Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Dagligvarekoncern skiller sig ud i øko-pristjek

Foto: detailfolk.dkMandag den 6 november 2017 kl. 09:15 - Kilde: Politiken

Prisen på økologiske varer svinger fra kæde til kæde. Men en bestemt koncern ender konsekvent i den dyre ende, viser ny opgørelse.

En kurv med 15 økologiske basisvarer behøver ikke koste mere end 203,34 kroner, hvis man gør sine indkøb i Aldi, mens prisen kan ende helt oppe på 280,79 kroner, hvis man går i Irma.

Det viser en opgørelse fra Politiken.

Sammen med Meny hører Coop-kæderne alle til i den dyre ende af skalaen. Det gælder også Fakta, der med 215,78 kroner er den dyreste blandt discountbutikkerne.

- Jeg tænker, at vi selvfølgelig skal være konkurrencedygtige inden for økologi, og det er rigtigt, at Fakta skal være konkurrencedygtig i forhold til de andre lavprissupermarkeder, og SuperBrugsen og Kvickly skal være det i forhold til andre supermarkeder, siger koncerndirektør Jens Visholm til Politiken.

Han understreger, at Fakta “målt i hele træskolængder” ligger i det rette felt.

Drillerier fra Netto

Tidligere på efteråret har Netto kritiseret prisen på økologiske varer hos Coop. I en avisannonce har discountkæden fra Dansk Supermarked eksempelvis opstillet to boner over indkøb af økologiske varer.

- Vores kolleger fra Coop slår et stort slag for økologi her i oktober - eller Øktober, som de kalder det. Det vil vi gerne bakke op om i Netto. Vi forstår bare ikke, hvorfor det skal være så dyrt. og hvorfor det kun skal være i oktober, skriver Netto i annoncen.

Coop ramte på mange måder en øm tå med Øktober-kampagnen, der skabte stor uro i baglandet og blandt danske landmænd, som Detailfolk tidligere har berettet om. 

LÆS OGSÅ: Coop-kampagne møder massive protester

Læs hele artiklen på Politiken


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD