Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Always on – ja selvfølgelig!"

- Jens Thrane-Møller, Marketsquare
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

Deltidssælgere - Københavnsområdet

Bolia.com, Københavnsområdet

Vil du være del af et ungt og succesfuldt team, hvor der sker noget hele tiden? – så er muligheden her. Vi er konstant på jagt efter nye super sælgere til weekends og hverdage til vores butikker i København. Ugentlig arbejdstid er ca. 8 timer.

Dine udfordringer:
◾Direkte kundekontakt – yde byens bedste service
◾Vejlede og servicere – sikre at alle kunder føler sig velkommen
◾Hjælpe kunder ved on-line bestillinger mv.
◾Være med til at gøre butikken salgsklar og inspirerende

Læs mere
Sales Adviser Chanel

Magasin, Aarhus

Vil du med på Magasins team af professionelle købmænd, der brænder for at drive Magasin til fortsat succes, så er jobbet som Sales Adviser for det eksklusive mærke Chanel måske noget for dig!  Vi søger en erfaren Sales Adviser til Chanel som er en del af vores eksklusive cosmetic univers. Som Sales Adviser bliver du en del af et engageret og professionelt team af medarbejdere, som arbejder med salg af kendte mærkevarer inden for Parfume & Make up branchen.

Dine primære opgaver vil være salg og service af mærket Chanel, samt at sikre at vore mange kunder får en unik shopping oplevelse. Arbejdstiden er 29 timer ugentlig.

Læs mere
Uddeler i Dagli'Brugsen Thyregod

Daglig Brugsen, Thyregod

Dagli'Brugsen i Thyregod har et salgsareal på 550 m2. samt OK anlæg. I jobbet som uddeler i Dagli’Brugsen Thyregod får du ledelsesansvar for medarbejderne samt ansvar for butikken drift og fremtidsplaner i et tæt samarbejde med butikkens bestyrelse.

Vi tilbyder:
 - En veldrevet butik og med en sund økonomi, butikken er omstillet til Dagli`Brugsens nyeste koncept
 - Et godt og stabilt personale, som er meget kundevenlige
 - Et job med stor frihedsgrad, hvor du kan sætte dagsordenen
 - Gode karrieremuligheder samt løbende uddannelse

Læs mere
IDEmøbler Glostrup søger en serviceminded sælger til kasse og boligtilbehør

IDEmøbler, Glostrup

Som medarbejder i kassen og i boligtilbehørsafdelingen får du en travl og udfordrende hverdag. Din vigtigste opgave er kundebetjening ved kassen og vejledning af kunder både fysisk, via mail og telefonen. Samtidig vil du også have en central rolle i at sikre, at bolighuset altid fremstår salgsklart og præsentabelt. Dine arbejdsopgaver vil herudover bl.a. omfatte udpakning og opfyldning af varer samt trimning og optimering af afdelingen, så den fremstår præsentabel. Med en placering forrest i butikken spiller du og dit team en vigtig rolle ift. at byde kunderne velkommen og sørge for, at de får den hjælp og vejledning, de har brug for.

For at få succes i jobbet, er det en forudsætning, at du:
· Har flair for salg og god kundeservice
· Har nemt ved it-systemer og er hurtig på tasterne
· Er smilende og imødekommende og kan kommunikere med alle typer af kunder

Læs mere
Brugseni søger en dygtig grafiker/fotograf

Super Brugsen, Nuuk, Grønland

Brugseni er en af Grønlands største detailhandelsvirksomheder. Vi driver butikker i 7 af de største byer i Grønland, og vi arbejder ud fra stærke grundværdier, som er fastlagt af vores mange tusinde medlemmer. Vi er drevet af, at vi vil gøre en tydelig forskel i Grønland – både for samfundet, miljøet og vores mere end 430 medarbejdere. Vi er samtidig gode til at forblive i øjenhøjde og i dialog med vores kunder, der handler i vores butikker, fordi de opnår konkrete fordele og naturligvis går efter de rigtige varer, til den rigtige pris og på det rette tidspunkt, men også fordi de kan være med til at præge virksomheden og samfundet både lokalt og på landsplan.

 

I Brugsenis marketingafdeling på hovedkontoret i Nuuk er vi på nuværende tidspunkt 5 medarbejdere i alt: en marketingchef, en grafisk koordinator, en aviskoordinator samt to grafikere. Vi er stolte af at vi som den eneste detailkæde i Grønland har vores egne dedikerede specialister inhouse, som skaber alt fra webbannere til store trykte tilbudsaviser

Læs mere
Deltidssælger - Roskilde

Bolia.com, Roskilde

Vil du være del af et ungt og succesfuldt team, hvor der sker noget hele tiden? – så er muligheden her. Vi søger en ny super sælger til vores flotte butik i Roskilde, Ro's Torv. Ugentlig arbejdstid er ca. 20. timer.

Dine udfordringer:
◾Direkte kundekontakt – yde byens bedste service
◾Fokus på salg, opfølgning og rådgivning
◾Vejlede og servicere – sikre at alle kunder føler sig velkommen

Læs mere
Uddeler, Dagli'Brugsen Overlade

Daglig Brugsen, Overlade

Dagli'Brugsen i Overlade har et salgsareal på 370 m2, OK anlæg og et glad salgsklart personale, som gør Brugsen til byens butik. Overlade by har cira 500 indbyggere og Overlade er kendetegnet ved høj børne- og elevtrivsel og rummer både dagpleje, vuggestue, børnehave, friskole og SFO. Her er med andre ord et særdeles stærkt og trygt fundament at bygge et familieliv på samt et aktivt foreningsliv. Cirka 2 km fra Overlade by ligger der en stor campingplads og sommerhus område.

Bliv den lokale købmand
I jobbet som uddeler i Dagli’Brugsen Overlade får du ledelsesansvar for medarbejderne samt ansvar for butikkens drift og fremtidsplaner i samarbejde med butikkens bestyrelse.

Læs mere
Sales Adviser Tromborg

Magasin, Aarhus

Vil du med på Magasins team af professionelle købmænd, der brænder for at drive Magasin til fortsat succes, så er jobbet som Sales Adviser for det eksklusive mærke Tromborg måske noget for dig! Vi søger en erfaren Sales Adviser til Tromborg som er en del af vores eksklusive cosmetic univers. Som Sales Adviser bliver du en del af et engageret og professionelt team af medarbejdere, som arbejder med salg af kendte mærkevarer inden for Parfume & Make up branchen.

Dine primære opgaver vil være salg og service af mærket Tromborg, samt at sikre at vore mange kunder får en unik shopping oplevelse. Arbejdstiden er 37 timer ugentlig.

Læs mere
Marketingpraktikant med grafisk flair

Bolia.com, Aarhus

Synes du, det lyder fedt og vil du være en del af et dynamisk og succesfuldt team, der konstant er i udvikling? – Så er muligheden her. Til vores hovedkontor i Aarhus søger vi lige nu talentfulde praktikanter til vores marketingafdeling. Vi forventer at skulle bruge 1-2 praktikanter i foråret 2017.

Det vigtigste er, at du er frisk på alle type opgaver - store som små - og behersker Indesign på højt plan. Kendskab til de øvrige Adobe programmer vil også være en stor fordel. Din baggrund er ikke afgørende, da vi står og skal bruge praktikanter til forskellige områder indenfor markering- og web

Læs mere
Salgsassistent bager/kiosk, SuperBrugsen Hørning

Super Brugsen, Hørning

Du bliver en del af en butik med i alt 92 medarbejdere, hvoraf ca. 12 er tilknyttet afdelingen. SuperBrugsen Hørning ligger på den bedste placering på et dynamisk butikstorv med mange forskellige forretninger. Hørning by ligger midt mellem Århus og Skanderborg, hvor der kører tog og bus ca. hver 15. min. Byen tilbyder rigtig mange fritidsfaciliteter.

Vi tilbyder:
 - Et fuldtidsjob i bager/kioskafdelingen sammen med et team af dygtige og engagerede medarbejder
 - Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 - Personalekøbsordning for dig og din husstand

Læs mere

  side 1 af 24

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD