Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Forstå hvorfor folk bruger adblocking – og lær af det!"

- Bjarke Bekhøj, Compell
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

Salgsleder - København N

Netto, København

Tager du springet, sørger vi for, at du får en flyvende start. Den gule faldskærm giver dig sikkerhed for godt købmandsskab, grundig lederuddannelse og karrieremuligheder. Sådan er vi... Vi arbejder i et uformelt miljø, hvor tæt samspil, høj energi, humør og gejst er væsentlige ting i dagligdagen. Det stiller naturligvis særlige krav til dig som leder og rollemodel. 

Sådan er dine opgaver, og sådan er du
•Du er butikschefens stedfortræder og har stærk fokus på drift og medarbejdere
•Du har ansvaret for egne områder i butikken
•Du er med overalt i butikken, samtidig med, at du ser det hele lidt fra oven
•Du har fokus på, at din butik til enhver tid lever på til kundernes forventninger
•Du udvikler dig selv både fagligt og personligt
Du har erfaring eller uddannelse fra butik, forsvaret eller service. Du er vant til at anvende IT.

Læs mere
Brand Ambassador Mens Jeans

Magasin, Kgs. Nytorv, Kbhvn

Er du kendt for at være i konstant aktivitet og er landets bedste sælger der yder worldclass service? så er du vores nye Brand Ambassador. Mens Jeans er et univers af de hotteste trends på markedet. Som Brand Ambassador får du ansvaret for at drive en afdeling med følgende brands: Levis, G-Star, Tiger Jeans, Lee og Diesel Jeans.Du får topmotiveret kollegaer som alle brænder for at skabe resultater igennem detailhandlens bedste service. 

Dit ansvar
 - Salgsklar forretning
 - Sikre at afdelingen er fyldt op og tilrettet ud fra VM guidelines
 - Løbende dialog med samarbejdspartner omkring optimering af varelager
 - Deltage i indkøbsprocessen og løbende dialog med indkøb omkring performance og varelager mv.

Læs mere
Souschef - København N

Netto, København N

Succes!  - At nå til tops kræver, at du vil, at du kan, og at du ikke mister fodfæstet undervejs. Det er vist ingen hemmelighed, at Netto når sine mål ved at fokusere på dygtigt købmandskab og grundig lederudvikling. Vi støtter dig skridt for skridt gennem uddannelse, coaching og tæt opfølgning. Dine toppræstationer og dit samspil med butikschefen er nemlig helt afgørende for butikkens succes.

Sådan er dine opgaver, og sådan er du
•Du er butikschefens højre hånd og stedfortræder.
•Du er medansvarlig for butikkens drift og medarbejdere.
•Du kan motivere, coache og følge op, så alle medarbejdere yder deres bedste.
•Du har fokus på, at din butik til enhver tid lever op til kundernes forventninger.
•Du udvikler dig selv både fagligt og personligt.
Du har allerede ledererfaring og har skabt gode resultater, gerne inden for butik, forsvaret eller service. Du er vant til at anvende IT.

Læs mere
Sales Adviser Dermalogica

Magasin, Aalborg

Vil du med på Magasins team af professionelle købmænd, der brænder for at drive   agasin til fortsat succes, så er jobbet som Sales Adviser for Dermalogica måske noget for dig! Dermalogica har eksisteret siden 1983. Det er vokset fra en lille butik i Marina del Rey til i dag at være repræsenteret i næsten 50 lande med hovedkontor i Los Angeles. Visionen for Dermalogica er klar – en produktlinje fri for irritationsfremkaldende ingredienser, der kan fremkalde udbrud (herunder lanolin, SD alkohol, mineralske olier, kunstige farvestoffer og parfumestoffer), og som vil forbedre hudens sundhed.

Vi søger én person som udviser et højt niveau af service, sætter kunden i centrum og er resultatorienteret Du har et højt energiniveau og ønsker at medvirke til at udvikle og drive vores Dermalogica counter. Stilling er 30 timer om ugen.

Læs mere
Butikschef i Netto - Hellerup

Netto, Hellerup

Ønsker du at gøre karriere i Danmark eller udlandet, findes alle muligheder her. Hvis du vil være med, hvor det sker, så skal du være i Netto! Vi er inde i en rivende udvikling, hvor vi har brug for din hjælp til at løse de mange spændende opgaver i Danmarks absolut største dagligvarekæde.

På vej imod din egen butik
Som butikschef i Netto starter du som vores ekstra spiller på holdet. Du vil derfor ikke få din egen butik fra dag et, men derimod fungere som en fleksibel aspirant i 1-3 butikker, som du skifter imellem de første måneder. Du er naturligvis indstillet på at blive klædt på til jobbet.  Sådan er du...
Du er sikkert allerede en dygtig og resultatorienteret butikschef, eller på vej til at blive det, hos en af vores kollegaer i branchen. Tager du springet til Netto, sørger vi for, at du får en flyvende start. Netto giver dig sikkerhed for godt købmandskab, grundig lederuddannelse og store karrieremuligheder. Vi arbejder i et uformelt miljø, hvor tæt samspil, høj energi, humor og gejst er væsentlige ting i dagligdagen. Det stiller naturligvis særlige krav til dig som leder og rollemodel.

Læs mere
Souschef - København K

Netto, København K

Succes!  -  At nå til tops kræver, at du vil, at du kan, og at du ikke mister fodfæstet undervejs. Det er vist ingen hemmelighed, at Netto når sine mål ved at fokusere på dygtigt købmandskab og grundig lederudvikling. Vi støtter dig skridt for skridt gennem uddannelse, coaching og tæt opfølgning. Dine toppræstationer og dit samspil med butikschefen er nemlig helt afgørende for butikkens succes

Sådan er dine opgaver, og sådan er du.
•Du er butikschefens højre hånd og stedfortræder.
•Du er medansvarlig for butikkens drift og medarbejdere.
•Du kan motivere, coache og følge op, så alle medarbejdere yder deres bedste.
•Du har fokus på, at din butik til enhver tid lever op til kundernes forventninger.
•Du udvikler dig selv både fagligt og personligt.
Du har allerede ledererfaring og har skabt gode resultater, gerne inden for butik, forsvaret eller service. Du er vant til at anvende IT.  

Læs mere
JYSK is looking for a Retail Concept Coordinator

JYSK, Brabrand

Would you like to work with store concept development in an international corporation And do you have a great communication skill and a high-level fluency in both written and spoken English? Then you might be the one we are looking for.   You will refer to the Retail Concept Specialist and be a part of the Store Concept Department. The department are responsible for development and implementation of our store concept in the 20 JYSK Nordic countries by concept description, cooperation and communication.  

You will work in an international environment where no two days are alike, and you will cooperate with competent, dedicated and experienced colleagues in an informal environment with a down-to-earth way of communication.  In this position, you must expect about 20 travel days per year.  You Bring dedication and…
• You want to work with concept description
• Have the experience making visual concept material
• You’ll communicate with our 20 JYSK Nordic countries regarding Retail Development tasks
• Work structured and are able to secure development and maintenance of external and internal documentation
• Enjoy assisting in development of concept descriptions (new approaches, visual presentation etc.)
• Retail experience is an advantage

Læs mere
Slagtermester - Holstebro

Bilka, Holstebro

Vil du være med til at sikre slagterfagets høje kvalitet i en landsdækkende virksomhed, der følger med tiden og tilpasser sig kundernes ønsker?  Som slagtermester i Bilka er du med til at skabe gode oplevelser for de mange kunder, der hver dag kører langt for at handle hos os.

Du skaber gode kundeoplevelser og salgsresultater
Som slagtermester er det din opgave at drive og udvikle en moderne og indbydende slagterafdeling, der lever op til vores ufravigelige krav om høj kødkvalitet.  Du har det fulde ansvar for kød, fisk, mejeri, convenience, køl og delikatesse. Her leder du mellem 30 og 80 slagtere, elever, delikatesseassistenter og opfyldere.  Det er din fornemste opgave at holde holdånden i top og sikre, at dine medarbejdere udvikler sig. Ved at gå forrest og motivere, inspirere og ikke mindst uddelegere dit ansvar sørger du for, at de er motiverede og kvalificerede til at levere toppræstationer dag efter dag

Læs mere
Studiemedarbejder søges til PWT Groups kundeserviceafdeling, 10 timer/uge

Tøjeksperten, Aalborg

Som studiemedarbejder i vores kundeserviceafdeling brænder du for at give den gode kundeoplevelse og sætter kunden i centrum. Vi søger en selvstændig og ansvarsbevidst medarbejder til vores kundeserviceteam, hvor du vil indgå i en travl hverdag. Dine daglige arbejdsopgaver vil bl.a. være ordrehåndtering, vareoprettelse, kundeservice pr. telefon, mail og chat, samt visuelt tjek på webshops (varer, priser og billeder).

Vi forventer, at du er serviceminded og har et ønske om at hjælpe kunden. Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og have en god ordenssans. Du er en teamplayer, der værdsætter samspillet med andre. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og du er kommunikativ stærk. Du har måske allerede praktisk erfaring med kundeservice. Vi lærer dig grundigt op, så du præcist ved, hvad der skal til for at få succes hos os. Vi tilbyder et spændende studiejob i et uformelt og humørfyldt miljø, på en arbejdsplads med super faciliteter og gode vilkår. Fortæl os lidt om dig selv - så har vi måske jobbet til dig.

Læs mere
Supply Chain Coordinator til Nettos hovedkontor i Køge

Netto, Køge

Arbejder du effektivt og med en høj detaljegrad? Kan du lide at arbejde i et travlt miljø og kan du sikre, at vi har rette mængde på rette sted til rette tid i vores snart 500 butikker? Tager du ansvar, har du system-kendskab og kan du strukturere dig ud af udfordringer?  Så kan du finde dine næste udfordringer hos os.

Vi har to spændende stillinger, hvor vi søger hhv. en fast koordinator og en barselsvikar.  Hos os finder du en travl og spændende hverdag, hvor du kommer ind over forskellige opgaver på tværs af hele forsyningskæden. Afdelingens vigtigste opgave er at sikre, at varen er til rådighed for vores kunder. Det er vigtigt, at du kan arbejde struktureret og effektivt, samt sikre at fastlagte KPIs efterleves. Du skal kunne trives i en omskiftelig og travl hverdag, hvor kravene er høje til kvalitet og overholdelse af vigtige deadlines.  Sammen med dine kolleger i teamet skal du sikre varens vej helt fra internationale og nationale leverandører til vores snart 500 butikker. Det vil sige, at du skal sikre rettidige leveringer fra leverandør til lager og fra lager til butik – herunder placering af ordrer, ordreopfølgning, allokeringer til butik samt overvågning af lagerbeholdninger.

Læs mere

  side 1 af 19

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD