Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"5 råd der skaber tillid og salg i e-handel"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

Butikschef - Østjylland

LIDL, Østjylland

I Lidl arbejder vi hårdt for at skabe resultater og fortsætte vores vækst, så vi bliver danskernes foretrukne indkøbssted. Vi er nemlig ikke bange for ambitioner – og her er også plads til dine. Hvis du kan inspirere dine medarbejdere til at smøge ærmerne op og tage fat, finder du ikke et bedre sted at investere dig selv og din karriere end i Lidl. Vi har nemlig en plan for det hele, også for dig. Det er derfor, vi siger, at du lykkes i Lidl.  

Som butikschef er det dig, der sørger for, at alt går op i en højere enhed. Du går forrest og motiverer dine medarbejdere til at skabe rammerne for landets bedste indkøbsoplevelse. Du sørger for, at alle opgaver bliver fulgt til dørs, og at butikken altid er salgsklar. Samtidig sørger du for, at dine medarbejdere trives, og du bakker dem op i deres udvikling. Du bliver også ansvarlig for at: 
* Lede og fordele den daglige butiksdrift
* Oplære, uddanne, lede og motivere dine medarbejdere i butikken
* Følge op på Lidls butikskoncepter
* Følge op på nøgletal og bruge dem aktivt til at nå butikkens mål
* Rekruttere nye medarbejdere
* Tage del i den daglige drift af butikken, fx varebestilling og -opfyldning

Læs mere
BUTIKSCHEF, ONLY STORES, GRENAA

ONLY, Grenå

Til vores nye ONLY-butik i Grenaa søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef.  Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!  Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.  

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Samtidig er du ikke bange for at påtage dig en lederrolle, hvor du træffer beslutninger og giver feedback til dit team. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på. Som butikschef får du stort selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
Projektleder til byggeteknisk afdeling

LIDL, Kolding

Til Lidls byggeteknisk afdeling med nuværende base i Kolding, søger vi en ambitiøs projektleder. Du skal have masser af gå på mod, være klar til at tage ansvar i forbindelse med udarbejdelse af fremtidens standard for dagligvarebutikker. En standard som hele detailbranchen vil skue i mod. Som projektleder i byggeteknisk afdeling vil du få stor indflydelse på, hvordan fremtidens butikker skal udføres samt processen forinden. Du vil ydermere være med til, at udføre KS og bistand ift. butiksbyggerierne, udvikle og beskrive retningslinjer, ajourføre og optimere vores byggeprogram m.v.

Vores hovedkontor er i øjeblikket placeret i Kolding, men vi påbegynder snarest byggeriet af et stort nyt, innovativt hovedkontor på Godsbanen i Aarhus – mere centralt bliver det ikke! Det nye hovedkontor vil stå klart i 2021. 

Læs mere
SALGSASSISTENT, ONLY STORES, GRENAA, 30 TIMER

ONLY, Grenå

Til vores nye ONLY-butik i Grenaa søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.  Har du passion for fashion, og er du udadvendt og service-minded? Så er du måske vores nye salgsassistent! Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.  

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på. Som salgsassistent vil du opleve selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
Employer Branding Student Worker

LIDL, Koldinfg

Brænder du for at udvikle dine faglige kompetencer i et selvstændigt og udfordrende studiejob? Vil du gerne have hands-on erfaring med employer branding i en international og ambitiøs virksomhed? Så er det måske dig, som er vores nye studentermedhjælper 15 timer pr. uge til vores HR afdeling på Lidls hovedkontor i Kolding.

Sammen med vores Employer Branding Responsible, vil du som Employer Branding Student Worker være med til alt lige fra idé til eksekvering af kommunikations- og employer branding-projekter og aktiviteter – store som små, nationale som lokale. Du vil derfor få et stort indblik i, hvordan vi arbejder målrettet, strategisk, kreativt og ambitiøst med vores employer brand i kampen om at tiltrække og fastholde de bedste talenter til Lidl Danmark.

Din hverdag bliver alsidig med forskelligartede opgaver, projekter og gøremål; den ene dag deltager du på en karrieremesse, og dagen efter nørder du på kontoret. Du skal derfor være omstillingsparat og trives i et miljø, hvor der er fart over feltet, og hvor morgendagens kalender kan blive ryddet til fordel for en ny og spændende opgave, som kan komme både fra dig selv og fra din leder.

Læs mere
Indkøbsassistent

LIDL, Kolding

Vil du være en del af en stor international virksomhed, der hele tiden fokuserer på at forbedre og videreudvikle varesortimentet? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lidls indkøbsafdeling. Vi søger en indkøbsassistent, som er struktureret, energisk og detaljeorienteret, og som formår at bevare overblikket når tempoet er højt. Du bliver en del af et lille team på fem personer, hvor ingen dage er ens. Vi er en social afdeling, hvor vi kan lide at have det sjovt samtidig med, at vi arbejder på højtryk!

Til vores hovedkontor i Kolding søger vi en ny kollega til at indgå i vores team i kontraktadministrationen. En stor del af arbejdsdagen vil gå med at udarbejde kontrakter til vores nationale leverandører i samarbejde med vores indkøbere. Det er en fordel, hvis du har en god ordenssans, og kan lide at arbejde med administrative opgaver.

Vi er i øjeblikket placeret i Kolding, men påbegynder senere byggeriet af et stort nyt, innovativt hovedkontor på Godsbanen i Aarhus – mere centralt bliver det ikke! Det nye hovedkontor vil først stå klart i 2021, men allerede nu forventer vi, at du gør dig nogle overvejelser omkring flytningen, da vi ønsker et langsigtet samarbejde med vores nye kollega.

Læs mere
JYSK Danmark søger Store Manager til JYSK i Nykøbing Mors

JYSK, Nykøbing Mors

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor du får lov til at stå i spidsen for dit eget team og hvor du får personlig udvikling? Hvor muligheden for at skabe synlige resultater gennem dit team, går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1.  Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Store Manager, vi er på udkig efter. 

You bring dedication and…
•du har hidtil haft succes med at skabe gode salgsresultater igennem andre
•du har bevist at du kan lede og udvikle et team og skabe talenter
•du er en dygtig købmand og klar til at tage ejerskab for din egen butik
•du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
•du er klar til at tage fat og være en aktiv del af din butik
•du træffer selvstændige beslutninger i en dynamisk hverdag – og trives med at have det fulde ansvar for alle beslutninger i butikken
•du har drive og ambitioner om en karriere i JYSK

Læs mere
JYSK Danmark søger Weekendsælger u/18 år til JYSK i Rødovre Centrum

JYSK, Rødovre

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes? Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Weekendsælger, vi er på udkig efter. Du skal være klar til at køre en masse omsætning i kassen. Arbejdstiden vil primært være weekender, samt afløsning ved ferie, sygdom mv. Du skal forvente at arbejde ca. 7-8 timer om ugen.   

You bring dedication and…
• du er vild med at sælge – også fra kassen
•du sætter kunderne først
•du er klar til at tage fat og er ikke være bange for at svinge støvsugeren
•du drømmer sikkert om en karriere i JYSK

Læs mere
JYSK søger en Sustainability Manager til en spændende nyoprettet stilling

JYSK, Brabrand

Are you able to see through a complex supply chain to transform numbers into action, and do you want to impact sustainability initiatives of a big international retailer?  Then you have a unique opportunity, as JYSK is expanding our Communications & CSR Department by adding a Sustainability Manager to manage projects and involve colleagues and relevant departments. 

As Sustainability Manager you will play a key role in JYSK´s effort to deliver on the UN Sustainable Development Goals. Furthermore you will play a key role regarding the focus of our sustainability efforts in close cooperation with the Communications & CSR Director of JYSK, and the CSR Manager for Larsen Group,.

As JYSK is a company in constant development with a short time from thought to action, you will have plenty of opportunities to impact our efforts, and as part of the Communications & CSR Department, you will be placed centrally and with great opportunities to work with colleagues throughout JYSK and develop on a professional and personal level.

Læs mere
Administrationsassistent

LIDL, Køge

Som administrationsassistent er du med til at servicere vores butikker og lager i hverdagen. Du får en tempofyldt hverdag med mange afvekslende opgaver såsom print af butiksskilte, bearbejdning og analyse af status samt diverse bogføringer.  Administrationen består af 3 fagligt dygtige medarbejdere, hvis vigtigste opgave er at være bindeled mellem vores butikker og baglandet. Du vil derfor få en stor berøringsflade i hele organisationen og din daglige arbejdsplads vil være på Lidls regionskontor i Køge.

 - Daglig support til vores butikker samt lager
 - Bearbejdning og analyse af status
 - Bogføring og opfølgning af diverse bilag
 - Print af prisskilte
 - Pakning og forsendelse af post og kontormaterialer til butikkerne
 - Diverse ad hoc opgaver

Læs mere

  side 1 af 8

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD