Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"6 tips til at gøre din webshop mere brugervenlig"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

SALGSASSISTENT, ONLY STORES, RIBE 25-30 TIMER

ONLY, Ribe

Til vores ONLY-butik i Ribe søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent på 25 -30 timer.  Har du passion for fashion, og er du udadvendt og service-minded? Så er du måske vores nye salgsassistent! Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på.  Som salgsassistent vil du opleve selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
SALGSASSISTENT, ONLY STORES, BLÅVAND

ONLY, Blåvand

Til vores ONLY-butik i Blåvand søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.  Har du passion for fashion, og er du udadvendt og service-minded? Så er du måske vores nye salgsassistent!  Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på.  Som salgsassistent vil du opleve selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
SOME AND PR RESPONSIBLE

NAME IT, Brande

Vil du udvikle den fremtidige SoMe-indholdsstrategi for NAME IT? Forstår du digital kommunikation til fingerspidserne, og vil du gerne arbejde i et hurtigt tempo med et område, der er i konstant forandring?  NAME IT er på udkig efter en stærk SoMe-profil med allerede beviste færdigheder i at skabe unikt indhold til online platforme. Hos NAME IT vil du få muligheden for at forme vores profil på vores digitale medier.

Du bliver en del af vores marketingafdeling og vil referere direkte til vores Marketing Manager. Vores marketingafdeling og specielt den digitale del er i rivende udvikling og vi nytænker hele tiden måden vi gør tingene på. For at sikre en ensartethed og implementering på tværs af vores markeder, samarbejder vi tæt med vores Retail-, wholesale- og E-com-kollegaer - nationalt såvel som international. Miljøet i afdelingen kan bedst beskrives som dynamisk, positivt og samarbejdsorienteret. Tempoet er højt, men det gode humør er altid intakt. 

Som vores nye Social Media and PR Responsible er det dit primære ansvar at udvikle og styrke vores tilstedeværelse på sociale medier gennem engagerende og inspirerende indhold. Du vil være det primære kontaktpunkt for vores internationale SoMe og PR-ansvarlig i relation til vejledning, uddannelse og vidensdeling omkring NAME IT’s marketingaktiviteter for at sikre ensartet og banebrydende indhold på alle vores digitale kanaler på tværs af vores markeder.

Læs mere
INTERNATIONAL SALES MANAGER - ONLY DIVISION SOUTH

ONLY, Brande

Har du en stærk salgsprofil, er du drevet af at skabe resultater, og motiveres du af at lede og udvikle et team af ambitiøse sælgere? Er ansvar samt personlig og faglig udvikling vigtige parametre i dit næste job?  ONLY søger en energisk og resultatorienteret International Sales Manager, der brænder for salg, og som kan stå i spidsen for at drive og udvikle engros-salget af ONLY varer på vores sydeuropæiske markeder. For den rette kandidat er dette en enestående mulighed for at tage næste skridt i karrieren og blive en del af et dynamisk og ambitiøst brand, der allerede har markeret sig som en stærk modemæssig og konkurrencedygtig aktør i Europa.

ONLY har været på en forrygende rejse igennem de seneste år. Vi har tredoblet omsætningen, og vores forretningsplan har vist sig at være rigtig. Vi har haft vores primære fokus på to ting – vores produkter og vores medarbejdere. Som en del af organisationen i ONLY kan du i høj grad få det ansvar, du ønsker, de opgaver du brænder for, og ikke mindst være en del af et fantastisk team. Hos ONLY ved vi, at vores medarbejdere gør en stor forskel!

Som International Sales Manager for ONLY Division South får du direkte reference til ONLY’s Brand Director, og dit overordnede ansvar bliver at sætte den fremtidige retning og derved udnytte det fortsatte vækstpotentiale for denne division, som omfatter landene Italien, Frankrig, Spanien, Grækenland og Tyrkiet. Du får med andre ord det øverste salgsansvar for disse fem markeder, og du bliver således ansvarlig for, at de opstillede salgsmål indfries ved hjælp af konkrete salgsindsatser samt motivering og coaching af dine salgsteams ude i landene. 

Læs mere
NOOS REPLENISHMENT PLANNER

ONLY, Brande

Er du analytisk stærk og samtidigt en dygtig kommunikatør? Er du klar til at gribe en unik mulighed for at blive en del af ONLY?  ONLY søger en resultatorienteret og analytisk Planner, der kan styre fordelingen af ONLY’s “Never Out of Stock” (NOOS) varer til vores største eksterne kunder på flere europæiske markeder.

ONLY har været på en forrygende rejse igennem de sidste syv år. Vi har næsten tredoblet omsætningen, og vores forretningsplan er unik. Vores primære fokus har været på to ting – vores produkter og vores medarbejdere – og vi tror på, at involvering og ansvar er den måde, vi bedst udvikler vores forretning og hinanden. Vi ønsker en organisation, hvor vores ledere og medarbejdere bliver udfordret i dagligdagen, og hvor ambitiøse mål sætter standarden for det, vi skal nå. Det, vi gjorde godt i går, skal vi gøre endnu bedre i morgen.

Du vil blive en del af et dynamisk, ungt team med udadvendte og ambitiøse kollegaer, der har skabt en NOOS-afdeling, som har ydet en stor indsats og opnået stor vækst de senere år. Afdelingen har en inspirerende og kreativ stemning, hvor nye forretningsidéer ofte opstår – og der er ikke langt fra god idé til implementering.  Rollen som planner har været i stor udvikling, og den er kun blevet mere central for vores analytiske afsætningsmodel, og vi ser et stort potentiale for fortsat udvikling af rollen. Udover dine gode kollegaer i NOOS-afdelingen, kommer du til at arbejde tæt sammen med vores NOOS-sælgere ude i landene, og det er vigtigt, at du forstår at skabe gode relationer til dem.

Læs mere
Franchisetagere til hhv. region Midt- og Nordjylland

FranchiseMatch, Midt_ og Nordjylland

Brænder du for salg og herremode, og har du modet til at springe ud som selvstændig?
Så har du en helt fantastisk mulighed som franchisetager hos Sjölin – et succesfuldt kvalitetskoncept i vækst. Sjölin sælger målsyede jakkesæt og skjorter til den moderne mand. Fra deres showrooms leverer konceptet årligt flere end 10.000 målsyede produkter.

Du...
 - drømmer om at være din egen chef, har et positivt drive og ambitioner om vækst
 - er salgsorienteret, initiativrig og arbejdsom
 - har – helt naturligt – evnen til at yde den absolut bedste kundeservice i øjenhøjde
 - har erfaring inden for tekstilbranchen, men det er ikke et krav
 - har et godt og bredt netværk i dit lokalområde – gerne gode lokale kontakter i erhvervslivet
 - trives i lederrollen med frihed under ansvar og formår at styrke og engagere dit team af kommende medarbejdere til at yde deres bedste hver dag
 - er punktlig, pligtopfyldende og tillidsvækkende

Læs mere
IT-SUPPORTER

BESTSELLER, Brande/Aarhus

Vil du udvikle dine IT.-kompetencer i en global virksomhed? Hvis du er serviceminded og har flair for IT, er du måske netop den, vi er på udkig efter.  Vi søger en erfaren, udadvendt og serviceorienteret IT-supporter, som vil indgå i et stærkt team, der yder onsite-support til BESTSELLERs medarbejdere

Du bliver en del af BESTSELLER IT Onsite, som er et team af 9 ansatte i den Globale ServiceDesk fordelt på 4 lokationer - Brande, Aarhus, Hamburg og Malaga. Du vil være tilknyttet vores Onsite-afdeling enten i Aarhus eller Brande. Vi er et engageret team, der arbejder med koordinering, support, bestilling, opsætning og vedligeholdelse af IT-udstyr og -systemer. Her vil dine opgaver bestå i klargøring af IT-udstyr til BESTSELLERs ansatte, vejledning, opsætning og support ude ved brugerne. Du vil primært arbejde fra din egen lokation, men der vil også af og til være brug for, at du kører ud til vores andre danske kontorer.

Mere konkret vil dine ansvarsområder indebære at:
 - Yde 1st level Onsite support til kontorer - primært hhv. Aarhus eller Brande
 - Support af topledelsen
 - Sikre at al registrering sker i henhold til guidelines (ITIL)
 - Levere og vedligeholde dokumentation samt sikre løbende vidensdeling
 - Opfordre brugerne til at bruge self-service
 - Deltage i den fortsatte optimering af den globale ServiceDesk/IT

Læs mere
SALES RESPONSIBLE (MATERNITY COVER)

SELECTED, Brande

Take on the challenge of strengthening and developing our positioning in France and join an ambitious and dedicated sales team in a strong, international fashion brand!  If you are a strong, creative and open-minded sales profile, looking for the next step in your career, you may be just the one SELECTED HOMME is looking for to take on the responsibility of strengthening and developing our position in France, while our colleague is on maternity leave.

You will join a dynamic team in SELECTED HOMME’s sales department, where your primary responsibility will be to ensure our growth on the French market. In collaboration with our sales team in France, you develop sales strategies, prepare budgets, handle sales-related assignments and ensure that everything is implemented correctly and in line with the specific market and potential.  Your tasks include:
 - Implementing promotional sales initiatives
 - Ensuring that the team is working towards our goal and sales strategies with determination
 - Continuous dialogue, feedback and knowledge sharing with the sales teams in Division South-West
 - Maintaining close relations to Key Accounts, including participation in events
 - Day-to-day support to our sales team in France
 - Optimizing our m2 performance.
You can expect approx. 50 travel days annually to ensure closeness to you market.

Læs mere
Shopmanager til Mad&Vin

Magasin, Kgs. Nytorv, Kbhvn

”Hej - Jeg er Sales Manager for Mad&Vin, og jeg leder efter en ny Shopmanager til mit team. Universet er fyldt med de lækreste produkter og brands og kunder der forventer oplevelser og fantastisk service”. 

Vi vil give vores kunder langt mere end de forventer. Vi vil konstant være nysgerrige på, hvordan vi kan skabe et univers af inspiration og oplevelser, der får kunderne til at komme igen og gøre os til første valg, når de skal shoppe dagligvarer.

Du kommer til at have ansvar for vores Foodhall, dvs dagligvarer og kasselinjen og har afgørende indflydelse på drift og resultat.
Du får det fulde ansvar for salgstal, budget, lager, rapportering, ansættelse og træning af 31 medarbejdere.
Du får mulighed for tæt dialog og samarbejde med Indkøb, HR, VM Retail og Marketing. 

Læs mere
DIGITAL DEVELOPER

NAME IT, Brande

Are you looking for an opportunity to be a part of a digital transformation? Can you develop our digital sales toolbox?  Then now is the time for you to join our Digital Sales Team in NAME IT. We are looking for tech-savvy colleague to join our team to help us drive the digitalization and growth in an international fashion brand.

You will become a part of the Digital Sales Team, working in the close collaboration with sales, markets, as well as marketing. Our digital team currently consist of two colleagues: A Digital Sales Developer and a Digital Manager, who you will be reporting to. This mean you will join a small and fairly new established team, but a team with high ambitions and with a considerable mark on the business. Even though we are a small team you will never feel lonely as we work very closely with the rest of the organization.

You will be working with many exciting tasks and projects, which among others include:
 - Developing and optimizing our digital toolbox
 - Making sure that our customers in the markets have always relevant and updated content available
 - Setting up the content in our CMS for DIRECT– webshop for our B2B customers: weekly focus, global and local campaigns, events
 - Setting up newsletter campaigns and email automations

Læs mere

  side 1 af 6

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD