Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Overraskende få netbutikker gør brug af denne type markedsføring

Foto: detailfolk.dkFredag den 12 november 2021 kl. 11:32 af: Redaktionen

En opgørelse over de mest brugte marketingmetoder blandt netbutikkerne gemmer på en lille overraskelse, mener Dansk Erhverv.

Når danske netbutikker bliver spurgt om brugen af salgs- og marketingkanaler, så kommer ingen op på siden af Facebook og Instagram.

De to sociale medier, som har samme ejer, bliver således brugt af 93 procent af netbutikkerne, viser en opgørelse fra Dansk Erhverv.

På de næste pladser følger Google AdWords med 80 procent, YouTube og andre videotjenester med 41 procent, mens 40 procent bruger LinkedIn.

Blot 36 procent af respondenterne har sat kryds ved affiliate marketing, og det er en lille overraskelse, mener Mathilde Møller fra Dansk Erhverv, som har erfaring på området. En forklaring kan være, at kendskabet til metoden ikke er særlig stort ude hos virksomhederne.

- Samtidig har affiliate marketing tidligere haft et blakket ry, da man ikke helt kunne redegøre for, hvad man fik ud af det, og hvordan kunderne kom frem til ens side, siger Mathilde Møller på Dansk Erhvervs hjemmeside.

- Det er dog fortid, og i dag har webshops fuldt overblik over alle detaljer i forbindelse med trafik, salg og publisher. Eller det kan man i hvert fald få, hvis man vælger et seriøst bureau til at hjælpe, siger hun.

Affiliate marketing er helt grundlæggende marketing på kommission. Virksomheder betaler altså først, når marketingarbejdet kaster et salg af sig. Det kan eksempelvis være gennem reklamer på en blog.

LÆS OGSÅ: Storsatsende kæde opruster i marketing: - Jeg er en stærk lederFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD