Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Fare for flere konkurser i hårdt ramt café-imperium

Foto: morguefile.com"Den værste dag"

Da kæderne Dalle Valle og Café A mistede 13 ud af sine 35 steder under coronakrisen, var det en hård oplevelse for koncernens formand.

- I mine 40 år i erhvervslivet, er det her den værste dag. Men ingen tvivl om, at det her er værst for medarbejderne. Vi håber på at komme stærkt tilbage, sagde Niels Rønnebech dengang til BT.

Thursday den 29 October 2020 kl. 11:52 - Kilde: Finans

Flere caféer blev allerede blevet ædt op af konkurser i foråret, og nu spidser situationen til i moderselskabet, viser seneste regnskab.

Tilbage i slutningen af marts endte 13 ud af 35 caféer i kæderne Dalle Valle og Café A med at gå konkurs.

Flere måneder senere er faren stadig ikke drevet over. Ifølge årsrapporten for holdingselskabet bag café-kæderne - Musavvir Holding - vil yderligere tre caféer sandsynligvis gå konkurs. Det skriver Finans, som var først med historien.

- Tre datterselskaber er i særdeleshed nødlidende som følge af gæld til de konkursramte selskaber, som må forventes inddrevet af boerne i helt eller delvist omfang, fremgår det af årsrapporten.

- Da moderselskabet desuden har givet isoleret afkald på at støtte disse selskaber finansielt, er de i overhængende risiko for at de tre selskaber begæres konkurs.

Alle restauranter og caféer bliver drevet under selvstændige cvr-numre, fremgår det af årsrapporten fra Musavvir Holding ApS.

Mens revisorerne sår tvivl om den fortsatte drift, så er ledelsen anderledes optimistisk. De mulige konkurser kommer hverken til at sprede sig videre til de resterende driftsselskaber eller moderselskabet, lyder vurderingen.

Faktisk regner ledelsen med at komme styrket ud af 2020.

- Ledelsen forventer et betydeligt bedre resultat for 2020 end 2019, da der ikke forventes yderligere nedskrivninger af koncerngoodwill og mellemværender, som har været tilfældet i år, fremgår det af årsrapporten.

LÆS OGSÅ: Holdet bag supermarkeds-hit har store planer for nyt café-koncept

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD