Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Skyder ekstra millioner i tv-koks pizzakæde efter overtagelse

Foto: detailfolk.dkWednesday den 10 February 2021 kl. 12:14 - Kilde: Finans

Et hold på fem oprindelige stiftere sidder igen på ejerskabet af kendt pizzakæde. Med overtagelsen fulgte en millionindsprøjtning.

Pizzakæden Gorm’s fik fem stiftere tilbage som majoritetsejere i slutningen af januar. De afløste fødevarekoncernen Orkla, skriver Finans.

Efter overtagelsen har de nye ejere været nødsaget til at pumpe 6,5 millioner kroner ind i selskabet for at komme igennem coronakrisen.

- Markedssituationen lige nu er selvfølgelig tæt på håbløs, siger Christian Madsen til Finans. Han er adm. direktør i Gorm's.

- Når man så samtidig har investeret så meget i ekspansion, som Gorm's har gjort de seneste år, hvor organisationen er blevet gearet til vækst, og der så pludselig vælter en pandemi indover os, som stopper alt, ja så bliver de likvide beholdninger hurtigt belastet, siger han.

Med på ejerholdet af stiftere, som nu sidder på små 68 procent, er også tv-kokken Gorm Wisweh, som lægger navn til pizzakæden og desuden er kendt fra flere optrædener på tv. Orkla har stadig en andel på 19,9 procent, skriver Berlingske.

Gorm’s har 12 restauranter.

LÆS OGSÅ: Udskældt burgerkæde har fået en ambitiøs ny ejer 

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD