Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Miinto opruster med stærke detailprofiler

Tuesday den 2 May 2017 kl. 06:00 af: Lise Møller Schilder

Der bliver oprustet på alle fronter hos modeportalen Miinto, efter at Anders Holch Povlsen har købt sig ind i virksomheden.

Sidste år investerede modemilliardær Anders Holch Povlsen et trecifret millionbeløb i modeportalen Miinto.com. Portalen, der samler små modebutikker et sted, er derfor nu i gang med at opruste på marketingfronten med nye profiler fra Telmore og Saxo.com. Det skriver Miinto i en pressemeddelelse.

- Et stort fokus for Miinto er at tiltrække flere specialiserede talenter fra de etablerede virksomheder, da det er sammensætningen af de helt rigtige profiler i teamet, der skal være med til at bringe Miinto godt ind i den nye vækstfase, skriver Miinto i pressemeddelelsen.

Fra tele og bøger til mode

Derfor har Miinto ansat Marc Østerskov, der kommer fra en stilling som marketingchef hos Telmore, og Malthe Cederborg der er hentet fra en stilling som CMO hos Saxo.com. 

- At blive en del af Miinto er for mig en mulighed, man bare ikke siger nej til. Virksomheden har både kæmpe potentiale og interessante udfordringer, som jeg ser frem til at være med til at arbejde på til fordel for både brands, butikker og forbrugere, siger Marc Østerskov, som per 1. maj bliver Miintos CMO.

Malthe Cederborg fra Saxo.com tiltræder den nyoprettede stilling som CDO.

- Jeg tror meget på Miintos koncept; en game changer der trodser den traditionelle, lagerbindende model, hvilket jeg også mener er den rette vej at gå, når man skal skalere. Jeg ser frem til at være en del af Miinto og til at sætte ekstra skub i den digitale markedsføring, som jeg særligt brænder for, siger han.

LÆS OGSÅ: Miinto vil være Europas størsteFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD