Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den Korte Avis og annoncørflugten: Medløberi eller hykleri?"

- Bjarke Bekhøj, Compell
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

BAUHAUS søger engagerede salgs elever

BAUHAUS, Hele Danmark

Hvad vil du bygge din karriere på?  Trives du med mange mennesker omkring dig, og vil du gerne arbejde i et byggemarked, hvor der er stor aktivitet i hverdagen så er det måske dig, vi søger som vores nye salgselev i et af vores BAUHAUS varehuse. I  BAUHAUS har du chancen for at få en uddannelse, hvor der vil være masser af udfordringer og muligheder for at lære alt om salg og godt købmandskab. Hos os får du en dagligdag med mange forskellige arbejdsopgaver. Du vil også få kontakt til mange forskellige mennesker, f.eks. private gør-det-selv kunder og professionelle kunder, og du vil få et indgående kendskab til vores varer.

Karriere i BAUHAUS
Hvis du har evnerne og interessen, kan du blive optaget på vores interne ledertalent-hold og måske senere avancere til afdelingschef eller souschef. Hvem ved - måske er du en af vores kommende varehuschefer, der har ansvaret for at drive en forretning med et flercifret millionbudget.

Læs mere
IDEmøbler Virum søger supersælger til fuldtidsstilling

IDEmøbler, Virum

Kan du se fordelene ved et sælgerjob, hvor du:
• Bliver en del af Danmarks mest inspirerende boligunivers?
• Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe
et personligt hjem?
• Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?
• Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?

Så har vi måske jobbet til dig! IDEmøbler Virum søger netop nu en resultatskabende og topmotiveret sælger til vores dygtige sælgerteam.

Læs mere
BAUHAUS Hillerød søger afdelingschef til VVS

BAUHAUS, Hillerød

Har du ledererfaring fra detailhandlen?  BAUHAUS er i fortsat udvikling og lige nu har vi brug for en dygtig og engageret afdelingschef til BAUHAUS Hillerød. Er du sælger og kan du begejstre både medarbejdere og kunder, samtidigt med at du går forrest med dine gode holdninger!

I BAUHAUS har kunden første prioritet, og din primære opgave som afdelingschef for VVS bliver derfor at skabe et team at højtkvalificerede og salgsorienterede medarbejdere, der kan give branchens bedste vejledning og service til vores kunder. Du skal være personen, der har førertrøjen på, således det bliver sjovt at være både kunde og medarbejder, og du skal derfor have en solid ledererfaring.

Læs mere
Customer Service Coordinator

Bolia.com, Aarhus

Bolia.com er en international og ambitiøs virksomhed i kraftig udvikling. For at styrke vores serviceniveau søger vi endnu en dynamisk Customer Service Coordinator til at servicere vores hollandske/belgiske kunder/slutbrugere. Stillingen er fuldtid og placeret på vores internationale hovedkontor i Aarhus.

Vores mål i Bolia er at være et superbrand, som giver vores kunder verdens bedste service. Vores Customer Service har pt. åbent i tidsrummet 8-21. Vi søger en erfaren Customer Service Coordinator, der har mulighed for at arbejde både dag- og aftenvagter indenfor dette tidsrum. Vi forventer at du er proaktiv og selvstændig, og samtidig er en aktiv medspiller i forhold til vores mål om at have verdens bedste kundeservice. Du behersker dansk og hollandsk/tysk/fransk på et meget højt niveau og engelsk i skrift og tale. Kan du flere af ovennævnte sprog er det selvfølgelig en fordel.

Læs mere
Operation Manager

Magasin, Fields, Ørestad

Er du kendt som en stærk leder, har du flere års driftserfaring fra detailbranchen, og skal du være med til at sætte dit præg på den fortsatte udvikling af Magasin, Fields? Vores nuværende Operation Manager har sagt ja til nye interne udfordringer, og Magasin søger derfor en ny Operations Manager til at varetage vores Operationsteam, herunder varemodtagelse, store controlling, samt teknisk afdeling i Fields.

Du vil få en central og synlig rolle i forretningen og vil indgå som en del af forretningsledelsen med direkte reference til vores Store Manager. Du skal være indstillet på at indgå i en vagtplan, hvor der er faste lukke- og weekendvagter.

Læs mere
BAUHAUS Hillerød søger deltidssælger på 20 timer til værktøj/isenkram afdelingen

BAUHAUS, Hillerød

Smilende, kundeorienteret og faglig dygtig? Passer det på dig? Så er det dig vi har brug for som deltidssælger i BAUHAUS. I BAUHAUS har kunden altid første prioritet, og din primære opgave som deltids sælger bliver derfor at vejlede og servicere vores kunder. Du skal være med til at fortsætte den positive udvikling og derved bidrage til at sikre BAUHAUS' gode position som den absolut bedste byggemarkedskæde i branchen.

Er du klar til en travl hverdag med et smil på læben?
Som deltids sælger i BAUHAUS skal du kunne lide at møde mange mennesker, der alle har en forventning om, at blive betjent hurtigt, effektivt og venligt, samt nyde at give kunderne en service, der frembringer både smil og tak. Derudover vil du sammen med dine kollegaer få ansvaret for en eller flere varegrupper i varehuset samt varepræsentationen og kampagneopfølgningen af samme.

Læs mere
Uddeler i Dagli´Brugsen Gørding

Daglig Brugsen, Gørding

Dagli'Brugsen i Gørding har et salgsareal på 400m2, nyrenoveret OK anlæg og et glad salgsklar personale, som gør Brugsen til byens butik. Gørding by har 1700 indbyggere og en skole op til 9.klasse samt et aktivt foreningsliv.

Vi tilbyder:
 - En driftig butik, som er pæn og velholdt
 - Et godt og stabilt personale, som er meget kundevenligt
 - Et job med stor frihedsgrad og hvor du kan sætte dagsordenen
 - Gode karrieremuligheder samt løbende uddannelse

Læs mere
JYSK Danmark søger HR Business Partner til JYSK Danmark - Region Syd

JYSK, Brabrand & Syd

Hvorfor arbejde i JYSK?Du er en erfaren retailer, der brænder for HR og gerne vil være med til at bringe JYSK Danmark skridtet videre. Du vil indgå i et tæt samarbejde med District Managers, Retail Managers og selvfølgelig resten af HR teamet - hvor det forventes, at du kan agere som sparringspartner og udfordrer.

Du kommer til at arbejde som HR Business Partner i Region Syd, der dækker Fyn, Syd- og Sønderjylland. Den rette kandidat har bopæl centralt i regionen, men skal forvente 2 arbejdsdage om ugen på vores hovedkontor i Brabrand.

Læs mere
Dygtig og struktureret kvalitetskoordinator til barselsvikariat

Dansk Supermarked Group, Brabrand

Er du specialist i fødevarelovgivningen? Har du både sans for de mindste detaljer, og sætter du en ære i at udføre dine opgaver korrekt – og til tiden? Vi søger en kvalitetskoordinator til vores kvalitetsafdeling i Aarhus, der organisatorisk er placeret i Commercial Unit, som består af vores indkøbsfunktioner og tilknyttede stabsfunktioner.

Kvalitetsafdelingen arbejder blandt andet med egenkontrol og procedurer til Dansk Supermarked Groups lagre, indkøbsområder og butikker, så vi altid overholder gældende regler på alle områder. Kvalitetsafdelingen består foruden kvalitetschefen af otte medarbejdere.

Læs mere
Deltidssælgere - Københavnsområdet

Bolia.com, Københavnsområdet

Vil du være del af et ungt og succesfuldt team, hvor der sker noget hele tiden? – så er muligheden her. Vi er konstant på jagt efter nye super sælgere til weekends og hverdage til vores butikker i København. Ugentlig arbejdstid er ca. 8 timer.

Dine udfordringer:
◾Direkte kundekontakt – yde byens bedste service
◾Vejlede og servicere – sikre at alle kunder føler sig velkommen
◾Hjælpe kunder ved on-line bestillinger mv.
◾Være med til at gøre butikken salgsklar og inspirerende

Læs mere

  side 1 af 28

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD