Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Ejer af kendt kaffekæde må traske tilbage til start

Foto: morguefile.comFriday den 10 September 2021 kl. 11:01 af: Kristian Holgersen

Efter nogle “lorte-regnskabsår” begyndte det at se lysere ud for ejeren af en kendt kaffekæde. Det skulle bare ikke vise sig at holde.

Ricco Sørensen, der ejer kaffekæden Riccos Kaffe, havde lige fået forretningen tilbage på rette spor. Men nu skal den så trækkes fri igen.

Sidste års lille plus på kontoen er nemlig skiftet ud med endnu et sæt røde tal i det seneste årsregnskab. 1,35 millioner kroner lyder tabet på.

Til Fødevarewatch beskriver Ricco Sørensen hele situationen med et malende sprog:

- Jeg har haft nogle lorte-regnskabsår og nogle partnere inde over, som ikke fungerede, men jeg fik samlet stumperne op, vendt skuden og gik faktisk ind i et 2020, der så rigtig lovende ud. Men så blev jeg slået fuldstændig tilbage til start på den hårdest tænkelige måde, siger Ricco Sørensen til erhvervsmediet.

I årsrapporten for 2020 bliver coronakrisen fremhævet som den sure mælk i kaffen. Flere af kædens 17 butikker har været helt lukkede, mens andre udelukkende har tilbudt take away.

Men måske er der grobund for endnu et comeback hos Riccos Kaffe.

- Selskabet forventer positiv drift fra 2. halvår 2021, og investorer og ejerkreds er indforstået med at stille den nødvendige likviditet til rådighed for selskabets drift, fremgår det af årsrapporten.

Ricco Sørensen har i flere omgange vakt opsigt ved at tiltrække tunge erhvervsfolk. Den tidligere direktør for Lundbeckfonden, Christian Dyvig, har været med ombord, mens August Lund, som er hovedaktionær i restaurantkæden Cofoco, stadig sidder på en del af ejerskabet.

LÆS OGSÅ: Konkurs rammer landsdækkende kaffekædeTilføjFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD