Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

7-Eleven henter topfigur fra discountkæde

Foto: 7-ElevenFriday den 14 February 2020 kl. 09:31 af: Kristian Holgersen

Efter et år som vicedirektør i Aldi er det tid til nye udfordringer for en erfaren profil, som nu er kommerciel direktør i 7-Eleven.

Vicedirektør i Aldi Danmark, Maria Gervig, skifter spor og tilføjer samtidig endnu en lederstilling til sit cv. Det skriver hun i en opdatering på LinkedIn.

- Så kom dagen, hvor jeg officielt sagde “farvel og god rejse” til alle mine kolleger i Aldi, skriver Maria Gervig, som endte med at være 12 måneder i discountkæden.

- Om end min rejse i Aldi ikke var lang vil jeg dog alligevel hævde, at jeg har bidraget til at sætte rammerne og ikke mindst holdet til den videre færd, fortsætter hun.

Fremover skal hun være i 7-Eleven, hvor hun allerede havde første arbejdsdag i mandags.

- Jeg skal være kommerciel direktør og glæder mig afsindigt til at arbejde sammen med de mange dygtige medarbejdere, leverandører og andre samarbejdspartnere i øvrigt, skriver hun og fortsætter:

- Sammen skal vi tage 7-Eleven til next level - prisen som verdens bedste Convenience koncept forpligter nemlig.

Før tiden i Aldi var Maria Gervig chef for konceptudvikling i Matas, mens hun også var siddet i en lignende stilling i Q8. Karrieren startede i Føtex, hvor hun var elev og siden arbejdede sig op til at blive både souschef og salgschef, fremgår det af hendes cv på LinkedIn.

Tidligere i februar måtte Aldi desuden sige farvel til marketingchef Carsten Kure, som havde fået en tilsvarende stilling i dagligvarekæden Meny.

LÆS OGSÅ: Dagligvarekæde henter marketingchef i AldiFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD