Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Reklamebureau: Status på Biancos shitstorm efter en uge

Billedet er fra Biancos omdiskuterede reklamefilm.
Thursday den 2 February 2017 kl. 10:02 - Kilde: Bianco

Bureauet bag Biancos udskældte reklamefilm gør status. Hvad gik skidt, og hvad gik godt?

Johan Køhler er partner hos reklamebureauet & Co, der står bag skokæden Biancos seneste reklamefilm. Han gør nu status på mediet Bureaubiz, efter en uges shitstorm som reaktion på filmen.

- Så lad os kigge på, hvordan filmen er blevet modtaget. Det nemmeste er at se på de akkumulerede reaktioner på videoen. Den har små 8000 delinger og et reach på langt over fire millioner (heraf små tre millioner organisk), skriver Johan Køhler og fortsætter:

- Den har små 2,5 millioner views og over 20.000 kommentarer – og mange af dem er virkelig vrede – men den har også 45.000 reaktioner. Ud af de 45.000 er 4400 vrede, kede af det eller den svært afkodelige smiley med åben mund. De sidste 40.500 er hjerter, grin og thumbs up.

Tre forskellige grupper

Johan Køhler vurderer, at filmen er nået ud til tre forskellige grupper af befolkningen, der alle sammen befinder sig i hver deres boble. Den ene boble er alle de vrede seere. Den anden boble er reklamefolk, der anser reklamen som et farligt skrækeksempel. Og så er der den sidste gruppe, skriver han.

- Det er alle andre. Dem vi ofte har så lidt føling med på marketinggangene, at vi distanceret kalder dem ‘målgruppen’, men som faktisk er de mennesker, hvis holdninger vi skal forestille at forstå og bekymre os om, lyder det.

Johan Køhler konkluderer derfor ud fra disse tal, at kampagnen indtil videre har været en slags succes. Han advarer desuden om, at anden del af kampagnen, som endnu ikke er offentliggjort, også er designet til at skabe en del debat. 

LÆS OGSÅ: Bianco-reklame om ligestilling vækker forargelse 

Læs hele artiklen på Bianco


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD