Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Kvickly er havnet i shitstorm om køn

Foto: detailfolk.dkWednesday den 19 October 2016 kl. 09:02 - Kilde: Jyllands-Posten

Klassiske kønsroller er måske den mest brugte stereotyp i reklamebranchen. Men der er åbenbart en grænse, og den har Kvickly fundet.

Hvis det står til Kvickly, så skal mor stå i køkkenet i efterårsferien, mens far skal sidde med vennerne og drikke øl. Sådan ser det i hvert fald ud, hvis man åbner kædens tilbudsavis.

Begge aktiviteter lyder hyggelige og potentielt sjove, men sat i en kønnet kontekst virker de lige lovligt gammeldags. Det mener flere mennesker på de sociale medier, hvilket har betydet, at Kvickly er rendt ind i en regulær shitstorm.

- Jeg ved faktisk ikke, hvad de havde forestillet sig. At kvinder bare vil stå i køkkenet og bage kager dagen lang, mens manden sidder og drikker sig i hegnet i mørk øl?, siger Alexander Grandt, som er folketingskandidat for Socialdemokratiet i Odense, til Jyllands-Posten.

Han har kritiseret reklamen i en Twitter-opdatering. Og han er langt fra den eneste. Derfor har Coop også valgt at beklage reklamen.

- Det er en helt klar misforståelse. Den reklame skulle aldrig have være bragt, og det er ikke Kvicklys holdning. Kvickly vil være den moderne families indkøbssted, og det stemmer den reklame ikke overens med, siger Coops informationsdirektør, Jens Juul Nielsen, til Jyllands-Posten.

LÆS OGSÅ: Nu kan butikker købe shitstorm-forsikring

Læs hele artiklen på Jyllands-Posten


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD