Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kan fremtidens parkering hjælpe butikkerne?"

- Martin Michael Frederiksen, It-ekspert og foredragsholder
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

TØJEKSPERTEN SØGER NY DELTIDSSÆLGER TIL VORES BUTIK I BALLERUP CENTRET

Tøjeksperten, Ballerup

Som deltidssælger brænder du for Salg og mode og har styr på de nye trends. Du er åben, udadvendt, og altid parat til at yde den bedste service overfor kunderne. Det er en fordel hvis du kender vores tøj og nyder at være en levende mannequin i butikken.

Hvor der er vilje er der vej! Det er medarbejderne, der skaber vores succes – med hver deres personlighed. Det er en fordel, hvis du har salgserfaring fra f.eks. detail, opsøgende telefonsalg eller promotion jobs, men vigtigst er det, at du er den fødte vinder og drevet af salg!  Du vil have det sjovt på arbejdet og vil helst nå at tale med så mange som muligt på en dag. 

Læs mere
Butikschef i Netto - Tørring

Netto, Tørring

Ønsker du at gøre karriere i Danmark eller udlandet, findes alle muligheder her. Hvis du vil være med, hvor det sker, så skal du være i Netto! Vi er inde i en rivende udvikling, hvor vi har brug for din hjælp til at løse de mange spændende opgaver i Danmarks absolut største dagligvarekæde. Som butikschef i Netto starter du som vores ekstra spiller på holdet. Du vil derfor ikke få din egen butik fra dag et, men derimod fungere som en fleksibel aspirant i 1-3 butikker, som du skifter imellem de første måneder. Du er naturligvis indstillet på at blive klædt på til jobbet.

Du er sikkert allerede en dygtig og resultatorienteret butikschef, eller på vej til at blive det, hos en af vores kollegaer i branchen. Tager du springet til Netto, sørger vi for, at du får en flyvende start. Netto giver dig sikkerhed for godt købmandskab, grundig lederuddannelse og store karrieremuligheder. Vi arbejder i et uformelt miljø, hvor tæt samspil, høj energi, humor og gejst er væsentlige ting i dagligdagen. Det stiller naturligvis særlige krav til dig som leder og rollemodel

Læs mere
JYSK is looking for an Internal Store Applications UX Expert

JYSK, Brabrand

 At JYSK, we are dedicated to deliver the best possible customer experience across all channels, which is why we are looking for a UX expert with a good understanding of business processes to help us master the art of making applications support our Store Staff best possible whenever they meet the customer.

You will be part of the Store Applications team, which is part of the Store IT and Helpdesk organization. We are business consultants focusing on the In-store operations in all countries. We have all the responsibilities of a Product Owner (in SCRUM terms) and we are specialists in the store applications, which covers topics from Merchandise Management, Point of Sales, over Electronic Shelf Labels to Workforce Management.

Læs mere
Souschef - Frederiksberg C

Netto, Frederiksberg

Succes!  -  At nå til tops kræver, at du vil, at du kan, og at du ikke mister fodfæstet undervejs. Det er vist ingen hemmelighed, at Netto når sine mål ved at fokusere på dygtigt købmandskab og grundig lederudvikling. Vi støtter dig skridt for skridt gennem uddannelse, coaching og tæt opfølgning. Dine toppræstationer og dit samspil med butikschefen er nemlig helt afgørende for butikkens succes.  

Sådan er dine opgaver, og sådan er du
•Du er butikschefens højre hånd og stedfortræder.
•Du er medansvarlig for butikkens drift og medarbejdere.
•Du kan motivere, coache og følge op, så alle medarbejdere yder deres bedste.
•Du har fokus på, at din butik til enhver tid lever op til kundernes forventninger.
•Du udvikler dig selv både fagligt og personligt.
Du har allerede ledererfaring og har skabt gode resultater, gerne inden for butik, forsvaret eller service. Du er vant til at anvende IT

Læs mere
TIMEASSISTENT 8 TIMER, VIBORG

VILA, Viborg

Er du over 18 år og har du tjek på moden og de nyeste trends? Er du er udadvendt og parat til at yde den bedste service overfor vores kunder?  Så har du mulighed for at blive en del af et serviceminded og dygtigt salgsteam i vores VILA-butik i Viborg.

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shopping-oplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.  Som butiksassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken altid ser indbydende og præsentabel ud. Hos VILA tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kolleger og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer.

Læs mere
Personlig shopper til Salling Aarhus

Salling, Aarhus C

 Har du en stor interesse for mode og trends? Brænder du for kundekontakt og har du lyst til at levere en service ud over det sædvanlige? Så er det måske dig vi søger!  I Salling er vi stolte af, at kunne tilbyde vores kunder byens bedste service, som bl.a. indebærer, at vores kunder kan booke en Personlig Shopper!  Vores Personlig Shopper hjælper med, at finde det helt rigtige look til en særlig lejlighed, en garderobe til sæsonen eller et nyt twist til den personlige stil.  Personlig shopping er til kunden der ønsker at shoppe effektivt og undgå fejlkøb.  

Som Personlig Shopper bookes du til 1½-2 timers personlig vejledning til hver enkelt kunde. Du forbereder styles tilpasset den enkelte kundes stil, behov og ønsker. Konsultationen foregår helt privat i en hyggelig suite. Det handler ikke blot om mode, det handler i høj grad om at finde det helt rigtige tøj, der klæder kunden og som kunden føler sig godt tilpas i.

Læs mere
Counter Manager Lancome

Magasin, Lyngby

Vil du med på Magasins team af professionelle købmænd, der brænder for at drive Magasin til fortsat succes, så er jobbet som Counter Manager for Clinique helt sikkert noget for dig! Som Counter Manager får du ledelsesansvaret for den daglige drift, samt bliver en del af et engageret og tempofyldt team af medarbejdere, som arbejder med salg og kundevejledning indenfor Lancomes spænd af produkter.

Dine primære opgaver vil være salg og service samt at sikre, at vore mange kunder får en unik shopping oplevelse. Du skal motivere og lede dit team til succes og være dygtig til at skabe aktiviteter. på counteren. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge

Læs mere
Supply Chain Coordinator

Netto, Køge

Supply Chain Coordinator til Nettos hovedkontor i Køge.  Arbejder du effektivt og med en høj detaljegrad? Kan du lide at arbejde i et travlt miljø? Kan du sikre, at vi har rette mængde på rette sted til rette tid i vores snart 500 butikker? Tager du ansvar, er systemstærk og kan du strukturere dig ud af udfordringer?  Så kan du finde dine næste udfordringer hos os.

Hos os finder du en travl og spændende hverdag, hvor du kommer ind over forskellige opgaver på tværs af hele forsyningskæden. En af afdelingens vigtigste opgaver er at sikre udrulningen af vores nye butikskoncept i tæt samarbejde med butikkerne og kolleger fra andre centrale funktioner. Det er vigtigt, at du arbejder struktureret og effektivt, og du skal kunne trives i en omskiftelig og travl hverdag, hvor kravene er høje til kvalitet og overholdelse af deadlines.  Sammen med dine kolleger i teamet skal du sikre at vores nye butikker får de rigtige varer i rette mængde, hvilket bl.a. sker gennem håndtering af sortimentsændringer og justeringer af ugentlige fordelinger.  Du bliver en del af vores udviklings-team, der er præget af godt humør og en uformel omgangstone - også når vores vanlige høje tempo skrues ekstra op ved f.eks butiksåbninger, sortimentsændringer og højtider.

Læs mere
Souschef - Aarhus N

Netto, Aarhus N

Succes! -  At nå til tops kræver, at du vil, at du kan, og at du ikke mister fodfæstet undervejs. Det er vist ingen hemmelighed, at Netto når sine mål ved at fokusere på dygtigt købmandskab og grundig lederudvikling. Vi støtter dig skridt for skridt gennem uddannelse, coaching og tæt opfølgning. Dine toppræstationer og dit samspil med butikschefen er nemlig helt afgørende for butikkens succes.

Sådan er dine opgaver, og sådan er du
•Du er butikschefens højre hånd og stedfortræder.
•Du er medansvarlig for butikkens drift og medarbejdere.
•Du kan motivere, coache og følge op, så alle medarbejdere yder deres bedste.
•Du har fokus på, at din butik til enhver tid lever op til kundernes forventninger.
•Du udvikler dig selv både fagligt og personligt.
Du har allerede ledererfaring og har skabt gode resultater, gerne inden for butik, forsvaret eller service. Du er vant til at anvende IT.

Læs mere
Souschef - Kolding

LIDL, Kolding

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:
 - Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 - Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 - Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
 - Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
 - Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede

Læs mere

  side 1 af 23

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD