Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Lidl skifter indkøbsdirektør efter få måneder

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 18 februar 2020 kl. 09:22 af: Kristian Holgersen

En erfaren profil overtager posten som indkøbsdirektør i Lidl. Forgængeren skiftede hurtigt kasket og rejser nu tilbage til Sverige.

43-årige Rasmus Pape er den nye indkøbsdirektør (CCO) i Lidl. Det skriver discountkæden i en pressemeddelelse.

Han kommer direkte fra en stilling som viceindkøbsdirektør samme sted, men er nu klar til at rykke et trin op ad rangstigen fra 1. marts.

- Jeg er glad for og stolt over at have fået denne mulighed for at blive Lidl Danmarks nye indkøbsdirektør, og jeg glæder mig rigtig meget til udfordringen, siger Rasmus Pape.

Stillingen som indkøbsdirektør er den foreløbige kulmination på karrieren i Lidl, hvor Rasmus Pape har været ansat ad to omgange. Først fra 2006 til slutningen af 2012, hvorefter han tog en afstikker til Salling Group, inden han vendte tilbage til Lidl i januar 2018, fremgår det af LinkedIn.

Sidste år gennemførte Rasmus Pape et internt uddannelsesprogram i Lidl, som skal forberede talenter på at blive direktører for deres område.

Fokus på økologi

Som viceindkøbsdirektør i Lidl har Rasmus Pape blandt andet været meget tæt på udviklingen af produkterne i serien med kokken Wassim Hallal og kædens samarbejde med Landmad.

De to projekter flugter godt med den strategi, Rasmus Pape kommer til at videreføre som indkøbsdirektør, fremgår det af pressemeddelelsen.

- Vi skal have endnu større fokus på danske produkter og økologi. Der skal ikke være nogen tvivl om, at man kan forvente friske, kvalitetsvarer til gode priser, når man handler ind i Lidl, siger Rasmus Pape.

I skiftet fra viceindkøbsdirektør til indkøbsdirektør kommer Rasmus Pape desuden til at få mere berøring med flere afdelinger i organisationen:

Rejser tilbage til Sverige

Så sent som i november sidste år kunne Lidl præsentere kroatiske Robert Stekovic som ny indkøbsdirektør. Han afløste finske Mikko Forsström.

Robert Stekovic kaldte sin nye stilling for et “ønskejob,” men efter blot fire måneder har han sagt farvel til Lidl Danmark og goddag til Lidl i Sverige, hvor han ligeledes skal være indkøbsdirektør.

Trods sin kroatiske baggrund kan han trække på flere års svensk erfaring, da han tidligere har haft en ledende stilling inden for Food-området i Lidl Sverige. Før det har han også været hos Lidl International.

Lidl har i dag 125 dagligvarebutikker og flere end 2.700 medarbejdere i Danmark.

LÆS OGSÅ: Minister besøger Lidl på grund af særligt tiltagFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD