af alle SELECTEDs forretningsmæssige aktiviteter. Vi er en integreret, aktiv del af driften og arbejder målrettet på at sikre transparens, kvalitet og business partnering til vores mange interne stakeholders.
Teamet har ansvaret for performance- og finansiel rapportering, og derudover varetager vi bl.a. controlling-opgaver, budgetprocessen samt omkostnings- og økonomistyring.

Du bliver en central person i den interne økonomistyring, hvor du sikrer transparens og et godt beslutningsgrundlag. Hos os bliver du den katalysator, der ”spotter” og deltager i gennemførsel af optimeringer, både i forhold til processer og forretningens drift. Du medvirker desuden til at udvikle og implementere fælles arbejdsgange på tværs af organisationen.

Læs mere
FACILITY MANAGER

BESTSELLER, Haderslev

Er du en erfaren leder, der brænder for at skabe ramme rne for best-in-class facility & security management i en international virksomhed? Så er du måske den, vi søger til at varetage det overordnede ansvar for Facility- og Security-funktionen på tværs af BESTSELLERs seks logistikcentre i Danmark og Holland.

Som Facility Manager har du det overordnede ansvar for 220.000 m2 bygninger, alle bygningsrelaterede tekniske installationer, kørende materiel samt udenomsarealer. Endvidere har du det ledelsesmæssige ansvar for Security-delen på alle vores danske logistikcentre. I samarbejde med to dedikerede teamledere sikrer du, at vores service-, kvalitets- og sikkerhedsniveau altid lever op til de stillede krav og forventninger på tværs af vores logistikcentre. Derfor er der stor fokus på godt samarbejde med operations, automation og IT Logistics for at kunne levere optimal perfomance til BESTSELLERs kunder.

Med afsæt i et allerede højt niveau fortsætter vi i BETSSELLER Logistics vores rejse for at opnå best-in-class facility & security management. Her vil du få en afgørende rolle i at sikre, at vi lykkes, og du får derfor ansvar for at udarbejde strategien og udstikke de væsentligste milepælene for vores rejse. En rejse, der bl.a. skal fokusere på proaktive processer og flows, digitalisering i bred forstand samt intelligent udnyttelse af dataopsamling på vores installationer og udstyr.

Samtidig sikrer du en stærk kommunikation, således at dine stakeholders har et tydeligt billede af strategien og visionerne for dit samlede ansvarsområde –på kort såvel som på længere sigt.
Som erfaren leder ved du endvidere, at succes skabes gennem andre, og du evner derfor at skabe udvikling og resultater via dine ledere og teams.

Læs mere
SALGSASSISTENT, ONLY STORES, AALBORG BISPENSGADE

ONLY, Aalborg

Til vores ONLY-butik i Aalborg Bispensgade søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.  Har du passion for fashion, og er du udadvendt og service-minded? Så er du måske vores nye salgsassistent.

Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på.  Som salgsassistent vil du opleve selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

 

Arbejdsområder: 
 - Servicere vores kunder ved kassen og ved prøverum
 - Varetage salgs- og merchandising aktiviteter
 - Planlægge salgsaktiviteter og events i butikken i samarbejde med butikschefen

Læs mere
INDKØBER, SKO

PIECES, Aarhus

Har du stor erfaring med udvikling og indkøb af sko? Er du klar til at tage udfordringen op og føre PIECES & YAS SHOES til det næste niveau og gøre det til to førende europæiske sko-mærker? Så har vi en mulighed til dig!  I PIECES og YAS søger vi en ambitiøs, teknisk dygtig og forhandlingsstærk indkøber, der kan varetage ansvaret for indkøb, udvikling og produktion af både PIECES og YAS SHOES.

Du bliver ansvarlig for genopbygningen af PIECES SHOES, samt den fortsatte udvikling af YAS SHOES. Du kommer til at samarbejde med design og salg, hvor dit ansvar bliver at sikre kvalitet, pris og fitting er 100% i orden. Du får et stort ansvar i processen, og du vil få en bred kontaktflade til vores internationale leverandører og samarbejdspartnere.  Du vil blive involveret i hele produktprocessen fra start til slut, ligesom du vil deltage aktivt i præsentationen af skokollektionerne i forbindelse med kollektions- og salgsmøder.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver inkludere:
 - Udvikling af produkter i samarbejde med designteamet samt øvrige samarbejdspartnere
 - Sikre en tæt dialog med vores salgskanaler i forhold til markedsbehov
 - Deltage på interne såvel som eksterne salgsmøder
 - Kvalitets- og prisforhandlinger med leverandører
 - Opbygge og vedligeholde et stærkt leverandørnetværk
 - Foretage inspirations- og leverandørbesøg
 - Følge op på produktion, fitting og leveringer

Læs mere
GRAPHIC PRINT DESIGN ASSISTANT

VERO MODA, Aarhus

Are you a passionate and creative Graphic Print Designer, who enjoys playing with colour combinations? Do you want to contribute to the continuous development of graphics and prints for a successful fashion brand? Then here is your opportunity.  At VERO MODA we are looking for a Graphic Print Design Assistant with creative ideas and an eye for colours to join our Graphic Design team.

You will join a team of 4 dedicated Graphic Print Design colleagues who are all part of VERO MODA’s Design team, where our main focus is on VERO MODA’s prints and graphics. We are characterised by a young and informal work environment with room for creativity and helpful colleagues.

You will work with the development, design and production of prints and participate in the entire process from idea to implementation. The role will involve design of placement prints, all over prints and graphics for our fast fashion brand, which requires an eye for trend and a commercial mindset.
Your responsibilities will among others include: 
 - Trend research
 - Development, design and production of prints
 - Meeting all deadlines and organizing your work load according to priority
 - Preparing artworks for production
 - Communication with suppliers and their design teams

Læs mere
IT BUSINESS ANALYST, SUPPLY CHAIN

BESTSELLER, Brande/Haderslev

Does working in the intersection between IT, logistics and transportation management spike your interest? If you’re also motivated by forming your own role and driving implementation projects in a fast-paced environment, then you may be just the one we are looking for.

At BESTSELLER, we are in the process of implementing a range of new best-of-breed supply chain management systems in order to support the continued growth and continually support our brands with the best tools for supply chain execution and insights.
To succeed in this, we are looking for new colleagues dedicated to support the implementation of a transportation management system (TMS) and a multi-carrier parcel shipping system (MCSS).

Taking on the role as IT Business Analyst, you will join a new team focused on implementing and integrating TMS and MCSS. We are a central part of the IT Logistics organisation, and our overall objective is to ensure that BESTSELLER Logistics is supported by best-of-breed systems and processes, when it comes to transportation and to obtaining visibility of the flow of goods – from supplier to customer.
We work closely with other IT teams as well as our counterparts and stakeholders in Logistics, and during implementation, we work with consultants from leading vendors within TMS and MCSS.

You contribute directly to the team’s overall objective, which will require you to work not only TMS and MCSS, but also in the cross field between multiple other systems, such as our custom-built ERP system, warehouse management systems (WMS), EDI and BI tools.

Læs mere
SALGSASSISTENT, ONLY STORES, RIBE

ONLY, Ribe

Til vores ONLY-butik i Ribe søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.  Har du passion for fashion, og er du udadvendt og service-minded? Så er du måske vores nye salgsassistent..

Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på. Som salgsassistent vil du opleve selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
SALGSASSISTENT, ONLY STORES, ESBJERG KONGENSGADE

ONLY, Esbjerg

Til vores ONLY-butik i Esbjerg Kongensgade søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent. Har du passion for fashion, og er du udadvendt og service-minded? Så er du måske vores nye salgsassistent!

Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på. Som salgsassistent vil du opleve selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere

  side 1 af 10

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD