Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Holch Povlsen overtager aktiemajoriteten i Nemlig.com

Foto: PressefotoWednesday den 12 October 2016 kl. 09:45

Bestseller-rigmanden Anders Holch Povlsen skyder 100 millioner i internet-supermarkedet Nemlig.com og overtager aktiemajoriteten.

Nemlig har i noget tid varslet store ændringer af virksomheden - blandt andet ved at introducere en ny e-handelsplatform. Den platform ser nu ud til at få en del hjælp. Det skyldes, at Bestseller-rigmanden Anders Holch Povlsen har valgt at investere 100 millioner kroner i selskabet. Det skriver Nemlig.com i en pressemeddelelse.

Med investeringen ejer Anders Holch Povlsen nu mere end 50 procent af nemlig.com. Stifter og adm. direktør Stefan Plenge har dog beholdt stemmemajoriteten med 51 af stemmerne.

Størstedelen af det trecifrede millionbeløb går til investeringer i it-tiltag, især med henblik på lanceringen af en ny e-handelsplatform senere på året og virksomhedens digitale infrastruktur.

Det personlige indkøb

Nemlig.com er i dag den største spiller indenfor onlinesupermarkeder i Danmark. Men det har krævet store investeringer.

- Vi investerer massivt i at gøre det både nemt og sjov at handle dagligvarer på nettet, og nu er vi kommet til næste fase af udvidelsen, som handler om den personificerede indkøbsoplevelse. At Anders Holch Povlsen på ny investerer et stort beløb i vores forretning er helt fantastisk, og det gør os nu i stand til at skabe den ultimative indkøbsoplevelse for vores kunder, siger Stefan Plenge, adm. direktør og stifter, nemlig.com.

LÆS OGSÅ: Nemlig.com går i krig igen igenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD