Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Forstå hvorfor folk bruger adblocking – og lær af det!"

- Bjarke Bekhøj, Compell
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

Souschef i Netto i Greve

Netto, Greve

Succes!
At nå til tops kræver, at du vil, at du kan, og at du ikke mister fodfæstet undervejs. Det er vist ingen hemmelighed, at Netto når sine mål ved at fokusere på dygtigt købmandskab og grundig lederudvikling. Vi støtter dig skridt for skridt gennem uddannelse, coaching og tæt opfølgning. Dine toppræstationer og dit samspil med butikschefen er nemlig helt afgørende for butikkens succes.

Sådan er dine opgaver, og sådan er du
–Du er butikschefens højre hånd og stedfortræder.
–Du er medansvarlig for butikkens drift og medarbejdere.
–Du kan motivere, coache og følge op, så alle medarbejdere yder deres bedste.
–Du har fokus på, at din butik til enhver tid lever op til kundernes forventninger.
–Du udvikler dig selv både fagligt og personligt.

Læs mere
Kommunikationsmedarbejder (barselsvikariat)

LIDL, Kolding

Er din kommunikationsfaglige værktøjskasse up to date? Har du erfaring med bl.a. pressehåndtering? Og kan du holde tungen lige i munden og hovedet koldt, selvom der er mange opgaver på dit bord? Så er det måske dig, vi søger til et 1-årigt barselsvikariat.

Som et led i vores ambition om at blive danskernes foretrukne indkøbssted søger vi en skarp og resultatorienteret barselsvikar for vores kommunikationsmedarbejder, som har ansvar for den eksterne kommunikation.Du bliver en del af kommunikationsteamet, som består af en kommunikationschef og to dygtige medarbejdere med ansvar for hhv. intern kommunikation og CSR.

Læs mere
Konsulent til inventarafdeling

Dansk Supermarked Group, Højbjerg

Har du arbejdet med projektstyring eller lignende, og er du frisk på nye udfordringer hos Danmarks førende retailer? Vil du have et job med variation, gode kolleger og spændende opgaver, der stiller krav til dine evner og overblik? Så læs endelig videre her.

I Dansk Supermarked Groups centrale inventar- og dekorationsafdeling sikrer vi såvel den bedste præsentation af varer for vores kunder som vores kæders meget stærke visuelle identiteter. Vi har en travl hverdag, hvor tingene til tider går lidt stærkt, deadlines er korte, og ikke to dage er ens. Hos os bliver du en del af et godt, solidt og fagligt team med mange års erfaring som vil støtte op omkring dig. Vi er en blandet flok kolleger med et fantastisk sammenhold, og en god uhøjtidelig omgangstone.

Læs mere
IDEmøbler søger vores kommende butikschefer. Vores afdeling i Herlev søger erfaren souschef med ambitioner om at blive butikschef

IDEmøbler, Herlev

Vores afdeling i Herlev søger erfaren souschef med ambitioner om at blive butikschef.Kan du se fordelene ved et job som butikschef aspirant, hvor du:
•Får mulighed for at udvikle kompetencer, så du kan besidde en stilling som vores kommende butikschef i koncernen?
•Får medansvar for butikkens drift og salgsmål.
•Arbejder i en af Nordens førende detailhandlere, hvor karrieremulighederne er mange?
•Skaber motivation og udvikler salgsteamet. Hermed skaber en høj trivsel og gode resultater?
•Går forrest som sælger og købmand.

Så er du måske vores nye butikschef aspirant! IDEmøbler Herlev søger en energisk, resultatorienteret og indflydelsesrig aspirant, som - i samarbejde med bolighusets butikschef - skal stå i spidsen for at sikre forsat positiv udvikling og motivere personalet til at nå fastsatte mål. Vi søger dig, der har en målrettet ambition om - på sigt at blive butikschef

Læs mere
HR Coordinator

Netto, Køge

I Netto fylder sammenhold, engagement og fællesskab rigtig meget, og hos os får du Netto-kulturen ind under huden. Det er følelsen af fællesskab, der gør, at vi er så gode til at få tingene til at lykkes og nå vores mål – men vi er også på vinderholdet, og det giver stolthed og begejstring i jobbet. Vi arbejder hver dag for at give vores kunder en god indkøbsoplevelse og gode kvalitetsvarer til den laveste pris. Herunder en lang række spændende spotvarer.

Har du erfaring fra en HR afdeling og drømmer du om, at arbejde i Danmarks største detailhandelsvirksomhed? Så har vi måske jobbet til dig. Til Nettos hovedkontor i Køge (blot 30 minutter fra København) søger vi en engageret HR Coordinator, som trives med administrative opgaver og som kan holde mange bolde i luften samtidigt med, at der er fart over feltet.

Læs mere
Produktionsleder til slagterafdelingen, føtex Nørrevænget i Silkeborg

Føtex, Silkeborg

Er du på jagt efter nye udfordringer og større muligheder? Som produktionsleder i vores slagterafdeling får du både ledelsesansvaret for hele afdelingen og chancen for at vise os, at du har det rigtige drive til at bevæge dig videre opad i Danmarks største retailgruppe.

Salgssucceser og arbejdsglæde
Vil du arbejde med både slagterhåndværket og med ledelse, får du chancen her. Som produktionsleder i slagterafdelingen er det dig, der sætter holdet, planlægger produktionen af kødvarer, som vores kunder ikke kan lade ligge. Samtidig sørger du for, at dine medarbejdere er motiverede og kvalificerede til at levere toppræstationer dag efter dag

Læs mere
JYSK Danmark søger en engageret Salgsleder til JYSK i Viborg

JYSK, Viborg

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Salgsleder, vi er på udkig efter.

You bring dedication and…
• du brænder for et godt salg og vil gerne hjælpe dine kolleger til at blive endnu bedre sælgere
• du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
• du er motiveret for skabe gode salgsresultater
• du er klar til at tage fat og være en aktiv del af teamet

Læs mere
Salgsleder i Netto i Køge

Netto, Køge

Tager du springet, sørger vi for, at du får en flyvende start. Den gule faldskærm giver dig sikkerhed for godt købmandsskab, grundig lederuddannelse og karrieremuligheder. Sådan er vi.....Vi arbejder i et uformelt miljø, hvor tæt samspil, høj energi, humør og gejst er væsentlige ting i dagligdagen. Det stiller naturligvis særlige krav til dig som leder og rollemodel.

Sådan er dine opgaver, og sådan er du
–Du er butikschefens stedfortræder og har stærk fokus på drift og medarbejdere
–Du har ansvaret for egne områder i butikken
–Du er med overalt i butikken, samtidig med, at du ser det hele lidt fra oven
–Du har fokus på, at din butik til enhver tid lever på til kundernes forventninger
–Du udvikler dig selv både fagligt og personligt

Læs mere
Sales Adviser til Herre- og Damesko

Magasin, Fields, Kbh. S

i søger en Sales Adviser til Herre- og Damesko til vores Stormagasin i Fields. Som Sales Adviser arbejder du primært med salg af lækre herre- og damesko af mærker fra blandt andet Billi Bi, Vagabond, Sofie Schnoor, New Balance og Lloyd. I forbindelse med salget skal du vejlede kunderne, præsentere nye varer og fortælle om de gode tilbud. Udover salg vil der også være betjening af kunder fra servicekassen i forretningen hvorfra der blandt andet oprettes Magasinkort mm.

Du får medansvar for egne mærker, hvilket indebærer, at du holder dit område præsentabelt og indbydende i tråd med Magasins visuelle udtryk. Du bliver en del af et engageret team som i fællesskab sørger for at give Magasins kunder en oplevelse ud over det sædvanlige, så de får lidt mere, end de forventer. Stillingen er 30 timer om ugen.

Læs mere
Erfaren Category Manager til sko-indkøb hos en af Danmarks største detailvirksomheder

Dansk Supermarked Group, Brabrand

Vil du have stort og selvstændigt ansvar inden for dit eget produktområde med indkøbsansvar for et 3-cifret millionbeløb? Har du interesse for og indsigt i sko? Kan du skabe de bedste resultater og være med til at sikre, at vores kunder altid finder de rette kvalitetsprodukter til den helt rette pris, når de handler i vores kæder? Dansk Supermarked Textile Purchasing er en professionel indkøbsorganisation, der er i berøring med alle aspekter af indkøbsprocessen – helt fra tegnebrættet til det færdige produkt præsenteres i vores butikker.

Du bliver ansvarlig for et team på tre personer, der i tæt samarbejde med vores interne markedsførings- og driftsteam beskæftiger sig med hele paletten af opgaver omkring indkøb og salg af sko. Du refererer til Purchasing Manager for området undertøj, strømper, accessories og sko.

Læs mere

  side 1 af 21

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD