Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tobakslov skal være effektiv – men med en højere grad af metodefrihed til detailhandlen"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Miinto er ’meget tilfreds’ trods nyt underskud

Konrad Kierklo, administrerende direktør hos Miinto, stiftede modevirksomheden i 2009
Foto: Miinto.dkOm Miinto:

Danske Miinto blev stiftet i 2009 og er i dag en af Skandinaviens førende online-modevirksomheder med handel i Danmark, Sverige, Norge og Holland.

Miinto er et online kollektiv bestående af fysiske modebutikker og tilbyder samlet set mere end 238.000 varer og tusindvis af brands via over 1.000 samarbejds-partnere.

Miinto har i alt 85 ansatte fordelt på de fire lande med 50 ansatte på hovedkontoret i København.

Kilde: Miinto

Fredag den 17 juni 2016 kl. 10:39 af: Søren Duran Duus

Modeportalen med Konrad Kierklo har stadig en tocifret salgsvækst – men kæmper fortsat med millionunderskud, viser nyt årsregnskab.

- Jeg er meget tilfreds med Miintos fremgang. Det har været afgørende for os, at væksten er sund, og at vores forretning er gearet til fremtidig vækst. Det giver et stærkt fundament at bygge videre på i 2016.

Sådan siger Konrad Kierklo, grundlægger af og administrerende direktør hos modevirksomheden Miinto.

Selvom Konrad Kierklo er tilfreds med udviklingen og er optimistisk hvad angår det kommende regnskabsår, kan han ikke komme udenom, at Miinto stadig giver underskud – omend underskuddet er faldende.

Det viser det nye 2015-regnskab. Et årsregnskab, som viser et resultat efter skat på minus 2,2 millioner kroner – dog med et positivt ebidta-resultat.

Til sammenligning havde Miinto et underskud på 10,6 millioner kroner i 2014, mens underskuddet for modevirksomheden, som har samlet en lang række danske butikker ét sted, var på 30,6 millioner kroner i 2013.

Fortsætter vækst

2015 blev ifølge Konrad Kierklo ’et godt år' for Miinto, hvor virksomheden fortsat oplevede vækst på tværs af markederne, og hvor tøjsalget steg med 13 procent sammenlignet med 2014, mens antal ordrer leveret til butikkerne steg til over 550.000 ordrer mod 489.000 ordrer i 2014.

På trods af underskuddet på 2,2 millioner kroner i 2015 hæfter Miintos administrerende direktør sig ved, at Miinto har leveret det bedste resultat i fire år.

- Den positive udvikling i resultatet sker på trods af store investeringer og kursudsving på den norske og svenske krone. Således ville væksten i tøjsalget have været på 17 procent, hvis der ikke havde været kursfald, forklarer Konrad Kierklo, som også kigger fremad.

- Vi har store forventninger til 2016. Vi forventer, at den organiske vækst vil fortsætte på tværs af alle markederne, og at vi vil høste flere frugter af de investeringer, vi har foretaget. Det betyder også, at vi forventer et positivt resultat for 2016, og at Miinto vil forstærke sin position i markedet.

Miinto blev stiftet i 2009.

LÆS OGSÅ: Derfor går Miinto ind i TysklandFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD