Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Netbutik køber virksomhed kendt fra DR-program

Foto: detailfolk.dkWednesday den 4 October 2023 kl. 11:49 af: Kristian Holgersen

Stifteren af stor netbutik har forsøgt at bejle til en af sine mindre konkurrenter flere gange, og nu er et salg sat i stand.

Selskabet bag netbutikken Temashop overtager ejerskabet af Party in a Box. Det skriver parterne i opslag på LinkedIn.

Temashop har siden 2009 solgt festartikler som kostumer og pynt på nettet, mens Party in a Box sælger samlede udstyrspakker til fester - lige fra balloner, kopper og bordkort.

- Jeg har ad flere omgange forsøgt at bejle til Trine Hansen og hendes forretning. For jeg kan se, at det her kan blive rigtigt stort og godt for os begge. Trine er vanvittig dygtig til markedsføring særligt på de sociale medier, så hende kan vi lære rigtigt meget af, skriver ejerlederen bag Temashop, Daniel Diness Andersen, på LinkedIn.

Han ser et stort potentiale i virksomheden.

- Alene i Danmark, kan jeg se, at vi kan være med til at mangedoble omsætningen i Party In A Box regi, skriver han.

Party in a Box kører videre som en selvstændig forretning, og aktiviteterne på de sociale medier og i webshoppen fortsætter, skriver stifter Trine Hansen på LinkedIn.

Får færre opgaver

For nogle år siden deltog Trine Hansen i DR-programmet Løvens Hule, hvor hun endte med at sige ja til en investering fra Mia Wagner, som var en del af panelet dengang.

I 2022 blev Trine Hansen ramt af stress, og det er en af grundene til, at hun nu giver slip på ejerskabet, skriver TV2 Østjylland.

- Der tages nogle opgaver fra mig, det gør jo også, at jeg ikke lander det sted igen, siger Trine Hansen til TV2 Østjylland.

- Det vil stadig være mit ansigt udadtil, men jeg vil blive en ansat med løn. Det giver en tryghed for mig, der gør, at jeg kan yde maks på andre områder i virksomheden, i stedet for at have min bekymringer på alt muligt andet, siger hun.

LÆS OGSÅ: Imerco snupper butikker fra konkurrentenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD