Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Studerende skal knuse de aktuelle udfordringer i Lidl

Dirk Fust, CEO for Lidl, bød de studerende velkommen til dette års announcement af Aarhus Case Competition, hvor han præsenterede de cases, som deltagerne skal løse.
Friday den 21 February 2020 kl. 11:35 af: Kristian Holgersen

Deltagerne i en nordisk universitets-konkurrence skal finde løsninger på de udfordringer, Lidl står overfor lige nu.

Discountkæden Lidl er for første gang hovedpartner og dommer ved konkurrencen Aarhus Case Competition, som tiltrækker studerende fra hele Norden.

Det sker gennem et styrket samarbejde med Aarhus Universitet, hvor konkurrencen bliver afholdt, skriver Lidl i en pressemeddelelse.

Som hovedpartner kommer Lidl til at give deltagerne opgaver, der tager udgangspunkt i udfordringer inden for eksempelvis vækst, innovation, digitalisering og bæredygtig udvikling, som discountkæden lige nu prøver at finde løsninger på.

- Selvom vi har sat en række ambitiøse mål for vores forretning i Danmark, skal der ikke være nogen tvivl om, at vi er i en branche, der hele tiden forandrer sig og støder på spændende udfordringer, siger Sine Dolberg.Hun er Head of HR i Lidl.

- Derfor ser vi Aarhus Case Competition som noget, der skaber stor værdi både for os og de studerende. De studerende får et unikt indblik i en aktuel problemstilling hos en stor international spiller, og vi får nogle helt nye og anderledes perspektiver fra de studerende, fortsætter hun.

Nye perspektiver

Aarhus Case Competition finder sted fra 30. marts til 3. april. Ifølge Sofie Rudbech Mathisen, der er chefkoordinator for konkurrencen, plejer der at være noget at hente for både partnere og deltagere.

- Hvordan får man et nyt perspektiv på nogle af virksomheders største udfordringer i dag? Én måde at gøre det på er at samle 650 dygtige business-studerende i fem intense dage, hvor akademisk metode kobles med praksis, der tager udgangspunkt i aktuelle cases fra virksomhederne, siger Sofie Rudbech Mathisen.

- Vi ved fra tidligere år, at både studerende og vores partnere går derfra med uvurderlig viden, og vi glæder os til at byde Lidl velkommen som hovedpartner i år, fortsætter hun.

Aarhus Case Competition er en uafhængig organisation og en del af non-profit studentorganisationen, Studenterlauget. Konkurrencen bliver i år afholdt for niende gang.

LÆS OGSÅ: Minister besøger Lidl på grund af særligt tiltagFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD