Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Anders Holch Povlsen udskifter bestyrelsen i Bianco

Wednesday den 3 February 2016 kl. 09:30 af: Lise Møller Schilder

Bestyrelsen i skokæden Bianco bliver både mindre og får også tilføjet en Bestseller-direktør som ny formand.

Den 22. januar kom det frem, at rigmanden Anders Holch Povlsen havde valgt at købe aktiemajoriteten i skokæden Bianco Footwear.

Nu går Bestseller-ejeren så i gang med at sætte sit aftryk på virksomheden. Den 2. februar blev bestyrelsen i Bianco Footwear nemlig udskiftet således, at bestyrelsesmedlemmerne Thomas Ryge Mikkelsen, Ib Nørholm, Detlev Friedhelm Meyer og formanden Michael Zøhner-Pedersen fratræder deres poster.

Ny formand fra egne rækker

Istedet tiltræder Lise Kaae som ny formand. Hun er i dag økonomidirektør i Bestseller og har været det siden 2008. Hun sidder også i bestyrelsen i flere andre af de virksomheder, Bestseller har investeret i. Det gælder blandt andet Normal og Whiteaway.

Stifter og direktør i Bianco Footwear, Rene Piper Laursen, træder også ind i bestyrelsen. Det eneste tilbageværende medlem af bestyrelsen er derfor Thomas Robert Fischer, hvorfor bestyrelsen er gået fra at bestå af fem til at bestå af tre medlemmer.

Direktør fortsætter

Rene Piper Lauersen fortsætter som administrerende direktør. Økonomidirektøren, Mikael Rubenius, fortsætter også. Han har siddet på posten siden juni 2014.

Rokaden betyder dog, at medejer af Bianco, Detlev Friedhelm Meyer, træder ud af bestyrelsen. Han er til gengæld stadig bestyrelsesformand for Pipto Holding A/S, som som ejer en tredjedel af aktierne. Her er Rene Piper Laursen administrerende direktør. Ejerkredsen af Bianco Footwear består i dag af Anders Holch Povlsen, Rene Piper Laursen og Detlev Friedhelm Meyer.

LÆS OGSÅ: Her er Stylepits nye bestyrelseFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD