Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Rigmand opkøber endnu et modesite

Mandag den 14 november 2016 kl. 09:30 - Kilde: Business

Det danske modesite Miinto er blevet solgt til en af Danmarks rigeste personer.

Manden bag modeimperiet Bestseller, Anders Holch Povlsen, har opkøbt endnu et modesite - denne gang er det modeportalen Miinto. Det skriver Business.

Det er ikke mere end et par dage siden, at Børsen kunne berette, at Anders Holch Povlsen havde opkøbt den tyske netbutik Ambiente Direct GmbH, der sælger diverse brands indenfor boligindretning - blandt andet mærker som Hay, Fritz Hansen og Gubi. Holch Povlsen ejer allerede det danske modesite Stylepit.

CVR-registret afslørede køb

Købet af Miinto blev opdaget i fredags, da der pludselig skete ændringer hos Miinto på CVR-registret. Her kunne man se, at Holch Povlsen har købt mellem halvdelen og to-tredjedele af aktierne i Miinto.

- Vi fejrer det, og vi er glade. Det er en god dag, men vi ved alle sammen, at vi er i gang med et maraton, og vi er måske kun halvvejs, siger stifter Konrad A. Kierklo til Berlingske.

Miinto har specialiseret sig i at sælge tøj fra fysiske butikker online. Senest har Miinto meldt ud, at man også vil tilbyde de fysiske butikker at oprette og drive deres egne hjemmesider.

Hjælp til vækst

Den tyske modegigant, Zalando, som Holch Povlsen også ejer en del aktier i, har meldt ud, at man også vil forsøge at sælge tøj fra fysiske butikkker online. Dog først i Tyskland.

Miinto agerer således på et marked i kraftig vækst. Og derfor glæder det også Konrad A. Kierklo, at der nu kommer investeringer ind udefra, som kan hjælpe selskabet med at vokse.

- Investeringen fra Anders Holch Povlsen giver os muligheden for i endnu højere grad, at gøre forbrugerne opmærksomme på vores brand og vores koncept, der bygger på at shoppe lokalt online. Det kræver, at vi løfter i flok, og med denne investering kan vi nu i endnu højere grad give forbrugerne et alternativt til at shoppe i udenlandske webshops, skriver stifteren i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Miinto vil hjælpe små tøjbutikker med egne webshops

Læs hele artiklen på Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD