Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Dansk topchef er den mest magtfulde i Sveriges detailhandel

Wednesday den 11 December 2019 kl. 11:03 - Kilde: Market

En ægte Netto-veteran har for alvor succes hinsidan, hvor han netop er blevet kåret som den mest magtfulde profil i detailhandlen.

I januar 2018 havde danske Bent Holm første arbejdsdag som administrerende direktør for den svenske lavpriskæde DollarStore.

Siden har han gjort det så godt, at erhvervsmediet Market netop har udnævnt ham til at være svensk detailhandels mest magtfulde profil efter en større afstemning.

- Tidligere har mange set lidt ned på lavprisbutikker, men det gør de ikke mere. Lavpris er ikke længere det sorte får. Forbrugerne kan både købe designertøj i NK (varehus, red) og shampoo i DollarStore, siger redaktionschef Pontus Edman til Market.

De næste to pladser på listen bliver indtaget af Christian Wijkström, topchef for Coop Butiker och Stormarknader, og så "Kunden," som må tage til takke med en plads som nummer tre.

- En kæmpe anerkendelse

Under Bent Holm har DollarStore gået fra 63 butikker til at have over 100, mens toplinjen lyder på to milliarder efter to år i træk med en vækst på 30 procent.

- Det er jo en kæmpe anerkendelse af vores kæde. Jeg har selvfølgelig den funktion, at jeg er moderator for kulturen og indpisker, men jeg er del af et team, siger Bent Holm til BT.

- Jeg er her for at skabe værdi for kunderne og de ansatte. Det vigtigste for mig er, at vores koncept står stærkt. Jeg føler mig virkelig hjemme her, og jeg er selvfølgelig ekstremt stolt over den her anerkendelse, fortsætter han.

Før tiden i DollarStore har Bent Holm slået sine folder i Netto gennem 27 år - fra 1990 til 2017. Han har været CFO og COO i den danske del af kæden, men i 2012 rykkede han til Sverige, hvor han nogle år senere blev administrerende direktør for Netto Marknad AB, fremgår det af LinkedIn.

LÆS OGSÅ: Dansk topchef står i spidsen for ny rekord på kæmpemarked

Læs hele artiklen på Market


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD