Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

Butikschef Randers Storcenter, PIECES

PIECES, Randers

Til vores PIECES-butik i Randers Storcenter søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef.  Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Samtidig er du ikke bange for at påtage dig en lederrolle, hvor du træffer beslutninger og giver feedback til dit team. Du er en teamplayer, som brænder for at være ambassadør for PIECES og motivere dine medarbejdere til at I sammen skaber stærke resultater. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på. Som butikschef får du stort selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i Viborg

JYSK, Viborg

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes? Så er det måske lige netop dig vi står og mangler som vores næste Store Manager.  Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Store Manager, vi er på udkig efter. 

You bring dedication and…
•du har haft succes med at skabe gode salgsresultater igennem andre
•du har bevist at du kan lede og udvikle et team og skabe talenter
•du er en dygtig købmand og klar til at tage ejerskab for din egen butik
•du sætter kunderne først
•du er klar til at tage fat og være en aktiv del af din butik
•du træffer selvstændige beslutninger i en dynamisk hverdag – og trives med at have det fulde ansvar
•du har drive og ambitioner om en karriere i JYSK

Læs mere
Branding & Packaging - Student Worker

LIDL, Kolding

Er du struktureret og har du et øje for detaljen? Behersker du dansk, tysk og engelsk og har du mod på korrekturlæsning? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Til vores hovedkontor i Kolding, søger vi en studentermedhjælper til vores Branding & Packaging-afdeling. Afdelingen arbejder primært med design af emballage samt emballagetekster, som skal oversættes og korrekturlæses. Som studentermedhjælper bliver dine arbejdsopgaver blandt andet at koordinere deklarationer til forskellige Lidl-lande, opfølgning på deadlines, korrekturlæsning på artworks og emballagetekster samt bistå projektlederen med diverse opgaver.

Når vores dygtige indkøbere forhandler varer, som skal leveres til andre Lidl-lande, skal Branding & Packaging sørge for, at varerne leveres under det rigtige design. Vores kolleger ude i landene sørger for at oversætte teksterne til emballagerne til deres eget sprog, men håndteringen foregår her hos os. Det er her, du kommer i spil, da det kræver overblik at håndtere de mange korrekturgange og kommunikere med landene.

Læs mere
JYSK Danmark søger Weekendsælger u/18 år til JYSK i Vejen

JYSK, Vejen

Tak fordi du klikkede dig ind til denne side. Det er vi rigtig glade for – for måske er det lige netop dig vi står og mangler som vores næste Weekendsælger. ✌️  Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes? 🙋

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Weekendsælger, vi er på udkig efter. Du skal være klar til at køre en masse omsætning i kassen. Arbejdstiden vil primært være weekender, samt afløsning ved ferie, sygdom mv. Du skal forvente at arbejde ca. 7-8 timer om ugen. 💪

You bring dedication and…
•du er vild med at sælge – også fra kassen
•du sætter kunderne først
•du er klar til at tage fat og er ikke være bange for at svinge støvsugeren
•du drømmer sikkert om en karriere i JYSK

Læs mere
Souschefer til Storkøbenhavn

LIDL, Storkøbenhavn

Lidl åbner løbende nye butikker i Storkøbenhavn. For at være klar til nyåbninger skal vi have puslespillet til at gå op med både rutinerede og nye Souschefer, det er også derfor vi løbende er på udkig efter Souschefer.
I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:
 - Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 - Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 - Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
 - Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
 - Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede

Læs mere
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i Storkøbenhavn

JYSK, Gentofte

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor du får lov til at stå i spidsen for dit eget team og hvor du får personlig udvikling? Hvor muligheden for at skabe synlige resultater gennem dit team går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1.  Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter.

You bring dedication and…
•du brænder for et godt salg og vil gerne hjælpe dine kolleger til at blive endnu bedre sælgere
•du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
•du er motiveret for at skabe gode salgsresultater i samarbejde med dit team
•du har ansvaret for at skabe en attraktiv og salgsklar butik
•du er med til at skabe teamspirit gennem god energi og motivation
•du har drive og ambitioner om at gøre karriere i JYSK som Store Manager på sigt eller måske endnu videre

Læs mere
Media Coordinator, Marketing

JYSK, Brabrand

Do you have interest in media and enjoy tasks that require a sharp attention to details? Are you an organised and independent person? Would you like to be part of an international Marketing team?  Then you may be our new Media Coordinator!  You will be part of our Campaign and Media team with 14 people in the Marketing department, and you will refer to our Head of Campaign and Media. You will be working from our Head Office in Brabrand.

The aim with this new position is to ensure a continuous high quality and smooth execution of our media. It is a permanent position, however during the first 6-12 months; you will be working partly as maternity cover for a Marketing Coordinator position, where you will be handling production of national and local campaign papers. After the 6-12 months, you will be handling full time tasks as a Media Coordinator.

You bring dedication and you…
•Have interest and preferably some years of experience with different media
•Enjoy working in an organized and structured way
•Understand the importance of having global standards and concepts (one concept fits all)
•Like working independently as well as in teams
•Have a flair for numbers and reporting – Excel and BI skills is an advantage

Læs mere
JYSK Danmark søger Weekendsælger u/18 år til JYSK i Herning

JYSK, Herning

Tak fordi du klikkede dig ind til denne side. Det er vi rigtig glade for – for måske er det lige netop dig vi står og mangler som vores næste Weekendsælger. ✌️  Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes? 🙋 

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Weekendsælger, vi er på udkig efter. Du skal være klar til at køre en masse omsætning i kassen. Arbejdstiden vil primært være weekender, samt afløsning ved ferie, sygdom mv. Du skal forvente at arbejde ca. 7-8 timer om ugen. 💪

Læs mere
Store Designer (Maternity cover)

JYSK, Brabrand

Are you driven and motivated by working with store concepts, and creating the best floorplans? Are you a great communicator?  If so, then here is your chance to become part of our Store Design team!

Store Design is a part of Retail Development, which consist of 25 skilled colleagues, who are all specialists within their own field. You will be joining our young and dynamic 4-person Store Design team. You will have cross-organizational interaction, particularly with the JYSK countries, and you will refer to our Store Design Team Leader.

In Store Design, we ensure that our customers get the optimal shopping experience when visiting our stores in more than 28 countries. We work with AutoCAD and experience with this or similar programs are an advantage, but not a requirement.  The position is located at JYSK head office in Brabrand, Aarhus. You must expect 10-15 travelling days per year.

Læs mere
Børne-Loppen - Franchisetager til Århus

GML-HR Retail, Aarhus

Det succesfulde bæredygtige koncept indtager Jylland og ønsker endnu flere butikker i det jyske.
Har du mod på at skabe din egen forretning, men samtidig være en del af en succesfuld virksomhed med et gennemtænkt koncept? Vi søger en franchisetager til Århus.
 

Kender du allerede vigtigheden af de sociale medier som markedsføringskanal?
Børneloppens koncept er godt understøttet af det rigtige content på diverse sociale medier. Derfor er det vigtigt, at du kan se dig selv være aktiv på diverse platforme dagligt. Det er her kundestrømmen skabes, det er her hvor de gode kundehistorierdeles, og det er her kunderne kan følge med i, hvad der sker i netop DIN butik.

Som franchisetager ejer du din egen forretning, men er samtidig en del af Børneloppens koncept. Det bliver din opgave at drive din butik til succes og sikre dens udvikling. Du indgår i et samarbejde med resten af Børneloppens franchisetagere og kollegaer, som sikrer en grundig introduktion og løbende sparring og udvikling.

Læs mere

  side 1 af 7

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD