Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Falske likes og falske følgere er vildledning"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

International Graduate - Procurement

LIDL, Kolding

Som International Graduate i Procurement bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at føre dine ambitioner ud i virkeligheden. Gennem vores 18-måneders graduateforløb får du forudsætningerne for at lykkes som projektleder i Lidl, og du bliver præsenteret for udfordringer, du skal være med til at løse fra dag et. Ligesom dig har vi høje ambitioner, og vi ser dig derfor også på sigt i en lederrolle i Lidl.

Graduateforløbet er opdelt i fire faser, som samlet giver dig et 360-graders perspektiv på vores virksomhed og et indblik i, hvordan vi opererer på alle niveauer; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt. En del af forløbet vil foregå på vores internationale hovedkontor i Sydtyskland, hvor du bl.a. vil få indsigt i, hvordan idéer og projekter opstår og bliver udarbejdet for derefter at blive implementeret i op til 30 Lidl-lande. Vores unikke graduateforløb sikrer, at du lærer vores kerneforretning at kende, hvilket er med til at give dig forudsætningerne for at lykkes i Lidl. I Procurement arbejder vi målrettet for at understøtte hele organisationen i at nå de forretningsmæssige mål gennem blandt andet at udvikle og indkøbe inventar til vores butikker, lagre og hovedkontor

Læs mere
Associate Marketing Manager

Salling Group, Brabrand

Brænder du for e-commerce og har du mod på at prøve kræfter med marketing i én af Danmarks største webshops? Så tilbyder vi et barselsvikariat som Associate Marketing Manager til wupti.com. Som Associate Marketing Manager vil du i høj grad være selvstyrende i dagligdagen og du vil være den, der skal drifte og udvikle brandet og få tingene til at ske. Dette er selvfølgelig i samarbejde med et marketing-team bestående af vores specialister indenfor SEO, SOME, PPC og vores indkøbsteam. Vi forestiller os, at du tidligere har siddet i en lignende stilling og gerne har et par års erfaring. Måske kommer du fra et bureau og er nysgerrig på hvordan det er, at arbejde på den anden side af bordet?

Som Associate Marketing Manager hos wupti.com vil du komme til at arbejde med mange forskellige opgaver. Nogle af dine primære opgaver vil være:
•Kampagneplanlægning og aktivitetsstyring
•Koordinering af kampagner og daglig drift med vore PPC, Social Media og SEO team.
•Ansvar for marketingbudget og opfølgning på økonomi
•Udvikling af nye marketingtiltag
•Rapportering af nøgletal
•Sparring med Indkøb omkring markedsføring og udvælgelse af varer til markedsføring
 

Læs mere
International Graduate - Finance

LIDL, Kolding

Som International Graduate i Finance bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at føre dine ambitioner ud i virkeligheden. Gennem vores 18-måneders graduateforløb får du forudsætningerne for at lykkes som projektleder i Lidl, og du bliver præsenteret for udfordringer, du skal være med til at løse fra første dag. Ligesom dig har vi høje ambitioner, og vi ser dig derfor også på sigt i en lederrolle i Lidl.

Graduateforløbet er opdelt i fire faser, som samlet giver dig et 360-graders perspektiv på vores virksomhed og et indblik i, hvordan vi opererer på alle niveauer; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt. En del af forløbet vil foregå på vores internationale hovedkontor i Sydtyskland, hvor du bl.a. vil få indsigt i, hvordan idéer og projekter opstår og bliver udarbejdet for derefter at blive implementeret i op til 30 Lidl-lande. Vores unikke graduateforløb sikrer, at du lærer vores kerneforretning at kende, hvilket er med til at give dig forudsætningerne for at lykkes i Lidl.
I Finance arbejder vi målrettet på at understøtte hele organisationen i at nå de forretningsmæssige mål gennem blandt andet regnskab, business controlling, økonomistyring samt ledelsesrapportering. Du vil som Finance Graduate få en helt unik mulighed for at udvikle dine professionelle og personlige kompetencer, da du vil komme til at løse et bredt udsnit af faglige udfordringer, tilegne dig stor viden om Lidl og branchen samt opbygge et solidt netværk på tværs af afdelinger og Lidl-lande.
 

Læs mere
Projekleder til teknisk afdeling - Vestdanmark

Netto, Køge

Som projektleder skal du varetage bygherreansvar og projektledelse ved nybyggeri, tilbygninger, renovering, ombygning og optimeringsprojekter i forhold til Nettos butikker. Du får en bred kontaktflade såvel eksternt i forhold til entreprenører, arkitekter og rådgivere som internt i forhold til Nettos udviklingsafdeling, salgsorganisationen og teknisk afdeling, hvilket stiller store krav til dine samarbejds- og kommunikationsevner. Opgaverne er komplekse og du får et stort selvstændigt ansvar og mange udfordringer. Du vil indgå i et team på 5 projektledere der alle arbejder på tilsvarende projekter og får derfor gode muligheder for faglig sparring.

Det går godt i Netto og vi ekspanderer. Så kan du lide at have travlt og er du en person, som får tingene gjort, er du måske den nye projektleder til teknisk afdeling. I Netto investerer vi mange ressourcer i, at butikkerne har en høj standard og er udstyret med alle moderne faciliteter – til gavn for både kunder og personale. Ambitionen er, at en stor del af de nuværende 500 Netto butikkers salgsareal skal optimeres.

Læs mere
International Graduate - Facility Management

LIDL, Kolding

Som International Graduate i Facility Management bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at føre dine ambitioner ud i virkeligheden. Gennem vores 18-måneders graduateforløb får du forudsætningerne for at lykkes som projektleder i Lidl, og du bliver præsenteret for udfordringer, du skal være med til at løse fra dag et. Ligesom dig har vi høje ambitioner, og vi ser dig derfor også på sigt i en lederrolle i Lidl.

Graduateforløbet er opdelt i fire faser, som samlet giver dig et 360-graders perspektiv på vores virksomhed og et indblik i, hvordan vi opererer på alle niveauer; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt. En del af forløbet vil foregå på vores internationale hovedkontor i Sydtyskland, hvor du bl.a. vil få indsigt i, hvordan idéer og projekter opstår og bliver udarbejdet for derefter at blive implementeret i op til 30 Lidl-lande. Vores unikke graduateforløb sikrer, at du lærer vores kerneforretning at kende, hvilket er med til at give dig forudsætningerne for at lykkes i Lidl.
I Facility Management vil en stor del af dit arbejde gå med at håndtere de mangeartede opgaver inden for bl.a. drift og vedligehold af vores ejendomme, hvor dit primære fokus vil være optimering, energiledelse, økonomisk overblik af ejendomsporteføljen og kommunikation med ejendomskontorerne, direktionen og kolleger.
 

Læs mere
Butikschef i Netto - Taastrup

Netto, Taastrup

Ønsker du at gøre karriere i Danmark eller udlandet, findes alle muligheder her. Hvis du vil være med, hvor det sker, så skal du være i Netto! Vi er inde i en rivende udvikling, hvor vi har brug for din hjælp til at løse de mange spændende opgaver i Danmarks absolut største dagligvarekæde.

På vej imod din egen butik
Som butikschef i Netto starter du som vores ekstra spiller på holdet. Du vil derfor ikke få din egen butik fra dag et, men derimod fungere som en fleksibel aspirant i 1-3 butikker, som du skifter imellem de første måneder. Du er naturligvis indstillet på at blive klædt på til jobbet.
Du er sikkert allerede en dygtig og resultatorienteret butikschef, eller på vej til at blive det, hos en af vores kollegaer i branchen. Tager du springet til Netto, sørger vi for, at du får en flyvende start. Netto giver dig sikkerhed for godt købmandskab, grundig lederuddannelse og store karrieremuligheder. Vi arbejder i et uformelt miljø, hvor tæt samspil, høj energi, humor og gejst er væsentlige ting i dagligdagen. Det stiller naturligvis særlige krav til dig som leder og rollemodel.

Læs mere
Communication Intern - forår 2019

LIDL, Kolding

Du er god til at kommunikere, men du vil gerne blive endnu bedre. Du synes, det er sjovt at arbejde med kommunikation – både på det strategiske plan og i praksis – og du vil gerne have indblik i, hvordan der arbejdes professionelt med kommunikation i en multinational virksomhed med kolleger og butikker i 27 europæiske lande + USA. Hvis du sidder og nikker til ovenstående, så skulle du overveje at blive vores nye Communication Intern!

Vi søger nemlig en praktikant til vores kommunikationsafdeling på hovedkontoret i Kolding. Som Communication Intern bliver du en del af kommunikationsteamet, der til daglig arbejder med intern og ekstern kommunikation samt CSR. Vores fornemmeste opgave er at kommunikere til forskellige målgrupper, som fx presse, kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst vores gode kolleger. Du vil som Communication Intern hos os blive involveret i og få opgaver inden for både intern og ekstern kommunikation – og både på det strategiske plan og i praksis – men du kommer i høj grad til at assistere vores Content Manager i at formidle vigtige budskaber til virksomhedens medarbejdere. Både skriftligt og mundtligt.

Læs mere
International Graduate - Marketing/Communication

LIDL, Kolding

Som International Graduate i Marketing bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at føre dine ambitioner ud i virkeligheden. Gennem vores 18-måneders graduateforløb får du forudsætningerne for at lykkes som projektleder i Lidl, og du bliver præsenteret for udfordringer, du skal være med til at løse fra dag et. Du er passioneret omkring Marketing og Kommunikation, og du kæmper for at nå dine egne samt organisationens mål. Ligesom dig har vi høje ambitioner, og vi ser dig derfor også på sigt i en lederrolle i Lidl.

Graduateforløbet er opdelt i fire faser, som samlet giver dig et 360-graders perspektiv på vores virksomhed og et indblik i, hvordan vi opererer på alle niveauer; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt. Du vil gennem forløbet komme til at tilegne dig stor viden om Lidl og branchen samt opbygge et solidt netværk på tværs af afdelinger og Lidl-lande.
En del af forløbet vil foregå på vores internationale hovedkontor i Sydtyskland, hvor du bl.a. vil få indsigt i, hvordan idéer og projekter opstår og bliver udarbejdet for derefter at blive implementeret i op til 30 Lidl-lande. Vores unikke graduateforløb sikrer, at du lærer vores kerneforretning at kende, hvilket er med til at give dig forudsætningerne for at lykkes i Lidl.
I Marketing- og Kommunikationsafdelingen arbejder vi både strategisk og taktisk med marketing, branding og kommunikation. Hvert år udvikler vi en række projekter, kampagner, og events, som understøtter vores overordnede strategi.
 

Læs mere
Head of Retail Sales søges til nyoprettet stilling hos Danske Spil

Danske Spil A/S, Brøndby

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Brænder du for at lede, motivere og udvikle dygtige salgskonsulenter? Har du mod på at udfordre ”plejer”? Og har du solid erfaring med salgsledelse? Så er du måske vores nye kollega til en spændende, nyoprettet stilling som Head of Retail Sales.

Opgaver og ansvarsområder
I Retail Salg hos Danske Spil får du muligheden for at arbejde med salg af nogle af Danmarks stærkeste brands eksempelvis Lotto, EuroJackpot, Vikinglotto og Oddset på tværs af vores retail salgskanaler. Med reference til områdets Retail Sales Director er det din opgave som teamleder at varetage den daglige ledelsesopgave ift. at lede, motivere og udvikle et velfungerende team af 15 kompetente salgskonsulenter. Salgsteamet har ansvaret for eksekveringen af alle salgsaktiviteter hos vores ca. 4.500 forhandlere på tværs af vores retail salgskanaler.

Læs mere
Projektleder med retail eller bureau erfaring søges til Danske Spil

Danske Spil A/S, Brøndby

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Brænder du for digitalisering og innovation? Og har du projekt erfaring fra retailkæder eller reklamebureau, så er du måske vores nye kollega til en spændende, nyoprettet stilling som retail projektleder.

Opgaver og ansvarsområder
Med reference til afdelingschefen for retailudvikling kommer du til at indgå i et lille, agilt team med en projektleder og en koordinator. Vi arbejder team- og netværksbaseret – og sætter gerne barren højt for at sikre udviklingen af vores markante brands, eksempelvis Lotto, Eurojackpot, Oddset, Tips, Dantoto, Keno og Quick.

I vores marked ændrer den hastige teknologiske udvikling måden, vi køber spil på i fremtiden. I rollen som retail projektleder scoper, styrer og driver du de teknologiske retailprojekter – og er med til at sikre, at Danske Spil og vores forhandlere er helt i front og godt forberedt ift. disse forandringer.

Læs mere

  side 1 af 23

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD