Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Tager tilbagegang for netbutikker med ro: - Helt naturligt

Foto: detailfolk.dkTuesday den 16 November 2021 kl. 11:47 af: Redaktionen

Efter et enestående år er det helt naturligt, at flere netbutikker møder lidt tilbagegang, lyder en analyse fra Dansk Erhverv.

Skønt det stadig ruller ganske godt for den samlede nethandel i Danmark, så må flere butikker efterhånden slå væk fra den ensrettede vækstmotorvej.

Det viser nye tal fra Dansk Erhvervs e-handelsbarometer.

En ud af fem netbutikker har gennem tredje kvartal oplevet en nedgang i omsætningen, hvis man sammenligner med samme periode året før.

- Sidste år var – og forbliver forhåbentligt – helt enestående som følge af corona. Vi så rigtig mange netbutikker, der voksede med mere end 100 %, så det er helt naturligt, at nogle nu oplever tilbagegang, siger Niels Ralund, e-handelsdirektør i Dansk Erhverv, på organisationens hjemmeside.

- Det betyder ikke, at de spejder desperat efter kunder, men er mere udtryk for, at de er tilbage til hverdagen. Jeg hører også fra flere medlemmer, at det faktisk er helt fint, at den normale vækst er tilbage, da man får tid til nogle af de projekter, som man måtte udskyde, da det hele gik så ekstremt hurtigt, siger han.

11 procent af netbutikkerne melder om en nedgang i omsætningen på 5-15 procent, mens seks procent har noteret et tab på 15-25 procent. Værst ser det ud for en lille gruppe på tre procent, som har mistet mindst 25 procent.

26 procent af netbutikkerne har solgt for nogenlunde det samme beløb.

LÆS OGSÅ: Forbrugere om nethandel: En fordel trumfer pris og stort udvalgFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD