Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Kritikken hagler ned over café-kæde: Nu svarer direktøren

Foto: detailfolk.dkThursday den 28 November 2019 kl. 11:08 - Kilde: BT

Angstanfald, gammel mad og overarbejde uden betaling. Flere har dårlige erfaringer med at arbejde i landsdækkende cafékæde.

Gennem de seneste uger har BT bragt historier om kritisable arbejdsforhold i den landsdækkende café-kæde Espresso House.

Avisen har fået henvendelser fra 54 ansatte og tidligere ansatte, som beretter om angstanfald, underbemanding, overarbejde uden betaling og tilfælde af gamle råvarer i butikkerne.

De mange kritiske ryster har nu fået direktøren for Espresso House - Claus Skovfoged - til at reagere. Han er ked af historierne.

- Vi skal være tydelige om, at når man er syg, så er man syg, og så skal man ikke møde på arbejde, og om at når man er på arbejde, så får man løn, siger han til BT og fortsætter:

- Vi skal være tydelige om vores træning og uddannelse af vores ledere. Vi skal tale med de kolleger, der af en eller anden grund stopper i vores virksomhed, som jo har en masse viden.

Espresso House har omkring 430 caféer i Norden og Tyskland. Kæden gjorde sit indtog i Danmark, da ejeren, selskabet Jab Holding, i 2016 besluttede at omdanne de gamle Baresso-caféer til Espresso House.

LÆS OGSÅ: Gør det igen: Kaffekæde får mangemillionær ombord

Læs hele artiklen på BT


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD