Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Er søgemaskineoptimering relevant for den fysiske butik?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

Sales Adviser Bolig

Magasin, Lyngby

Vi søger en topprofessionel Sales Adviser, som går målrettet efter at blive årets sælger.  Som Sales Adviser arbejder du primært med salg af køkken brands & glas. Det indebærer, at du skal inspirere kunderne, præsentere nye varer og fremhæve de gode tilbud – alt sammen på en måde så kunderne kan mærke, at du vil gøre alt for dem.  Du får medansvar for mærker som Le Cruset, Zwilling, små design køkken brands m.m og bliver en del af et engageret og professionelt team.  

Der er rig mulighed for at sætte dit præg på afdelingen, og dagen igennem sørger du for, at alle varer er præsenteret skarpt og indbydende. På den måde giver du kunderne lidt mere, end de forventer. Stillingen er 37 timer om ugen.

Læs mere
Afdelingsleder til Home/Living - Vejle

Bilka, Vejle

Har du en vindermentalitet ud over det sædvanlige?  Som afdelingsleder for Home/Living bruger du både din erfaring og din vindende personlighed i en travl dagligdag, hvor du sørger for at koordinere både eksterne og interne samarbejdspartnere, samtidig med at du får den daglige drift til at gå op i en højere enhed. I Bilka har vi en klar ambition om at være Den Bedste Arbejdsplads i detailbranchen. Hver eneste dag arbejder vi målrettet på at gøre os fortjent til den titel blandt vores medarbejdere. 

Som medarbejder i Bilka – uanset niveau – har du mulighed for at udvikle dig fagligt og menneskeligt og forfølge dine karriereambitioner – ikke kun i Bilka, men på tværs af hele koncernen. Og vi ved, at jo mere tilfredse og dygtige medarbejdere vi har, desto bedre rustede er vi til at sikre, at kunderne vælger at handle hos os. Som leder af Home Living skaber du struktur og sætter rammerne for en meget tempofyldt hverdag. Du sørger for et optimalt vareflow, og at afdelingen altid viser sig fra sin bedste side. Med et godt øje for resultater motiverer du din afdeling til at efterleve interne krav og følge med vareefterspørgslen. Du leder 1-2 trainees eller teamkoordinatorer og har ansvaret for omtrent 30-60 medarbejdere afhængig af varehusets størrelse.

Læs mere
JYSK Danmark søger Store Manager Trainees til København og Nordsjælland

JYSK, København & Nordsjælland

Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Er du klar til at tage næste skridt i din karriere? Og uddanne dig til at blive leder i en af Danmarks mest succesfulde retailkæder på under 1 år? Så er du måske en af vores kommende Store Manager Trainees i JYSK!   Vi starter vores næste Store Manager Trainee forløb op d. 1/9-18 (men ansættelse pr. 1/10-18 er også muligt) og er på jagt efter Danmarks mest talentfulde kandidater. Forløbet strækker sig over 10 måneder og der er fuld løn under hele forløbet (lønniveau: mellemlederløn i detailhandlen). Der vil undervejs være tæt sparring med din mentor samt løbende opfølgning med din District Manager og HR Business Partner.

You bring dedication and…
• du har erfaring med at skabe gode salgsresultater med dit team
• du skaber teamspirit gennem god energi, motivation og drive
• du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
• du ønsker at udfordre og udvikle dig selv til at blive en god Store Manager
• du har ansvaret for at skabe en attraktiv butik
• du er klar til at tage fat og være en aktiv del af teamet
• du tager selvstændige beslutninger i en meget travl og dynamisk hverdag

Læs mere
Frugt- og grøntchef - Birkerød

Føtex, Birkerød

Vil du styrke din lederprofil, og vil du arbejde hands-on med et af vores vigtigste varer områder og levere super kunderådgivning og butiksoplæg, der sikrer et stort og varieret frugt- og grøntudvalg?  Som frugt- og grøntchef har du det overordnede ansvar for, at vores frugt- og grøntafdeling bugner af lækre, indbydende og sæsonaktuelle varer.  Du går forrest som rollemodel for dine kolleger, så I sammen får afdelingen til at skinne og skabt blikfang for alle de aktuelle tilbud.  

Bliv en del af sammenholdet i føtex 
Hos føtex deler vi en vinderånd og en stolthed over at gøre det hele lidt mere lækkert. Vi er sammen om at give kunderne en ekstra god service og tilbyde de bedste varer i en indbydende butik med højt til loftet. Vi er dog ikke større end, at alle kender alle, så du kan se frem til at blive en del af et stort sammenhold og få en masse nye kolleger.Som frugt- og grøntchef har du ansvar for produkterne i Frugt og Grønt. Du får frie rammer til at opbygge udstillinger, så du får rig mulighed for at udnytte dit visuelle talent. Du er ansvarlig for alle de aktiviteter, varerne kommer igennem fra de bestilles, modtages, sættes på hylden, og til de bliver solgt i varehuset.

Læs mere
Tax Manager

LIDL, Kolding

Har du regnskabs- og skattemæssig erfaring, og har du interesse i at udvikle dig primært inden for det skattemæssige område? Vil du være del af en vækstorienteret virksomhed, hvor du får mulighed for at dyrke dit talent samt realisere dit potentiale? Så er du måske vores nye Tax Manager.  Lidl Danmark er en virksomhed, der i den grad er i rivende udvikling og samtidig befinder sig i en meget konkurrencepræget branche. Disse faktorer sætter præg på stillingens indhold og udformning.

Du bliver en del af regnskabsafdelingen, hvor vi i øjeblikket er 12 engagerede medarbejdere. Vores skatteafdeling består af i alt én medarbejder, så du vil få et stort og selvstændigt ansvar for de skatte- og afgiftsmæssige områder i virksomheden. Stillingen vil have en bred kontaktflade og vil involvere alt fra hands-on-opgaver til ledelsesrapportering på højt niveau.  Vi er i øjeblikket placeret i Kolding men påbegynder senere byggeriet af et stort nyt, innovativt hovedkontor på Godsbanen i Aarhus - mere centralt bliver det ikke! Det nye hovedkontor vil stå klart i 2021, men indtil da vil der være mulighed for at benytte vores satellitkontor i Aarhus 2 dage om ugen.

Læs mere
Counter Manager Biotherm og Yves Saint Laurent

Magasin, Rødovre

Vil du med på Magasins team af professionelle købmænd, der brænder for at drive Magasin til fortsat succes, så er jobbet som Counter Manager for for Biotherm og Yves Saint Laurent helt sikkert noget for dig!  Som Counter Manager får du ledelsesansvaret for den daglige drift, samt bliver en del af et engageret team af medarbejdere, som arbejder med salg af Biotherm og YSL's fantastiske produkter.

Dine primære opgaver vil være salg og service indenfor både hudpleje, make up og dufte samt at sikre, at vore mange kunder får en unik shopping oplevelse. Som Counter manager skal motivere dit team, skabe salgsfremmende aktiviteter og give en sublim service til vores skønne kunder.  Arbejdstiden er 30 timer pr. uge.

Læs mere
Indkøbspraktikant til Chilled, Salling Group

Salling Group, Brabrand

I Salling Group er vi drevet af at forbedre vores kunders dagligdag ved målrettet at sikre de bedste varer til de bedste priser i vores kæder.  En praktikplads hos Salling Group er en uvurderlig mulighed for at få afprøvet dit teoretiske fundament i løsningen af praktiske opgaver, hvor dine valg har stor indflydelse hele vejen ud i organisationen. Som praktikant får du chancen for at komme med ind bag kulisserne, hvor du er med os i krydsfeltet mellem kunder, varehuse og leverandører. Du bliver en del af et stærkt team, der arbejder i et højt tempo i en dynamisk hverdag - alle dage er forskellige, og hver dag byder på nye udfordringer.

Gennem praktikforløbet får du indsigt i kompleksiteten af de opgaver, der skal løses på et professionelt indkøbskontor, samt en unik mulighed for at opbygge et stærkt, professionelt netværk til gavn for din fremtidige karriere. Vi tilstræber at ansætte vores praktikanter i en fast stilling eller som studentermedhjælper efter endt praktikforløb.

Læs mere
JYSK Danmark søger Salgsleder til JYSK på Fisketorvet

JYSK, Fisketorvet. Kbh. V

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Salgsleder, vi er på udkig efter.  Da vores nuværende Salgsleder er kommet ind på sit drømmestudie, søger vi pr. 1/10 (eller før) en ny engageret og ambitiøs Salgsleder, der er klar til at hjælpe med at løfte resultaterne til nye højder.

You bring dedication and…
• du brænder for et godt salg og vil gerne hjælpe dine kolleger til at blive endnu bedre sælgere
• du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
• du er motiveret for skabe gode salgsresultater
• du er klar til at tage fat og være en aktiv del af teamet
• du har ansvaret for at skabe en attraktiv og salgsklar butik
• du er med til at skabe teamspirit gennem god energi og motivation
• du har drive og ambitioner om at gøre karriere i JYSK som Store Manager på sigt eller måske endnu videre

Læs mere
Shop Manager Bolig og Kids

Magasin, Rødovre

Er du vores nye Stjerne i Magasin Rødovre?  Søger du nye udfordringer, og er du interesseret i en spændende ledelseskarriere, hvor du får mulighed for at sætte dit fingeraftryk på Magasins fremtid?  Netop nu søger vi landets bedste købmand og leder til Bolig og Børneuniverset i Magasin Rødovre.  Du brænder for at gøre en forskel og ved af erfaring, at du er en stærk leder. Du vil med på Magasins team af professionelle købmænd og ledere, der alle brænder for at drive deres område og Magasin til fortsat succes!

Som Shop Manager på Magasins bolig- og børneafdeling får du blandt andet ansvaret Ferm Living, Royal Copenhagen, Wheat, Bakito, Joha, Tommy Hilfiger og mange flere.  Du brænder for at sætte et afgørende præg på områdets profilering og drive det som din egen forretning. Som Manager har du det fulde ansvar for lager, budget, salgstal, rapportering og personale herunder at udvikle og træne dine medarbejdere i tæt dialog med vores samarbejdspartnere. Som Shopmanager er du ansvarlig for den daglige drift i afdelingen. Ansvaret indebærer at afdelingen altid er salgsklar samt styring af vareflow og lager. Kommunikation, overblik og planlægning er nøgleordene for en succesfuld rejse ind i denne ledelsesrolle.

Læs mere
Afdelingsleder til Food og Nearfood - Odense M

Bilka, Odense M

Har du en vindermentalitet ud over det sædvanlige?  Som afdelingsleder for Food og Nearfood bruger du både din erfaring og din vindende personlighed i en travl dagligdag, hvor du sørger for at koordinere både eksterne og interne samarbejdspartnere, samtidig med at du får den daglige drift til at gå op i en højere enhed.

Bilka som arbejdsplads og karrierevej
I Bilka har vi en klar ambition om at være Den Bedste Arbejdsplads i detailbranchen. Hver eneste dag arbejder vi målrettet på at gøre os fortjent til den titel blandt vores medarbejdere.  Som medarbejder i Bilka – uanset niveau – har du mulighed for at udvikle dig fagligt og menneskeligt og forfølge dine karriereambitioner – ikke kun i Bilka, men på tværs af hele koncernen. Og vi ved, at jo mere tilfredse og dygtige medarbejdere vi har, desto bedre rustede er vi til at sikre, at kunderne vælger at handle hos os. Som leder af Food og Nearfood skaber du struktur og sætter rammerne for en meget tempofyldt hverdag. Du sørger for et optimalt vareflow, og at afdelingen altid viser sig fra sin bedste side. Med et godt øje for resultater motiverer du din afdeling til at efterleve interne krav og følge med vareefterspørgslen.

Læs mere

  side 1 af 26

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD