Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Tastefejl har sat webshops liv i fare

Billedet er taget fra Trendylivings webshop.
Friday den 10 February 2017 kl. 06:10 af: Lise Møller Schilder

En webshop kom til at taste den forkerte pris på en vare, og nu er en shitstorm fra vrede kunder ved at sende butikken i graven.

Der var tale om en simpel tastefejl, men fejlen skulle vise sig at blive meget alvorlig for netbutikken trendyliving.dk. Det skriver Trendyliving.dk i en pressemeddelelse.

En af de varer, som blev solgt i butikken, en Bobles skumfigur, var ved en fejl blevet sat til en pris på 199 kroner i stedet for 799 kr. Det gav 450 ordrer på en time mandag aften, inden fejlen blev korrigeret. Kunderne fik besked dagen efter, at de ikke kunne købe varen til denne pris, men det brød de sig ikke om.

- Så begyndte Shitstormen på diverse sociale medier som Facebook, Instagram og Trustpilot. En shitstorm, hvor www.trendyliving.dk bliver kaldt alverdens ting bl.a. svindlere, fup butik, og at det er det rene bondefangeri, trods de har eksisteret siden 2009 og sendt mere end 100.000 pakker til kunder gennem årene, skriver Trendyliving i pressemeddelelsen.

Forbrugerne har magten

Indehaver Jacob Friis-Christensen er dybt rystet. Og han erkender blankt, at forbrugerne har magten til at lukke en virksomhed, hvis de vil.

- Jeg har været selvstændig siden 2002, men har aldrig oplevet noget så forfærdeligt og magtesløst. Vi har lavet en fejl, som vi efterfølgende erkender. Som kompensation for fejlen tilbyder vi endvidere de berørte 450 kunder en rabat på 15% på en fremtidig ordre, siger han.

Flere af de uheldige købere af bobles skumfiguren har truet med en retssag igennem Forbrugerstyrelsen.

LÆS OGSÅ: Nu kan butikker købe shitstorm-forsikringFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD