Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

TDC får ny chef for marketing

Foto: detailfolk.dkTuesday den 8 August 2017 kl. 06:00 - Kilde: Dansk Markedsføring

Hun kommer fra en chefstilling på Dagbladet Børsen, men bliver nu hentet til TDC, som har oprustet gevaldigt på marketingfronten.

TDC har ansat en ny marketingschef. Astrid Ryberg Johansen, kommer til TDC fra dagbladet Børsen, hvor hun de seneste fire år har været Head of Marketing. Det skriver Dansk Markedsføring.

TDC har ikke nogle direkte kunder, men står blandt andet bag Yousee. TDC-brandet har dog en lang historie og de fleste danskere kender navnet.

- Det bliver en spændende udfordring at komme til at arbejde med et C20-brand, som alle danskere har et forhold til, siger Astrid Rybjerg Johansen til Dansk Markedsføring og fortsætter:

- Det er noget helt andet end at arbejde i mediebranchen. Konkurrencen i den danske telebranche er knaldhård og den kommercielle kommunikation massiv, og det bliver en spændende opgave at være med til at slå TDC Group-brandet endnu bedre fast i danskernes bevidsthed fremover.

Astrid Ryberg Johansen refererer til Mikkel Lind, der er ny Head of Group Brand & Marketing Strategy for TDC's overordnede selskab, TDC Group.

LÆS OGSÅ: Ny marketingchef: Her er min plan for Irma

Læs hele artiklen på Dansk Markedsføring


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD