Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

80-årig butikskæde giver nethandel en chance mere

Wednesday den 10 March 2021 kl. 09:50 af: Kristian Holgersen

Idéen om at have en netbutik var nærmest blevet droppet, forklarer indehaver. Men nu har en af landets gamle butikskæder fundet en vej.

Selvom de store stereoanlæg efterhånden er forsvundet fra mange danskeres stuer, ligesom cd-reolen og striben af plader, så lever markedet for fysiske musikformater stadig.

Faktisk er salget af lp’er gået markant frem gennem de seneste år, og den udvikling burde være som sød musik i ørene for butikskæden Accord, der har solgt, byttet og købt musik lige siden 1940.

For at holde lidt trit med tiden og kundeadfærden har Accord forsøgt at løbe en netbutik i gang. Det første forsøg endte med at gå i vasken, fordi alle varer skulle skrives ind i systemet manuelt. Men nu er kæden klar med en ny satsning i samarbejde med virksomheden Dwarf.

- Vi havde så godt som droppet idéen om en webshop, siger indehaver Sofie Vestergård i en pressemeddelelse.

- Men efter vores samtaler med Dwarf blev vi overbeviste om, at man med ny teknologi kunne løse vores problemer, som blandt andet lå i, at mange gamle vinyler ikke har stregkoder, og at man på cd’er i forskellige årtier, har genbrugt stregkoder, siger hun.

Har fået en god start

Kunderne har indtil videre taget godt imod den opdaterede netbutik. De har gennem nedlukningen heller ikke haft mulighed for at bladre gennem rækkerne af plader i Accords fysiske butikker.

- Vi kastede os ud i projektet sammen midt i en tid, hvor alt ellers så sort ud for erhvervslivet. Og det endte heldigvis med at blive en kæmpe succes, siger Sofie Vestergård.

I øjeblikket består Accord-kæden tre butikker og en outletbutik. Derudover begyndte virksomheden for få år siden at sælge nye lp’er i butikken Sound KBH, og det koncept har netop fået endnu en permanent afdeling i Amager Centret.

Accord A/S kom ud af regnskabsåret 2019 med et overskud på godt 207.000 kroner, mens omsætningen var 16,7 millioner. Årsrapporten for 2020 er endnu ikke lagt frem.

LÆS OGSÅ: Designfirma har fået et gennembrud med egen netbutikFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD