Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tak til en presset detailhandel"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Derfor går Miinto ind i Tyskland

Foto: Miinto.dkTirsdag den 4 august 2015 kl. 06:00 af: Lise Møller Schilder

Netbutikken miinto har længe været lun på det tyske marked. Men det var først da den rette partner var fundet, at virksomheden tog springet.

Det tyske marked for onlinesalg af tøj og sko er stort - og for mindre aktører måske også en smugle skræmmende.

Hvis man skal lykkes, kræver det den helt rette kombination af viden og konkurrencedygtige priser. Det vidste online modebutikken miinto, og derfor var det først, da miinto havde fundet den rette partner, at udvidelsen sydpå kunne gå i gang.

- Tyskland er blandt Europas største markeder for salg af modetøj på nettet. Det er derfor selvsagt et interessant marked at blive en del af. Etablerede konkurrenter i markedet og markedets størrelse er imidlertid ikke fordrende for Tyskland som førstevalg, når en europæisk ekspansionsstrategi skal lægges. Lykkedes man imidlertid der, kan det danne grundlag og bane vej for andre europæiske udvidelser, fortæller Konrad Kierklo, som er administrerende direktør i miinto i en pressemeddelelse.

Nyt datasamarbejde

Samarbejdet foregår med tyske Kleido.de, der også sælger tøj på nettet, og som er et etableret navn i Tyskland. Et vigtigt parameter for miinto har været, at de to virksomheder har besluttet at dele den data, de har indsamlet fra det danske og tyske marked.  

Det mener administrerende direktør i Kleidoo, Aranga Rahim, også er vigtigt.

- Jeg er overbevist om, at fremtiden vil bringe flere tilfælde som vores, hvor e-commerce virksomheder inden for samme vertikal smelter sammen og skaber synergier ved at anvende hinandens data, logistik og operations. Det er en god model fordi den er kosteffektiv og den tillader de enkelte virksomheder en langt større rækkevidde, siger Aranga Rahim i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Miinto fortsætter tocifret omsætningsvækst i SkandinavienFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD