Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Slutningen på corona betyder starten på en ny markedsføringsplan"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Modgang har fået landsdækkende kæde til at gå nye veje

Foto: PR-fotoHar overskud til donationer

Siden 1977 har Neye doneret sit overskud til dansk kræftforskning.

Trods underskuddet i Neye A/S, er det stadig muligt at sende en donation afsted i år, fordi Neye-Fonden har opnået et overskud.

- Selv i et vanskeligt Corona-år er vi glade for at kunne donere et millionbeløb til det gode og vigtige formål, siger Camilla Raffnsøe.

Tirsdag den 23 februar 2021 kl. 11:23 af: Kristian Holgersen

For første gang i mange år taber en af landets store butikskæder penge. Den svære coronakrise har sat gang i en transformation.

Lige siden en succesfuld turnaround i første halvdel af 2010’erne har taske- og kuffertkæden Neye haft sorte tal på bundlinjen

Men nu er den solide stime brudt. I årsregnskabet for 2019/20, som netop er lagt frem, må kæden nemlig indkassere et underskud på 5,5 millioner kroner efter skat. Samtidig falder omsætningen fra 324 millioner kroner til 271 millioner.

Den økonomiske tilbagegang skyldes de lange perioder med restriktioner og tvangslukkede butikker, lyder forklaringen fra Neye, hvor krisen har givet lejlighed til at sætte gang i en større transformation.

På grund af coronakrisen har salget af eksempelvis kufferter været langt under niveau, så i stedet har Neye valgt at introducere en ny varekategori inden for aktiv fritid. Senere på året følger en satsning på boligtilbehør.

- Det er afgørende for os i Neye, at vi hele tiden tilpasser os den aktuelle efterspørgsel både online og i vores fysiske butikker, siger Camilla Raffnsøe. Hun er adm. direktør i Neye A/S.

- Vi har under Corona-krisen været markant udfordret på vores rejsekategori, men er lykkedes med at konvertere en del af det tabte over til danskernes nye måder at være sammen på. Desuden har vi investeret i vores online-shop, som har været i kraftig vækst, siger hun.

Neye-kæden består af 43 butikker fordelt over hele Danmark og en webshop. Sortimentet har fokus på tasker, kufferter og forskellige accessories.

LÆS OGSÅ: Ejer-familie taber millioner efter overtagelse af landsdækkende kædeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD