Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Lego er havnet i en shitstorm

Arkivfoto
Monday den 26 October 2015 kl. 09:46 - Kilde: Finans

Kritikken fortsætter mod den danske legetøjsfabrikant.

Som omtalt her på sitet i sidste uge ser det stadig sort ud for især europæiske butikker, der sælger Lego, da den danske virksomhed ikke kan følge med den enorme efterspørgsel fra kunder og butikker. Det sker, selvom Lego har foretaget massive investeringer i et udvidet produktionsapparat.

Nu skriver erhvervsmediet Finans, at den kinesiske kunstner og systemkritiker Ai Weiwei bestormes af forbrugere og fans på sociale medier, fordi sympatisører vil donere deres legoklodser til et annonceret kunstværk om ytringsfrihed, som skal udstilles på australsk museum senere på året.

Sympatisørerne har navndøbt sagen ’Lego Gate’, ligesom mange Twitter-brugere benytter hashtags som #Legogate, #legosforweiwei og #LegosForFreedom til at tilkendegive holdningen over for Billund-virksomheden. Her truer flere med at boykotte den danske legetøjsfabrikant, skriver Finans.

LÆS OGSÅ: Butikker lider fortsat under Lego-succes

Afviser ’politisk kunst’

Tilkendegivelserne kommer, efter Ai Weiwei lørdag på Instagram offentliggjorde, at Lego i september afviste at levere et større parti legoklodser til ham.

Lego har indtil videre ikke ønsket at kommentere sagen, men oplyser til Finans om den generelle kommunikationspolitik, der fastsætter, at Lego afviser alle leverancer, hvis firmaet er bekendt med, at produkterne skal bruges til ’politisk kunst’.

Lego understreger samtidig, at det står enhver person frit for at erhverve sig klodserne hos forhandlere eller andre steder.

'Everything is awesome' er den supplerende tekst til Ai Weiweis Instagram-billede, som kan ses her.

LÆS OGSÅ: Lego fortsætter med at skovle penge ind

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD