Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kære Mette F & Co.: stop venligst opfordringen til at handle online NU – I skader danske arbejdspladser"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Miinto vil være lige så stor som Uber

Foto: Miinto.dkTirsdag den 3 januar 2017 kl. 09:16 - Kilde: Business

Efter nogle turbulente år er udviklingen vendt for modeportalen Miinto. Portalen skal ud i hele Europa, siger stifteren.

Miinto.dk, der gør det muligt for små butikker at sælge deres varer på nettet, skal nu ud til hele Europa. Det forklarer stifter Konrad Kierklo til Berlingske.

- Tidligere har jeg sagt, at jeg ville være tilfreds med en værdiansættelse på et par milliarder. Det er jeg ikke længere. Vi skal være lige så store på vores område, som Uber og Airbnb er på deres. Jeg er ikke tilfreds, før vi er mange milliarder værd og er til stede i alle europæiske lande, siger Konrad Kierklo til Berlingske.

Opkøbt af rigmand

Det er ikke mere end et par måneder siden, at Miinto.dk fik tilføjet et trecifret millionbeløb af Bestseller-milliardær Anders Holch Povlsen, der nu ejer over halvdelen af Miinto. De penge skal nu bruges på noget fornuftigt, forklarer en af de andre store investorer i Miinto, Jesper Buch.

- Du får jo ikke tilført så mange penge for bare at sige "tak" og se dem trække renter. De skal bruges og investeres, så du kan få din værdi­ansættelse til at stige, siger Jesper Buch til Berlingske.

Tror på koncept

Det er otte år siden, at Miinto blev stiftet. Der har været op og nedture, men med den nye investering fra Anders Holch Povlsen skal der trykkes på vækstspeederen.

- Vi vil skabe bindeleddet mellem forretninger og brands, sådan at retailere, der sælger et bestemt brand, opkøber fra brandet gennem Miintos platform. Butikkerne kan også få inspiration til nye brands gennem os. Det er en helt ny forretningsmodel, som vi tror meget på, forklarer Konrad Kierklo.

LÆS OGSÅ: Rigmand opkøber endnu et modesite

Læs hele artiklen på Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD