Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Rigmand genåbner legendarisk café

Foto: morguefile.comMonday den 6 July 2020 kl. 11:39 af: Flere medier

En af de kendte caféer i København er genopstået. Rigmand har overtaget stedet, som ellers var ramt af flere uheldige sager.

Søndag kunne københavnere og turister igen lægge vejen forbi Café Dan Turell, som har ligget på Store Regnegade siden 1977.

Det er rigmanden Lars Seier Christensen, der står bag genåbningen af den nærmest legendariske café, skriver flere danske medier - herunder BT og Børsen.

Caféen har gennem en længere periode har været plaget af skandalesager - blandt andet er stedet blevet lukket af fødevaremyndighederne. Den tidligere ejer - Bahram Sari Beliverdi - fik i juni en fængselsdom for tilfælde af bedrageri i momssvindel, skriver Berlingske.

Lars Seier Christensen købte caféen sidste år og har brugt månederne på at få sat lokalerne i stand med assistance fra sin kone, Yvonne Seier Christensen. Det skriver BT.

- Jeg har længe tænkt, det kunne være sjovt med et sted i København, som var lidt mere tilgængeligt end de fine restauranter, siger han til avisen.

- Jeg har bragt det tilbage til det, det var engang, men i en lidt mere raffineret udgave, som er tro over for ånden, sådan som jeg husker det, fortsætter Lars Seier Christensen.

Café Dan Turell, der er opkaldt efter forfatteren af samme navn, blev sat til salg i august 2019.

LÆS OGSÅ: Tobaksgigant åbner butik i lokalerne fra ikonisk caféFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD