Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Forstå hvorfor folk bruger adblocking – og lær af det!"

- Bjarke Bekhøj, Compell
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

Business Planner

TOP-TOY, Vallensbæk

Vi søger en Business Planner på fuld tid. Jobbet er p.t. midlertidigt indtil udgangen af juli 2018. Med din viden og dine evner til at bearbejde og analysere statistisk talmateriale vil du være ansvarlig for at levere data til beslutningstagerne. Du skal selvstændig kunne tage beslutninger, men også have evnen og vilje til at kunne guide og vejlede i beslutningsprocessen inden for følgende områder:
 - Sortimentsplanlægning
 - Salgsprognoser og forecasts
 - Prissætning
 - Kampagnedata

Vi forestiller os, at du:
 - har en relevant videregående uddannelse, såsom cand.merc.
 - har lyst til at arbejde indgående med analyser, modeller og forecasts på et højt plan
 - har stor erfaring med brug af Excel
 - Det er en fordel, men ikke en nødvendighed, at du har erfaring med SAP.

Læs mere
Afdelingsleder til Textil i Bilka Odense

Bilka, Odense M

Vil du være trendsætter i dansk retail? Så har du chancen i Bilka, hvor vi er på udkig efter en superskarp og resultatorienteret leder til Textil. Hvis du har øje for trends og tendenser og vil være med til at fortsætte vores utrolige væksthistorie, så hører vi meget gerne fra dig.Du har ansvaret for drift, personale og salg. Som afdelingsleder bliver du en del af varehusets ledergruppe og skal skabe et arbejdsmiljø præget af trivsel og udvikling i din afdeling.

Samtidig skal du have fuldt fokus på optimering af bundlinje og omsætning. Dine opgaver spænder vidt, da du er ansvarlig for både drift, personale og salg. Du bestiller varer og sørger for, at de tager sig godt ud på hylderne, og at vi har den rigtige mængder af varer, så vi kan følge med efterspørgslen – hverken mere eller mindre. Samtidig er det din opgave at planlægge salgsaktiviteterne og hele tiden forbedre og tilpasse vores arbejdsgange og procedurer. Du får også en vigtig opgave i at udvikle dine medarbejdere, både når det gælder faglighed og vindermentalitet. På den måde bidrager alle til, at vi skaber de bedste resultater.

Læs mere
Bliv sektionschef for tekstil, sport og sko i Danmarks næste Bilka

Bilka, Randers SØ

Er du en skarp, iderig og energisk lederprofil? Har du lyst til at være med fra start, og vil du være en del at varehusledelsen og være med til at sætte holdet i varehuset? Så er det nu, du har muligheden i vores nye Bilka i Randers Storcenter. Bilka er på udkig efter de skarpeste lederprofiler i dansk dagligvarehandel. Når vi taler om ledelse, så er det ikke bare en titel, vi giver dig. Vi forlanger også en hel del af dig. Din værktøjskasse skal være propfuld af effektive metoder og ideer til at løse de overordnede ledelsesmæssige udfordringer.

Du er en tydelig lederprofil med masser af erfaring i bagagen, gerne fra et lignende job i detailbranchen, og du har flair for at arbejde med nøgletal og store budgetter, samtidig med at du holder fokus på de resultater, dine medarbejdere leverer. Du sørger for at udvikle medarbejderne i takt med at salget øges, og du bruger en motiverende og coachende stil til at optimere på alle punkter. Dit tempo skal være højt, og du skal kunne give den energi videre til dine medarbejdere samtidig med, at du har høj fokus på trivsel. Så hvis du bare ikke kan lade være med at udvikle og forbedre dig selv og detailbranchen, så er vi et godt match.

Læs mere
TIMEASSISTENT 8 TIMER, VILA HORSENS

VILA, Horsens

Er du over 18 år og har du tjek på moden og de nyeste trends? Er du er udadvendt og parat til at yde den bedste service overfor vores kunder? Så har du mulighed for at blive en del af et serviceminded og dygtigt salgsteam i vores VILA-butik i Horsens.

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shopping-oplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker. Som butiksassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken altid ser indbydende og præsentabel ud. Hos VILA tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kolleger og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer.

Læs mere
Bliv sektionschef for Nonfood i Danmarks næste Bilka

Bilka, Randers SØ

Er du en skarp, iderig og energisk lederprofil? Har du lyst til at være med fra start, vil du være en del at varehusledelsen og være med til at sætte holdet i varehuset?  Så er det nu, du har muligheden i vores nye Bilka i Randers Storcenter.Bilka er på udkig efter de skarpeste lederprofiler i dansk dagligvarehandel. Når vi taler om ledelse, så er det ikke bare en titel, vi giver dig. Vi forlanger også en hel del af dig. Din værktøjskasse skal være propfuld af effektive metoder og ideer til at løse de overordnede ledelsesmæssige udfordringer.

Du er en tydelig lederprofil med masser af erfaring i bagagen, gerne fra et lignende job i detailbranchen og du har flair for at arbejde med nøgletal og store budgetter, samtidig med at du holder fokus på de resultater, dine medarbejdere leverer. Du sørger for at udvikle medarbejderne i takt med at salget øges, og du bruger en motiverende og coachende stil til at optimere på alle punkter. Dit tempo skal være højt, og du skal kunne give den energi videre til dine medarbejdere samtidig med, at du har høj fokus på trivsel. Så hvis du bare ikke kan lade være med at udvikle og forbedre dig selv og detailbranchen, så er vi et godt match.

Læs mere
JYSK søger en Receptionist – deltid

JYSK, Brabrand

Arbejder du selvstændigt, er du fleksibel og har du fokus på detaljen? Er du servicemindet, og møder du folk med et smil? Så er du måske vores nye receptionist, som vi søger til vores hovedkontor i Brabrand.  JYSKs hovedkontor i Brabrand huser omkring 300 medarbejdere, og som vores nye receptionist bliver du den første vores nationale og internationale kolleger og kunder møder, når de ankommer. Det bliver derfor din opgave at byde dem varmt velkommen, ligesom du bliver ansvarlig for telefonomstilling samt koordinering i forbindelse med diverse arrangementer og møder.

Der er tale om en stilling på gennemsnitlig 32,5 timer om ugen. Hovedkontorets reception har åbent mellem 7.30 og 16.30 og dine arbejdstider vil være fordelt mellem dig og vores anden receptionist. Dine arbejdstider vil derfor skifte hver anden uge. Uge 1: 7.30-14.00. Uge 2: 9.00 – 16.30 (16.00 om fredagen). Det forventes, at du er fleksibel, da i dækker for hinanden i forbindelse med sygdom og ferie.

Læs mere
Vi søger Shift Leader til Carl’s Jr.® i Næstved.

Carls Jr., Næstved

Har du masser af drive, og er du god til at sætte i gang? Er du organiseret, og har du flair for at planlægge? Yder du service i verdensklasse?  Vi søger en engageret og dygtig Shift Leader til Carl’s Jr. Carl’s Jr. er en international burgerkæde med over 3.000 restauranter på verdensplan. Siden kædens etablering i USA for over 50 år siden har Carl’s Jr. været kendt for at servere store, saftige, flammegrillede burgere.

Vi forventer, at du
–er en stærk holdspiller.
–er punktlig og holder af struktur og planlægning.
–er god til at bevare overblikket i travle perioder.
–kan træde i stedet for General Manager og Assistant Manager ved deres fravær.

Læs mere
Bliv sektionschef for Customer & People i Danmarks næste Bilka

Bilka, Randers SØ

Er du en skarp, iderig og energisk lederprofil? Har du lyst til at være med fra start, vil du være en del af varehusledelsen og være med til at sætte holdet i varehuset? Så er det nu, du har muligheden i vores nye Bilka i Randers Storcenter.

Bilka er på udkig efter de skarpeste lederprofiler i dansk dagligvarehandel. Når vi taler om ledelse, så er det ikke bare en titel, vi giver dig. Vi forlanger også en hel del af dig. Din værktøjskasse skal være propfuld af effektive metoder og ideer til at løse de overordnede ledelsesmæssige udfordringer. Du er en tydelig lederprofil med masser af erfaring i bagagen, gerne fra et lignende job i detailbranchen og du har flair for at arbejde med nøgletal og store budgetter, samtidig med at du holder fokus på de resultater, dine medarbejdere leverer.

Læs mere
Souschef - Risskov

LIDL, Risskov

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landets bedste indkøbsoplevelse. Hvis du for alvor viser os, at du kan og vil, så er rollen som souschef dit garanterede springbræt til rollen som butikschef, der på sigt kan give dig et væld af nationale og internationale karrieremuligheder – både i butik og på vores hovedkontor.

Som souschef er du butikschefens højre hånd. Du er med til at drive butikken og lede medarbejderne, og du har medansvar for, at butikken altid lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende ansvarsområder, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:
 - Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 - Oplæring af medarbejdere så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 - Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
 - Medansvar for at vores butikskoncepter overholdes
 - Ansvar for butikken, når butikschefen ikke er til stede

Læs mere
Digital Designer

Dansk Supermarked Group, Brabrand

At Dansk Supermarked Group we are looking for a passionate and customer oriented Digital Designer to join our User Experience team. Are you an awesome visual/ui designer in the digital space and do you have experience in designing customer-focused products? Do you take great pride in delivering customer value with your design? Do you want to work in an agile department with some of the most exciting new digital concepts? In short, do you enjoy solving business problems and customer pains? If so, we really want to talk to you.

 

You will be a part of our newly established User Experience team in our Digitial department. You will participate in User Experience discussions with the team and with other stakeholders. Based on the inputs and directions, your role will be to transform UX ideas into user-friendly and appealing design and UI elements.

Læs mere

  side 1 af 19

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD