Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Identitetstyveri koster butikkerne penge og kalder på styrket indsats"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

Butikskonsulent Storkøbenhavn

3 (Hi3G Danmark), København

Drømmer du om en karriere inden for salg og service? Så er 3 stedet der hjælper, uddanner og støtter dig i din ambition. Som 3-sælger bliver din væsentligste opgave kontakten og dialogen med kunderne. Du bliver ansvarlig for eget salgsbudget, og bliver en del af et team, der målrettet arbejder for at opnå de bedste resultater. Du skal være med til at sikre, at butikken opnår succes og når sine budgetter.

Derudover skal du, i samarbejde med butikkens øvrige personale, løbende tage del i lanceringen af diverse salgs- og marketingsaktiviteter i forbindelse med butikken. Vi arbejder meget målrettet, og giver hvad vi har, for at sikre et positivt resultat med en god kvalitet. Dertil hjælper vi hinanden, og går meget op i, at det er sjovt at komme på arbejde, samtidig med at alle udvikler sig.

Læs mere
Butikschef i Netto Aarhus

Netto, Aarhus

Ønsker du at gøre karriere i Danmark eller udlandet, findes alle muligheder her. Hvis du vil være med ”hvor det sker”, så skal du være i Netto!   Vi er inde i en rivende udvikling, hvor vi har brug for din hjælp til at løse de mange spændende opgaver i Danmarks absolut største dagligvarekæde.

På vej imod din egen butik
Som butikschef i Netto starter du som vores "ekstra" spiller på holdet. Du vil derfor ikke få din "egen" butik fra dag et, men derimod fungere som en fleksibel "aspirant" i 1-3 butikker, som du skifter imellem de første måneder. Du er naturligvis indstillet på at blive klædt på til jobbet. Du er sikkert allerede en dygtig og resultatorienteret butikschef, eller på vej til at blive det, hos en af vores kollegaer i branchen. Tager du springet til Netto, sørger vi for, at du får en flyvende start. Netto giver dig sikkerhed for godt købmandskab, grundig lederuddannelse og store karrieremuligheder. Vi arbejder i et uformelt miljø, hvor tæt samspil, høj energi, humor og gejst er væsentlige ting i dagligdagen. Det stiller naturligvis særlige krav til dig som leder og rollemodel.

Læs mere
JYSK Nordic is seeking a Retail Development intern

JYSK, Brabrand

Would you like to work with concept development in an international corporation? And would you like to gain a valuable insight into the processes and procedures of a large corporation and participate in the development of JYSK concepts?  Then a 4-6 month internship in Retail Development at the JYSK Head Office in Brabrand is just the right thing for you. The internship is scheduled for spring 2018.

We believe in continuous improvement to ensure that JYSK customers always get ‘a great offer’. This is a guiding light for the entire organisation – and indeed also for our Retail Development department with its focus on development and implementation of our store concept in the 20 JYSK Nordic countries. You will work in an international environment where no two days are alike, and you will cooperate with competent, dedicated and experienced colleagues in an informal environment with a down-to-earth way of communicating.

Læs mere
e-commerce indkøber (Vendor Manager) til fire stærke e-commerce brands i Danmarks største omni-channel setup

Dansk Supermarked Group, Brabrand

Er du ambitiøs med gode forhandlingsevner, og har du visionerne til at vækste kategorierne på vores e-commerce både kort- og langsigtet? Har du erfaring med indkøb, og har du potentiale til endnu mere? Så er det dig, vi skal have med på holdet bag wupti.com, Bilka.dk, Salling.dk og føtex.dk.

I Dansk Supermarkeds e-commerce-afdeling arbejder vi målrettet og fokuseret i en dagligdag, der er præget af aktivitet og afveksling. Vi arbejder i et positivt miljø med korte beslutningsveje, et uformelt arbejdsklima og engagerede kolleger.  Som e-commerce Vendor Manager hos os er du en vigtig nøgleperson, som bidrager til at vækste stort nu og her og i fremtiden, og du kommer til at sidde med store kontraktforhandlinger. Du vil få masser af selvstændigt ansvar, og du vil blive målt på - og belønnet for - dine resultater.

Læs mere
Til nyåbning af føtex food Snekkersten søges salgschef Food

Føtex, Snekkersten

Vi søger en salgschef med et stærkt købmandsgen til at stå i spidsen for Food-enheden. Du får ansvaret for alle salgsaktiviteterne, driften og personalet i enheden. Organisatorisk refererer du til varehuschefen, og du indgår i varehusets ledelse.
Dine opgaver –Optimering af omsætning og indtjening
–Planlægning af salgsaktiviteter, fx kampagner
–Personaleansvar, fx rekruttering, fastholdelse og udvikling
–Budget- og regnskabsopfølgning

Derudover får du også det overordnede ansvar for varemodtagelsen. Du kommer med andre ord til at styre administrative og driftsmæssige arbejdsgange i varehuset. Det bliver din opgave at sørge for, at vores koncepter altid bliver opfyldt, og at food-enheden altid er klar til ugens salgsavis.

Læs mere
JYSK is seeking an International Controller

JYSK, Brabrand

We are seeking a controller for the group finance department at our Brabrand Head Office to improve our finance departments and management reporting. We want our finance departments and shared finance centers to be even more efficient than today and enabling finance to support the business in the best possible way. We do this by improving processes and significant investments in the IT systems used.

The department develops and supports the local finance departments and shared finance centers of 20 countries and is driving the development in management reporting. We use SAP on HANA as core system which gives us full insight across all countries and the latest SAP BusinessObjects for management reporting.

Læs mere
Teamleder til Drift og Vedligehold af Nettos butikk

Netto, Køge

Vi søger en leder til drift og vedligehold af 500 ejendomme og energi optimeringer, som samtidig har flair og interesse for cost controlling. Teamet er ansvarlig for projekter i forbindelse med drift og vedligeholdelse, samt renovering af ejendomme i Netto.

Som vores nye teamleder til Drift & Vedligehold, vil du skulle stå i spidsen for et team bestående af 3 medarbejdere; 2 driftsledere og 1 maskinmester. Du vil således blive overordnet ansvarlig for drift, vedligeholdelse og energiområdet for alle Netto butikker i hele Danmark, samt vores tekniske installationer på centrallagrene i Køge og Årslev. Du vil blive en del af Teknisk Afdeling på Nettos hovedkontor i Køge. Afdelingen består af i alt 16 medarbejdere og du vil referere til den tekniske chef i Danmark.

Læs mere
Sales Consultant (deltid) - Roskilde

Bolia.com, Roskilde

Vil du være en del af et succesfuldt team, hvor der sker noget hele tiden? – så er muligheden her. Vi søger nu efter en super sælger til vores flotte butik i Roskilde på Ro's Torv. Ugentlig arbejdstid er ca. 8-10 timer med mulighed for mere i perioder. I stillingen lægges der højt vægt på salg og service, og kommer du med baggrund fra servicefaget er det en stor fordel.

Dine udfordringer:
◾Direkte kundekontakt – yde byens bedste service
◾Fokus på salg, opfølgning og rådgivning
◾Vejlede og servicere – sikre at alle kunder føler sig velkommen
◾Hjælpe kunder ved online bestillinger mv.
◾Være med til at gøre butikken salgsklar og inspirerende

Læs mere
3Business Aalborg søger mobil omstillingsekspert

3 (Hi3G Danmark), Aalborg

3Business Aalborg vokser, og søger derfor en Unified Communications medarbejder til at drive implementering og salg af vores mobile omstillingsløsning 3Kontakt, som er baseret på Mitel-platformen. 3Business Aalborg er i løbet af året blevet udvidet, og vores sælgere har derfor brug for en lokal medarbejder med ekspertise i drift, salg og implementering af vores mobile omstillingsløsning 3Kontakt. Du vil organisatorisk være placeret under vores 3Kontakt Manager, som er siddende på vores hovedkontor i København.

Der arbejdes fra kontoret i Aalborg, og kørsel til møder foregår i kontorets pool bil. Der må påregnes en del rejsedage, både rundt i Jylland/ Fyn til dagligt, samt i København under introforløbet, som vil vare 1-3 måneder.

Læs mere
Souschef i Netto i Vedbæk

Netto, Vedbæk

Succes! At nå til tops kræver, at du vil, at du kan, og at du ikke mister fodfæstet undervejs. Det er vist ingen hemmelighed, at Netto når sine mål ved at fokusere på dygtigt købmandskab og grundig lederudvikling. Vi støtter dig skridt for skridt gennem uddannelse, coaching og tæt opfølgning. Dine toppræstationer og dit samspil med butikschefen er nemlig helt afgørende for butikkens succes.

Sådan er dine opgaver, og sådan er du
–Du er butikschefens højre hånd og stedfortræder.
–Du er medansvarlig for butikkens drift og medarbejdere.
–Du kan motivere, coache og følge op, så alle medarbejdere yder deres bedste.
–Du har fokus på, at din butik til enhver tid lever op til kundernes forventninger.
–Du udvikler dig selv både fagligt og personligt.
Du har allerede ledererfaring og har skabt gode resultater, gerne inden for butik, forsvaret eller service. Du er vant til at anvende IT.

Læs mere

  side 1 af 20

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD