Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Lidl gør talent fra egne rækker til salgschef

Foto: PRMonday den 20 January 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

- Der er måske ikke så mange, der tænker over den karriere, man kan gøre i detailbranchen, siger ny salgschef i Lidl.

32-årige Jesper Sanvig er lige nu i gang med indkøringen til stillingen som salgschef for Lidl-butikkerne i Region Østdanmark.

Han kom til discountkæden for fire år siden, hvor han gik direkte fra CBS til at blive distriktschef for seks butikker. Han havde afleveret sit speciale i Human Ressource Management om fredagen, og skulle allerede møde op på sit nye job om mandagen.

- Der er måske ikke så mange, der tænker over den karriere, man kan gøre i detailbranchen, siger Jesper Sandvig i en pressemeddelelse fra Lidl.

- Det kræver sindssygt hårdt arbejde, men det betaler sig. Og i Lidl har jeg oplevet, at der er enormt mange muligheder for at udvikle sig, fortsætter han.

Udvalgt som toptalent

Jesper Sanvig blev udvalgt som ét ud af syv toptalenter ud af Lidls cirka 3.000 medarbejdere på grund af de gode resultater, han havde opnået som distriktschef.

Sammen med seks kolleger har Jesper været gennem et omfattende talentprogram, der skal ruste ham til at tage et skridt op på Lidl-stigen.

- Jeg er blevet meget opmærksom på, at jeg aldrig bliver færdig med at udvikle mig som leder. I forløbet det seneste år har jeg fået en dybere forståelse af, hvordan man graver et spadestik dybere i en problematik, siger Jesper Sanvig og fortsætter:

- Hvor jeg måske førhen i en samtale med en butikschef sagde: ”Kan du ikke bare lave det om?”, så tænker jeg nu meget mere over at finde ud af, hvad der ligger bag. Hvorfor bliver han eller hun ved med at gøre tingene på en bestemt måde?

Stort ansvar 

Den nye viden vil Jesper Sanvig tage med sig i sin nye stilling som salgschef. Han er netop startet op på indarbejdningsfasen til jobbet, hvor han skal rundt i flere af Lidls afdelinger i Danmark og i udlandet.

Arbejdet henover det første halvår af 2020 skal gøre ham parat til d. 1. august at overtage ansvaret for 20-25 Lidl-butikker i Danmark.

- Det kan godt ramme mig en sen aftentime, at de beslutninger, jeg skal træffe, får indvirkning på 5-600 menneskers hverdag. Men jeg glæder mig helt vildt til det nye, store ansvar, siger Jesper Sandvig.

LÆS OGSÅ: Godkender store planer om nyt Lidl-hovedkontorFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD