Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Kendt aktør åbner netbutik: Vil skabe den bedste platform for dagligvarer

Monday den 28 June 2021 kl. 11:02 af: Kristian Holgersen

De sælger hvert år fødevarer for millioner af kroner- og nu bliver forretningen så udvidet med netbutikken Jordens Bedste Købmand.

Aarstiderne har gennem en del år været førende på markedet for måltidskasser. Men nu begynder virksomheden også at gå nye veje.

I en klumme på Aarstidernes hjemmeside har kommunikationschefen - Bjarke Bille Hal - lagt kortene på bordet: En købmandsbutik på nettet åbner i begyndelsen af 2022, når konceptet er helt færdigudviklet.

Og ambitionerne er ikke til at tage fejl af.

- Vi kalder den Jordens Bedste Købmand, fordi vi har en reel ambition om at skabe den bedste platform for indkøb af dagligvarer, skriver Bjarke Bille Hal i sin klumme.

- Men i navnet ligger det også, at de varer, vi har på hylderne, er nøje udvalgt, fordi de er de bedste for både dig og planeten. Vi har altså gjort alt forarbejdet for dig og udvalgt de dagligvarer, hvor vores kriterier for kvalitet, bæredygtighed, sporbarhed og naturligvis økologi går op i en højere enhed.

Lige nu bliver butikken afprøvet af en række kunder. I den forbindelse søger Aarstiderne såkaldte beta-kunder, som kan hjælpe til med den opgave.

I forvejen har Aarstiderne en butik med navnet Jordens Bedste Købmand, som ligger i det københavnske område BaneGaarden. Derudover har virksomheden også en gårdbutik på Krogerup Avlsgaard i Humlebæk.

LÆS OGSÅ: Leverings-kæmpe åbner supermarked i DanmarkFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD