Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Dagligvarekæde henter marketingchef i Aldi

Foto: MENYWednesday den 5 February 2020 kl. 10:19 af: Kristian Holgersen

Efter næsten tre år i samme stilling skal marketingchefen i Aldi snart til at prøve kræfter med en anden type dagligvarekæde.

Marketingchefen Carsten Kure beholder sin titel, når han fra marts skifter Aldi-kontoret ud til med en plads hos dagligvarekæden Meny.

- Det har været en enormt spændende og givende udfordring at bygge Aldi’s marketingafdeling op fra ingenting, og sammen med mit team se, hvordan resultaterne af indsatsen stille og roligt begynder at manifestere sig alle steder i koncernen, skriver Carsten Kure i et opslag på LinkedIn.

- Højere kundestrøm, et styrket brand, digital transformation og tårnhøj engagement på SoMe, samt et TV univers der har givet Aldi et frisk ansigt udadtil, bare for at nævne nogle få ting, fortsætter han.

Carsten Kure skifter til Meny efter næsten tre år hos Aldi. Tidligere i sin karriere har han også været marketingdirektør for kæden Maxi Zoo og i Euromaster Danmark, fremgår det af hans cv.

Nu glæder han sig til at møde de nye kolleger og “få hænder, hoved og hjerte dybt begravet i Menys identitet og brand.” som han skriver.

Meny hører under Dagrofa og har 116 butikker i Danmark.

LÆS OGSÅ: Erfaren butikschef bliver direktør i kronisk presset kædeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD