Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Alle kender ROI, men har du fokus på ROE?"

- Morten Max, MAX - Retail Made Simple
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

Digital Business Process Specialist

IKEA, Taastrup

Technology is creating new opportunities and changing retail to the core and we are on an exciting journey to meet the needs of the customers of tomorrow.​ The physical stores and digital sales channel are melting together with new services like Click & collect and Express Delivery from stores. We are constantly exploring new ways of working and you will be the proactive driving force in identifying and developing new processes in co-operation with stakeholders from many parts of the organisation.

You will be the master mind of the systems behind the scene and a key player in ensuring operational excellence and the development of new processes to ensure that our customers have an enjoyable, seamless and successful online shopping experience. You will refer to the Operations & Business Navigation Manager. Your tasks will include
 - Ensure daily operational stability of all systems owned by eCommerce and continuously follow-up of your KPI’s.
 - Develop new back-end functions and features to improve the customer shopping experience.
 - Support eCommerce team and other stakeholders with insights in system requirements and opportunities.
 - Responsible for IT related issues in connection to orders and fulfilment systems.
 - Be the country representative for Business Acceptance Testing (BAT), releases and launches to ensure   live systems are accurate and as expected.

Læs mere
SALGSASSISTENT

VERO MODA, Aabenraa

Til vores VERO MODA butik i Aabenraa søger vi en udadvendt, serviceminded og skarp salgsassistent. Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel og salgsklar.

ARBEJDSOMRÅDER
• Servicere kunder
• Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
• Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen

Læs mere
Souschef - Ringkøbing

LIDL, Ringkjøbing

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landets bedste indkøbsoplevelse. Hvis du for alvor viser os, at du kan og vil, så er rollen som souschef dit garanterede springbræt til rollen som butikschef, der på sigt kan give dig et væld af nationale og internationale karrieremuligheder – både i butik og på vores hovedkontor

Som souschef er du butikschefens højre hånd. Du er med til at drive butikken og lede medarbejderne, og du har medansvar for, at butikken altid lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende ansvarsområder, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:
- Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 - Oplæring af medarbejdere så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 - Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
 - Medansvar for at vores butikskoncepter overholdes
 - Ansvar for butikken, når butikschefen ikke er til stede

Læs mere
Butikschefer søges til Nordvest Sjælland, Sydsjælland og Storkøbenhavn

GMLhr, Nordvest- Sydsjælland, Storkøbenhavn

Du vil have det overordnede ansvar for din egen butik, hvor du bl.a. skal sikre:
Optimal vagtplanlægning
Korrekt varebestilling og lagerstyring
Vareopfyldning og oprydning
Kasse- og kundebetjening
Overholdelse af koncept


Du brænder for at arbejde i et stærkt koncept, har fokus på den effektive drift og har en udpræget vindermentalitet. Du kan motivere, coache og sparre med både kollegaer og chefer, og så kan du selvfølgelig tage fat og være synlig for kunderne.  Du trives med at have 100% fokus på konceptet og på at skabe resultater i teamet. Ligeledes trives du med at have et krævende job, hvor man ikke kommer sovende til sine resultater, og hvor der skal bruges meget tid på at skabe en flot, fyldt og salgsklar butik.

Læs mere
Butikschef i Netto Aarhus

Netto, Aarhus

Ønsker du at gøre karriere i Danmark eller udlandet, findes alle muligheder her. Hvis du vil være med, hvor det sker, så skal du være i Netto!. Vi er inde i en rivende udvikling, hvor vi har brug for din hjælp til at løse de mange spændende opgaver i Danmarks absolut største dagligvarekæde.På vej imod din egen butik  Som butikschef i Netto starter du som vores ekstra spiller på holdet. Du vil derfor ikke få din egen butik fra dag et, men derimod fungere som en fleksibel aspirant i 1-3 butikker, som du skifter imellem de første måneder. Du er naturligvis indstillet på at blive klædt på til jobbet.

Du er sikkert allerede en dygtig og resultatorienteret butikschef, eller på vej til at blive det, hos en af vores kollegaer i branchen. Tager du springet til Netto, sørger vi for, at du får en flyvende start. Netto giver dig sikkerhed for godt købmandskab, grundig lederuddannelse og store karrieremuligheder. Vi arbejder i et uformelt miljø, hvor tæt samspil, høj energi, humor og gejst er væsentlige ting i dagligdagen. Det stiller naturligvis særlige krav til dig som leder og rollemodel.

Læs mere
JYSK is looking for a Java Developer

JYSK, Brabrand

Are you passionate about IT and software development?
Are you a skilled Java developer continuously striving to improve your skill set?
Would you like to be a part of a team which strength is to operate in an agile environment? -Then you might be the next Java developer to join our team.

JYSK continues to expand its activities with both new physical stores as well and an ever growing presence on digital platforms. The IT department is a cornerstone in supporting the growth of the JYSK business through continuously development of new and existing IT solutions. With the responsibility for development of the JYSK ecommerce platform which serves customers in 20 different countries, master data management systems (text, images, videos) and applications to support daily routines in stores on both desktop and mobile devices, the Java team plays an essential role in supporting the JYSK business.

Læs mere
Souschef i Netto i Bogense

Netto, Bogense

Succes!  - At nå til tops kræver, at du vil, at du kan, og at du ikke mister fodfæstet undervejs. Det er vist ingen hemmelighed, at Netto når sine mål ved at fokusere på dygtigt købmandskab og grundig lederudvikling. Vi støtter dig skridt for skridt gennem uddannelse, coaching og tæt opfølgning. Dine toppræstationer og dit samspil med butikschefen er nemlig helt afgørende for butikkens succes.

Sådan er dine opgaver, og sådan er du
–Du er butikschefens højre hånd og stedfortræder.
–Du er medansvarlig for butikkens drift og medarbejdere.
–Du kan motivere, coache og følge op, så alle medarbejdere yder deres bedste.
–Du har fokus på, at din butik til enhver tid lever op til kundernes forventninger.
–Du udvikler dig selv både fagligt og personligt.
Du har allerede ledererfaring og har skabt gode resultater, gerne inden for butik, forsvaret eller service. Du er vant til at anvende IT.

Læs mere
Assistance til Servicecenter

Magasin, Lyngby

Vil du med på holdet i Magasin Lyngby? Vi søger en ny skarp assistance til vores servicekasse- og bogafdeling. Du går sikkert i skole og ønsker at have et sjovt og udfordrende job ved siden af. Som assistance i Magasin arbejder man typisk 8 timer om ugen fordelt på eftermiddage og weekender.Er du vores nye assistance?

Er du vild med at arbejde med mennesker?
Er du skarp på unik kundeservice?
Har du masser idéer til, hvordan man giver lidt mere end forventet?
Er du fleksibel ift. arbejdstider?
SÅ er du måske vores nye assistance i Magasin.

Læs mere
Business controller til Dansk Supermarkeds hovedkontor

Dansk Supermarked Group, Brabrand

Har du lyst til nye, spændende udfordringer i en stærk virksomhed i konstant udvikling? Har du den teoretiske ballast på plads og gode analytiske evner, som du forstår at omsætte til brugbare resultater? Er du struktureret og præcis i dit arbejde, og trives du i et travlt miljø med en bred kontaktflade?

Vi søger en dygtig Business Controller til vores centrale økonomifunktion i Aarhus, hvor du kommer til at arbejde med Performance Management indenfor virksomhedens logistik- og supply chain-funktion samt head office-funktioner. Du bliver en vigtig brik i den løbende support af forretningen, idet vores primære opgave er at levere valid og forståelig økonomisk information samt analysere og forstå udviklingen i økonomi og KPI’er.

Læs mere
Souschef i Netto i Esbjerg

Netto, Esbjerg

Succes!    At nå til tops kræver, at du vil, at du kan, og at du ikke mister fodfæstet undervejs. Det er vist ingen hemmelighed, at Netto når sine mål ved at fokusere på dygtigt købmandskab og grundig lederudvikling. Vi støtter dig skridt for skridt gennem uddannelse, coaching og tæt opfølgning. Dine toppræstationer og dit samspil med butikschefen er nemlig helt afgørende for butikkens succes.

Sådan er dine opgaver, og sådan er du
–Du er butikschefens højre hånd og stedfortræder.
–Du er medansvarlig for butikkens drift og medarbejdere.
–Du kan motivere, coache og følge op, så alle medarbejdere yder deres bedste.
–Du har fokus på, at din butik til enhver tid lever op til kundernes forventninger.
–Du udvikler dig selv både fagligt og personligt.
Du har allerede ledererfaring og har skabt gode resultater, gerne inden for butik, forsvaret eller service. Du er vant til at anvende IT.

Læs mere

  side 1 af 19

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD