Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Er søgemaskineoptimering relevant for den fysiske butik?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

Selvstændig Køkkenforhandler søges til Herning

GMLhr, Herning

Brænder du for salg og ledelse, og vil du gerne have fod under eget bord?   DESIGNA er i færd med at opbygge Danmarks mest attraktive netværk af selvstændige Køkkenforhandlere. Konceptet er hverken franchise eller kapitalkæde. I stedet foretrækker DESIGNA at samarbejde med kompetente og ambitiøse mennesker, som brænder for at opbygge og drive egen virksomhed. 

Hos DESIGNA får du mulighed for at være med i en landsdækkende kæde i vækst, der med en kombination af stærke kvalitetsprodukter, et af markedets bredeste og bedste sortimenter indenfor køkken, bad og garderobe samt konkurrencedygtige priser udgør et stort salgspotentiale for dig og din butik.  Butikken i Herning ligger godt placeret i handelsområdet ved Herningmotorvejen og Midtjyske Motorvej.

Læs mere
Counter Manager til Chanel

Magasin, Aarhus C

Vil du med på Magasins team af professionelle købmænd, der brænder for at drive Magasin til fortsat succes, så er jobbet som Counter Manager for Chanel helt sikkert noget for dig!  Som Counter Manager får du ledelsesansvaret for den daglige drift, samt bliver en del af et engageret og tempofyldt team af medarbejdere, som arbejder med salg af kendte produkter fra et eksklusivt brand som Chanel.

Dine primære opgaver vil være salg og service samt at sikre, at vore mange kunder får en unik shopping oplevelse. Du skal motivere og lede dit team til succes og være dygtig til at skabe aktiviteter. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge.

Læs mere
Souschef - Skagen

LIDL, Skagen

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:
 - Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 - Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 - Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
 - Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
 - Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede

Læs mere
Salgsleder - Holbæk

Netto, Holbæk

Tager du springet, sørger vi for, at du får en flyvende start. Den gule faldskærm giver dig sikkerhed for godt købmandsskab, grundig lederuddannelse og karrieremuligheder. Sådan er vi... Vi arbejder i et uformelt miljø, hvor tæt samspil, høj energi, humør og gejst er væsentlige ting i dagligdagen. Det stiller naturligvis særlige krav til dig som leder og rollemodel.

Sådan er dine opgaver, og sådan er du
•Du er butikschefens stedfortræder og har stærk fokus på drift og medarbejdere
•Du har ansvaret for egne områder i butikken
•Du er med overalt i butikken, samtidig med, at du ser det hele lidt fra oven
•Du har fokus på, at din butik til enhver tid lever på til kundernes forventninger
•Du udvikler dig selv både fagligt og personligt
Du har erfaring eller uddannelse fra butik, forsvaret eller service. Du er vant til at anvende IT.

Læs mere
IT test lead

Magasin, Kgs. Nytorv, Kbhvn

Har du en god forretningsforståelse, blik for detaljer og har du lyst til at sikre, at Magasins systemer arbejder, som de skal? Magasin søger en engageret IT test lead, der har lyst til at supportere vores IT-afdeling i arbejdet med at skabe gode IT-processer på tværs af organisationen i en kommende rejse med mange udviklings- og driftstiltag inden for vores IT.

Fejlfinding og dokumentation
Som IT test lead i Magasin får du selvstændigt ansvar for planlægning, test, dokumentation og rapportering i forhold til vores kørende og kommende IT-systemer. Du har det forkromede overblik over vores It-set up og her formår du at sikre den daglige drift og test inden for givne deadlines. Du vil sidde med både end-2-end test herunder system- og user acceptance test. Det er vigtigt, at du formår at samarbejde og kan kommunikere med forskellige mennesker på tværs af flere arbejdsområder. Derfor er det vigtigt for os, at du både har en solid viden om data, systemer og erfaring eller indblik i testverden. Du vil blandt andet komme til at arbejde i projekter relateret til Salesforce Commerce Cloud, Microsoft Dynamics Axapta, Mulesoft, mm.

Læs mere
Souschef - Holbæk

Netto, Holbæk

Succes!  - At nå til tops kræver, at du vil, at du kan, og at du ikke mister fodfæstet undervejs. Det er vist ingen hemmelighed, at Netto når sine mål ved at fokusere på dygtigt købmandskab og grundig lederudvikling. Vi støtter dig skridt for skridt gennem uddannelse, coaching og tæt opfølgning. Dine toppræstationer og dit samspil med butikschefen er nemlig helt afgørende for butikkens succes.

Sådan er dine opgaver, og sådan er du
•Du er butikschefens højre hånd og stedfortræder.
•Du er medansvarlig for butikkens drift og medarbejdere.
•Du kan motivere, coache og følge op, så alle medarbejdere yder deres bedste.
•Du har fokus på, at din butik til enhver tid lever op til kundernes forventninger.
•Du udvikler dig selv både fagligt og personligt.
Du har allerede ledererfaring og har skabt gode resultater, gerne inden for butik, forsvaret eller service. Du er vant til at anvende IT.

Læs mere
JYSK Danmark søger Salgsleder til JYSK i Herlev

JYSK, Herlev

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Salgsleder, vi er på udkig efter. Har du samtidigt ambitioner, samt vilje og lyst til at udvikle dig, så vil Salgsleder jobbet være en god indgangsvinkel til at starte din karriere i JYSK.

You bring dedication and…
• du brænder for et godt salg og vil gerne hjælpe dine kolleger til at blive endnu bedre sælgere
• du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
• du er motiveret for skabe gode salgsresultater
• du er klar til at tage fat og være en aktiv del af teamet
• du har ansvaret for at skabe en attraktiv og salgsklar butik
• du er med til at skabe teamspirit gennem god energi og motivation
• du har drive og ambitioner om at gøre karriere i JYSK som Store Manager på sigt eller måske endnu videre

Læs mere
Souschef - Odense

LIDL, Odense

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:
 - Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 - Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 - Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
 - Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
 - Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede

Læs mere
Beauty Adviser Chanel

Magasin, Kgs. Nytorv, Kbhvn

Vi søger en Beauty Adviser til Chanel i Magasin på Kongens Nytorv, som er en del af vores eksklusive kosmetik univers. Som Beauty Adviser bliver du en del af et engageret og professionelt team af medarbejdere, som arbejder med salg af kendte mærkevarer inden for Parfume & Make up branchen.

Dine primære opgaver vil være salg og service af mærket Chanel, samt at sikre at vore mange kunder får en unik shopping oplevelse. Arbejdstiden er 37 timer ugentlig.

Læs mere
Afdelingsleder til servicelinjen - Tilst

Bilka, Tilst

Vil du tage næste skridt i din karriere som leder? Som afdelingsleder for servicelinjen bruger du både din erfaring og din personlighed, når du får en dagligdag fyldt med travle perioder til at klappe. 

Sørg for at kunderne får den bedste service
Som leder af servicelinjen skaber du struktur og sætter rammerne for en travl hverdag. Der er altid nogen, som har brug for dit overblik, så du får en rolle, som er meget administrativ – men som i høj grad også handler om god kommunikation. Når du får puslespillet i kasselinjen til at gå op, sætter du tonen for resten af huset. Du leder to teamkoordinatorer og har ansvaret for mellem 100 og 250 kasse- og servicemedarbejdere afhængig af varehusets størrelse. I Bilka kommer kunderne først, og alle samarbejder om at give den bedste service. Derfor vil du som leder også selv sidde ved kassen eller stå i kundeservice, hvis der er mange i butikken.

Læs mere

  side 1 af 23

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD