Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Kaffekoncept vokser virksomhed over hovedet

Foto: PR.
Thursday den 28 September 2023 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

De mobile kaffebarer er blevet så stor en forretning for Peter Larsen Kaffe, at det kræver en samarbejdspartner.

Siden 2011 har Peter Larsen Kaffe solgt kaffe til tørstige gæster ved festivaler og andre store begivenheder fra mobile kaffebarer.


Den del af forretningen er vokset så meget, at Peter Larsen Kaffe har set sig nødsaget til at finde en samarbejdspartner, som kan være med til at køre konceptet videre.

Samarbejdspartneren er virksomheden Woodys, som har is- og madbarer i Silkeborg og Søndervig, men også en række kaffevogne.

- Konceptet fortjener at få mere kærlighed og opmærksomhed, end vi har mulighed for at give det i Peter Larsen Kaffe, siger innovations- og kommunikationschef i Peter Larsen Kaffe, Lars Aaen Thøgersen.

- Dermed kan vi også fokusere endnu skarpere på vores kerneforretning, som er at levere certificeret kvalitetskaffe til hele det danske marked, Lars Aaen Thøgersen.

En ung virksomhed

Woodys blev grundlagt for fire år siden af Lone Lambæk og Pelle Jensen. De har besluttet at give unge medarbejdere chancen.

- Udover vores bestyrer i Søndervig og en dygtig fleksjobber, som styrer vores lager, er Lone og jeg de eneste ’gamle’ i virksomheden, siger Pelle Jensen.

- Alle vores caféer og kaffebarer bliver drevet af ca. 70 fuld- og deltidsansatte, der typisk begynder hos os som 15-årige og fortsætter, indtil de begynder på en videregående uddannelse. På den måde har vi en stærk base af unge mennesker, der både lærer at tage ansvar, passe et arbejde og være en del af et fællesskab, siger Pelle Jensen.

Det nye kaffepartnerskab etableres officielt i forbindelse med Kaffens Dag, den 1. oktober.

LÆS OGSÅ: Topchefen i Normal er blevet lun på kaffe og caféerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD