Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Forstå hvorfor folk bruger adblocking – og lær af det!"

- Bjarke Bekhøj, Compell
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

Assortment Specialist

Netto, Køge

Er du interesseret i at være med til at påvirke danskernes spise- og indkøbsvaner og samtidigt være med til at gøre Netto til et endnu mere interessant sted at handle?

Til Nettos hovedkontor i Køge søger vi en sortimentsspecialist (Assortment Specialist) til kød, fisk, fjerkræ, pålæg samt convenience – et område med mange nye trends, fokus på sundhed og økologi samt en høj omsætningshastighed. Vi søger en ny kollega, der med sit engagement og blik for tidens madtendenser formår at sikre en sammenhæng mellem innovation, spændende kundeoplevelser og optimale driftsrutiner.

Læs mere
Butikschef i Netto i Køge

Netto, Køge

Ønsker du at gøre karriere i Danmark eller udlandet, findes alle muligheder her. Hvis du vil være med, hvor det sker, så skal du være i Netto! Vi er inde i en rivende udvikling, hvor vi har brug for din hjælp til at løse de mange spændende opgaver i Danmarks absolut største dagligvarekæde.

På vej imod din egen butik
Som butikschef i Netto starter du som vores ekstra spiller på holdet. Du vil derfor ikke få din egen butik fra dag et, men derimod fungere som en fleksibel aspirant i 1-3 butikker, som du skifter imellem de første måneder. Du er naturligvis indstillet på at blive klædt på til jobbet.
Du er sikkert allerede en dygtig og resultatorienteret butikschef, eller på vej til at blive det, hos en af vores kollegaer i branchen. Tager du springet til Netto, sørger vi for, at du får en flyvende start. Netto giver dig sikkerhed for godt købmandskab, grundig lederuddannelse og store karrieremuligheder.

Læs mere
Salgsassistent, ONLY STORES, Søndergade Aarhus

ONLY, Aarhus

Til vores ONLY-butik i Søndergade Aarhus søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent. 
Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt, at du er åben og imødekommende. Som salgsassistent i ONLY får du mulighed for at blive uddannet gennem forskellige workshops, hvor du lærer om fx salgsteknik, kommunikation og butikkens nøgletal.


Arbejdsområder
 - Servicere kunder
 - Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 - Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen

Læs mere
Souschef i Netto i Vallensbæk

Netto, Vallensbæk Strand

Succes!  At nå til tops kræver, at du vil, at du kan, og at du ikke mister fodfæstet undervejs. Det er vist ingen hemmelighed, at Netto når sine mål ved at fokusere på dygtigt købmandskab og grundig lederudvikling. Vi støtter dig skridt for skridt gennem uddannelse, coaching og tæt opfølgning. Dine toppræstationer og dit samspil med butikschefen er nemlig helt afgørende for butikkens succes

Sådan er dine opgaver, og sådan er du
–Du er butikschefens højre hånd og stedfortræder.
–Du er medansvarlig for butikkens drift og medarbejdere.
–Du kan motivere, coache og følge op, så alle medarbejdere yder deres bedste.
–Du har fokus på, at din butik til enhver tid lever op til kundernes forventninger.
–Du udvikler dig selv både fagligt og personligt.
Du har allerede ledererfaring og har skabt gode resultater, gerne inden for butik, forsvaret eller service. Du er vant til at anvende IT.

Læs mere
Butikschef, ONLY STORES, Bruuns Galleri

ONLY, Aarhus

Til vores ONLY-butik i Bruuns Galleri søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef.  Som butikschef får du ansvaret for butikkens daglige drift, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal til udvikling og ledelse af dine medarbejdere. Det er derfor vigtigt, at du er god til at fastholde fokus, og at du kan bevare overblikket. Som butikschef vil du blive uddannet i Bestsellers Shop Manager Programme, som vil udbygge dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift. 

Arbejdsområder
 - Personaleudvikling og -ledelse
 - Merchandising
 - Lagerstyring
 - Planlægge aktiviteter i butikken

Læs mere
Souschef i Netto Brøndby Strand

Netto, Brøndby Strand

Succes!  At nå til tops kræver, at du vil, at du kan, og at du ikke mister fodfæstet undervejs. Det er vist ingen hemmelighed, at Netto når sine mål ved at fokusere på dygtigt købmandskab og grundig lederudvikling. Vi støtter dig skridt for skridt gennem uddannelse, coaching og tæt opfølgning. Dine toppræstationer og dit samspil med butikschefen er nemlig helt afgørende for butikkens succes.

Sådan er dine opgaver, og sådan er du
Du er butikschefens højre hånd og stedfortræder.
Du er medansvarlig for butikkens drift og medarbejdere.
Du kan motivere, coache og følge op, så alle medarbejdere yder deres bedste.
Du har fokus på, at din butik til enhver tid lever op til kundernes forventninger.
Du udvikler dig selv både fagligt og personligt.
Du har allerede ledererfaring og har skabt gode resultater, gerne inden for butik, forsvaret eller service. Du er vant til at anvende IT

Læs mere
BUTIKSELEV

VERO MODA, Odense

Til vores VERO MODA butik i Rosengårdscenteret søger vi en udadvendt og serviceminded butikselev, der brænder for mode og salg. Som butikselev får du mulighed for et spændende uddannelsesforløb i vores butik med en elevuddannelse, der er et godt springbræt til et videre karriereforløb. 

I løbet af din uddannelse vil du gradvist få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder, og i butikken får du en grundig indsigt inden for salg, service, butiksdrift, merchandising samt varebestilling.  

Læs mere
Deltidsjob Customer Service - Norsktalende

Bolia.com, Aarhus

 Vil du være en del af et dynamisk og succesfuldt team, hvor der sker noget hele tiden? – Så søger vi norsktalende assistenter til vores kundeserviceafdeling på vores hovedkontor, som er beliggende i Aarhus C.

Vi søger energiske medarbejdere, der taler og skriver norsk på meget højt niveau - helst flydende. Derudover vil det være et plus, at du taler og skriver dansk samt engelsk.

Læs mere
JYSK is seeking a Retail Operation Specialist

JYSK, Brabrand

 Would you like to work with retail and communication in an international company?  Is written communication one of your strongest capabilities?  Are you able to make structure for both yourself and others?  Then join us.

We believe in continuous improvement to ensure that JYSK customers always get ‘a great offer’. This is a guiding light for the entire organisation – and indeed for our Retail department with its focus on development and implementation of retail guidelines through 20 JYSK Nordic countries. You will work in an international high paced environment, and you will cooperate with competent, dedicated and experienced colleagues in an informal environment with a down-to-earth way of communication. The position is new in JYSK Nordic, so you have the opportunity to influence and structure your own job.

Læs mere
Vi søger Shift Leader til Carl’s Jr.®

Carls Jr., Næstved

Har du masser af drive, og er du god til at sætte i gang? Er du organiseret, og har du flair for at planlægge? Yder du service i verdensklasse?  Vi søger en engageret og dygtig Shift Leader til Carl’s Jr.

Jr. Carl’s Jr. er en international burgerkæde med over 3.000 restauranter på verdensplan. Siden kædens etablering i USA for over 50 år siden har Carl’s Jr. været kendt for at servere store, saftige, flammegrillede burgere.

Læs mere

  side 1 af 18

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD