Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"BUTIKSDØD"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

Brand Ambassador Mens Jeans

Magasin, Kgs.Nytorv, Kbhvn

Er du kendt for at være i konstant aktivitet og er landets bedste sælger der yder worldclass service? så er du vores nye Brand Ambassador.  Mens Jeans er et univers af de hotteste trends på markedet. Som Brand Ambassador får du ansvaret for at drive en afdeling med følgende brands: Levis, G-Star, Tiger Jeans, Lee og Diesel Jeans.  Du får topmotiveret kollegaer som alle brænder for at skabe resultater igennem detailhandlens bedste service.

Dit ansvar:
 - Salgsklar forretning
 - Sikre at afdelingen er fyldt op og tilrettet ud fra VM guidelines
 - Løbende dialog med samarbejdspartner omkring optimering af varelager
 - Deltage i indkøbsprocessen og løbende dialog med indkøb omkring performance og varelager
 - Opretholde god lagerdisciplin og gennemføre optællinger
 - Sikre optimal housekeeping
 - Afdække kundernes behov og kan herigennem vejlede og inspirere dem til deres valg

Læs mere
SALGSASSISTENT, ONLY STORES, STORKØBENHAVN 30 TIMER

ONLY, Storkøbenhavn

Til vores ONLY-butik i Storkøbenhavn søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent på 30 timer.  Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt, at du er åben og imødekommende. Som salgsassistent i ONLY får du mulighed for at blive uddannet gennem forskellige workshops, hvor du lærer om fx salgsteknik, kommunikation og butikkens nøgletal.

Arbejdsområder
 - Servicere kunder
 - Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 - Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen

Læs mere
Distriktschef - Storkøbenhavn

LIDL, Storkøbenhavn

I Lidl har vi over 115 butikker i Danmark og en vision om at redefinere dansk discount. Hvis dit drive matcher vores, kan det blive din billet ombord på vores rejse mod nye mål. Vi er allerede den største dagligvarekæde i Europa og verdens fjerde største med mere end 10.000 butikker på verdensplan. Vi har succes, fordi vi tænker stort, planlægger i detaljen og giver vores ledere et stort ansvar for at føre vores velafprøvede koncepter ud i livet. Du lykkes i Lidl, og det gør du især som District Manager, hvis du ikke er bange for at stå ved dine ambitioner og kan få dine medarbejdere til at gøre det samme.

Som District Manager i Lidl bliver du leder. Du får ansvaret for drift og ledelse af alle Lidl-butikkerne i dit distrikt. Det er dig, der motiverer og udvikler dine butikschefer ledelsesmæssigt og sørger for, at både trivsel og fastholdelse af dine medarbejdere er i top. Du bruger din veludviklede forretningssans og dine ambitioner om at levere resultater, når du sparrer med butikscheferne om butiksdriften. Du bliver også ansvarlig for at:
 - Arbejde med hele HR-paletten fra rekruttering til fratrædelse
 - Analysere samtlige nøgletal til brug for optimering af butikkernes drift
 - Sikre, at medarbejdere og butikker overholder vores koncepter

Læs mere
VILA Timeassistent 8 timer, Vejle

VILA, Vejle

Er du over 18 år og har du tjek på moden og de nyeste trends? Er du er udadvendt og parat til at yde den bedste service overfor vores kunder?  Så har du mulighed for at blive en del af et serviceminded og dygtigt salgsteam i vores VILA-butik i Vejle.

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shopping-oplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.  Som butiksassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken altid ser indbydende og præsentabel ud. Hos VILA tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kolleger og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer.

Læs mere
JYSK Danmark søger Salgsleder til JYSK i Frederiksværk

JYSK, Frederiksværk

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Salgsleder, vi er på udkig efter.  Har du samtidigt ambitioner, samt vilje og lyst til at udvikle dig, så vil Salgsleder jobbet være en god indgangsvinkel til at starte din karriere i JYSK. For den rette kandidat, vil der være på sigt være mulighed for en plads på vores interne Talenthold, og derefter måske mulighed for at prøve kræfter med JYSK's interne Store Manager Trainee uddannelse.

You bring dedication and…
• du brænder for et godt salg og vil gerne hjælpe dine kolleger til at blive endnu bedre sælgere
• du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
• du er motiveret for skabe gode salgsresultater
• du er klar til at tage fat og være en aktiv del af teamet
• du har ansvaret for at skabe en attraktiv og salgsklar butik

Læs mere
TIMEASSISTENT 8 TIMER ODENSE

VILA, Odense

Har du tjek på moden og interesser du dig for de nyeste trends? Er du over 18 år, udadvendt og parat til at yde den bedste service overfor vores kunder?  Så har du mulighed for at blive en del af et serviceminded og dygtigt salgsteam i vores VILA-butik i Rosengårdscentret i Odense.

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shopping-oplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.  Som timeassistent er din primære opgave, at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken altid ser indbydende og præsentabel ud. Hos VILA tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kolleger og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer.

Læs mere
Digital Project Manager

Magasin, Kgs.Nytorv, Kbhvn

Har du flair for projektledelse i det digitale univers og har du mod på at styrke og koordinere de strategiske tiltag i Magasin, så er du måske vores nye Digital Project Manager.  Magasin søger en engageret og erfaren Digital Project Manager, der vil sidde som bindeled mellem vores onlineshop og vores marketingafdeling. Du vil få ansvar for at samle de igangværende og kommende aktiviteter, så de støtter op om den samlede strategi.

I tæt samarbejde med online shopmanagers, campaign team, marketing team og ledelsen holder du overblikket og koordinerer arbejdet. Det er derfor vigtigt, at du både er struktureret, har erfaring med at arbejde med e-commerce systemer som Salesforce og tager del i eksekvering på digitale projekter efter behov. 

Læs mere
TIMEASSISTENT 8 TIMER BRUNNS GALLERI AARHUS

VILA, Aarhus

Har du tjek på moden og interesser du dig for de nyeste trends? Er du over 18 år, udadvendt og parat til at yde den bedste service overfor vores kunder?  Så har du mulighed for at blive en del af et serviceminded og dygtigt salgsteam i vores VILA-butik i Brunns Galleri i Aarhus C.

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shopping-oplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.  Som timeassistent er din primære opgave, at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken altid ser indbydende og præsentabel ud. Hos VILA tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kolleger og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer

Læs mere
PWT GROUP søger Indkøber af mens fashion brands til hovedkontoret i Aalborg.

PWT Group A/S, Aalborg

Som indkøber bliver du ansvarlig for ca. 30 brands, der indkøbes til PWT 4 kæder inklusiv til online (Tøjeksperten, Wagner DK, Wagner Norge, Brandstad(NO)

Du indgår i et team på 5, hvor dit ansvarsområde er indkøb af brands fra ca. 30 leverandører. Indkøbene til de norske kæder foregår i Norge.

I teamet definerer forecasteren vare-skellettet, herunder antal styles og den ønskede dybde. Det er din opgave at udvælge de rigtige varer. Disse er kendetegnet ved den rigtige stil og smag

Forud for hver sæson skal den samlede kollektion præsenteres for butikkerne. Du er ansvarlig for at butikkerne er så godt klædt på til at modtage og sælge dette sortiment som overhovedet muligt.

Læs mere
TIMEASSISTENT 8 TIMER HOLBÆK

VILA, Holbæk

Har du tjek på moden og interesser du dig for de nyeste trends? Er du over 18 år, udadvendt og parat til at yde den bedste service overfor vores kunder?  Så har du mulighed for at blive en del af et serviceminded og dygtigt salgsteam i vores VILA-butik i Holbæk.  

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shopping-oplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.  Som timeassistent er din primære opgave, at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken altid ser indbydende og præsentabel ud. Hos VILA tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kolleger og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer. 

Læs mere

  side 1 af 10

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD