Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Forstå hvorfor folk bruger adblocking – og lær af det!"

- Bjarke Bekhøj, Compell
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

Sales Adviser Clarins

Magasin, Kgs. Nytorv, Kbhvn

Vil du med på Magasins team af professionelle købmænd, der brænder for at drive Magasin til fortsat succes, så er jobbet som Sales Adviser måske noget for dig! Som Sales Adviser bliver du en del af et engageret og professionelt team, som alle arbejder med salg af kendte mærkevarer indenfor skønhedsuniverset.

Dit primære ansvarsområde bliver salg og rådgivning af produkter fra Clarins. Clarins har makeup, hudpleje produkter til både mænd og kvinder samt kropspleje. Stillingen er 30 timer ugentlig.

Læs mere
Vi søger Shift Leadere på deltid til Carl’s Jr.® Holbæk

Carls Jr., Holbæk

Har du masser af drive og er du god til at sætte i gang? Er du organiseret, og har du flair for at planlægge? Yder du service i verdensklasse? Vi søger engagerede og dygtige Shift Leaders til Carl’s Jr. til vores nye burgerrestaurant i Holbæk.

Carl’s Jr. er en del af en international burgerkæde med over 3.000 restauranter på verdensplan. Siden kædens etablering i USA for over 75 år siden har Carl’s Jr. været kendt for at servere store, saftige, flammegrillede burgere serveret med verdenskasseservice.

Læs mere
SALGSASSISTENT

VILA, Slagelse

Har du interesse for mode, og ved du, hvad der får kunderne til at komme igen? Brænder du for at sætte service i højsædet hver dag? Så har du mulighed for at blive en del af et serviceminded salgsteam i vores VILA-butik i Slagelse.

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shopping-oplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker. Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service, samt sørge for at butikken er præsentabel. Hos VILA tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kolleger og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer. Som salgsassistent hos VILA bliver du trænet i salg og service, kommunikation og butikkens nøgletal, så du kan skabe succes for både kunden, dig selv og butikken

Læs mere
Slagtermester med sans for salg til føtex Vanløse

Føtex, Vanløse

Har du energien og evnerne at til skabe glade kunder og tilfredse medarbejdere? Som slagtermester spiller du en nøglerolle i arbejdet med at fastholde og udvikle føtex som danskernes foretrukne supermarked. Er du ambitiøs og lige så vild med glade kunder og stærkt teamwork, som vi er, så er du allerede godt på vej mod dit nye job.

Kvalitetskød, salgssucceser og arbejdsglæde
Dit overordnede mål er selvfølgelig at sælge mest muligt. Det kan du kun gøre, hvis du har den faglige kvalitet helt på plads – og det gælder både for dine råvarer og for den måde, du bruger salgsarealet og vores koncepter på.

Læs mere
JYSK Danmark søger Sælger til JYSK i Hobro - 25 timer

JYSK, Hobro

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den sælger, vi er på udkig efter.

Vi søger en Sælger på 25 timer til JYSK i Hobro med start 1/4-18. Ansættelsen er tidsbegrænset frem til 1/8-18.  You bring dedication and…
• du brænder for et godt salg
• du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
• du er klar til at tage fat og være en aktiv del af teamet
• du trives i en meget travl og dynamisk hverdag

Læs mere
Studentermedhjælp til Logistik mv.

Dansk Supermarked Group, Brabrand

Vil du have indblik i logistikken der ligger bag Danmarks største detailorganisation? Har du overblikket og de analytiske evner til at indgå i projektarbejde og optimeringsopgaver?

Du vil blive en del af en organisation i rivende udvikling med mulighed for at afprøve og udvikle dine teoretiske kompetencer i praksis. I dagligdagen vil du indgå som en del af Logistikudvikling og Support, der er et ungt talentfuldt team med flere Graduates, hvor du vil få ansvaret for dine egne opgaver og projekter. Derudover vil du bidrage med sparring og analyser til vores logistikkonsulent ift. igangværende projekter og opgaver

Læs mere
Counter Manager Decleor

Magasin, Kgs. Nytorv, Kbhvn

Vil du med på Magasins team af professionelle købmænd, der brænder for at drive Magasin til fortsat succes, så er jobbet som Counter Manager for Decleor helt sikkert noget for dig!Som Counter Manager får du en unik rolle ift. den daglige drift på counteren og du vil blive en del af et engageret og tempofyldt team af medarbejdere, som arbejder med salg Decleors fantastiske produkter.

I mere end 40 år, har Decleor udviklet hudplejeprodukter som fører til hudens energi og balance med enestående planteessencer. Som den første hudplejeserie med baggrund i aromaterapi og med hovedsagelig 100% naturlige produkter uden kunstige tilsætningsstoffer, er det Decleors mission at leverer enestående resultater kombineret med en sensorisk oplevelse - at pleje huden skal være en aromatisk fornøjelse.

Læs mere
Vi søger Shift Leadere på fuldtid til Carl’s Jr.® Nyborg

Carls Jr., Nyborg

Har du masser af drive og er du god til at sætte i gang? Er du organiseret, og har du flair for at planlægge? Yder du service i verdensklasse? Vi søger engagerede og dygtige Shift Leaders til Carl’s Jr. til vores nye burgerrestaurant i Nyborg.

Carl’s Jr. er en del af en international burgerkæde med over 3.000 restauranter på verdensplan. Siden kædens etablering i USA for over 75 år siden har Carl’s Jr. været kendt for at servere store, saftige, flammegrillede burgere serveret med verdenskasseservice.*
Vi forventer, at du
–er en stærk holdspiller
–er punktlig og holder af struktur og planlægning
–er god til at bevare overblikket i travle perioder
–kan træde i stedet for General Manager og General Manager in Training ved deres fravær

Læs mere
JYSK Danmark søger Salgsleder til JYSK i Hedensted

JYSK, Hedensted

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Salgsleder, vi er på udkig efter.

Vi søger en Salgsleder til JYSK i Hedensted, der ser Salgsleder jobbet som en naturlig vej ind i JYSK og som et springbræt til flere udfordringer. Vi søger en Salgsleder til JYSK i Hedensted med start hurtigst muligt eller efter aftale.

Læs mere
føtex Nyborg søger teamleder til kundeservice

Føtex, Nyborg

Som teamleder i kundeservice bliver du højre hånd for servicechefen. Du bliver ansvarlig for den daglige drift af kasselinje og kundeservice og eventuelt også brødudsalg og kiosk. Dine fokusområder er dels ledelse og styring af afdelingens medarbejdere og dels salg og indtjening.

Dine opgaver –Service- og kassebetjening af kunder
–Planlægning af bemanding i kundeservice, kasselinje, brødudsalg og kiosk - herunder bemandingsplaner
–Sikre størst muligt salg og indtjening i brødudsalg og kiosk
–Gennemføre screeningssamtaler af ny medarbejdere
–Oplæring af nye medarbejdere

Læs mere

  side 1 af 19

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD