Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Tegn på nedkøling af den rødglødende vækst i nethandlen

Foto: detailfolk.dkWednesday den 18 August 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

Den eksplosive vækst i nethandlen begynder at tabe fart, viser nye tal. Forbrugerne finder igen vej til de fysiske butikker.

Forbrugerne trækker tempoet ud af den vilde vækst i nethandlen, som har stået på siden starten af pandemien. Det viser tal fra amerikanske Salesforce.

På de nordiske markeder steg den samlede omsætning på nettet med otte procent fra april til juni sammenlignet med den tilsvarende periode i 2020. Niveauet er væsentligt lavere end i de foregående fire kvartaler, hvor væksten lå på minimum 40 procent.

- Den relativt beskedne vækst i onlinesalget i andet kvartal, viser de første tegn på, at e-handelsboomet er begyndt at stabilisere sig, og at kunderne er vendt tilbage til butikkerne, siger Jacques Soelberg, landechef for Salesforce Danmark.

Alligevel skal man nok ikke glæde sig alt for meget i den fysiske detailhandel.

- Men samtidig bekræfter stigningen også, at de ændrede forbrugervaner, der blev dannet under pandemien, er kommet for at blive på et nyt og højere niveau. Dette understreger det fortsatte behov for, at alle i detailhandlen bør fokusere på at skabe gode og personlige shoppingoplevelser i et samspil mellem det fysiske og digitale, siger Jacques Soelberg.

Salesforce er en amerikansk softwarevirksomhed. Siden 2013 har de udgivet et Shopping-indeks, som tallene for nethandlen stammer fra.

LÆS OGSÅ: Kendt aktør åbner netbutik: Vil skabe den bedste platform for dagligvarerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD