Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Investeringsår giver nyt stort underskud for Nemlig.com

Stifter og direktør Stefan Plenge, Nemlig.com
Foto: Nemlig.comEjerforholdet i Nemlig.com:

I januar 2014 fik stifter af og administrerende direktør Stefan Plenge og Nemlig.com selskab af Bestseller-ejeren Anders Holch Povlsen, der købte 49 procent af aktierne i online-supermarkedet.

Selv ejer Stefan Plenge 51 procent af aktierne i Danmarks største online-supermarked.

Monday den 29 February 2016 kl. 11:38 af: Søren Duran Duus

Danmarks største online-supermarked har flere ting i støbeskeen, som skal sikre Nemlig.com tiltrængt fremgang i 2016.

Nemlig.com kommer ud af 2015 med et underskud på 93 millioner kroner før skat.

Dermed må Danmarks største online-supermarked endnu engang konstatere, at der er masser af udfordringer med at drive et rent online-supermarked.

Ifølge Nemlig.com var 2015 et ’stort investeringsår, som baner vejen for vækst og nye tiltag i 2016’, og årets resultat på minus 93 millioner kroner er ifølge virksomheden i høj grad påvirket af massive investeringer og problematisk drift.

- 2015 var et helt særligt investeringsår for nemlig.com, som nu er gearet til en betydelig vækst, der alene i 2016 forventes at blive på minimum 50 procent. Geografisk ekspansion, øget digitalisering og en omfattende udvidelse af varesortimentet er årets tre primære indsatsområder, oplyser stifter af og administrerende direktør i Nemlig.com, Stefan Plenge.

Har kostet tid, kræfter og penge

Stefan Plenge fremhæver, at Nemlig.com har foretaget massive investeringer i blandt andet Skandinaviens største vare- og logistikcenter på 36.000 m2 dedikeret til dagligvarer på nettet.

Ligeledes bød regnskabsåret 2015 også på en række udfordringer, hvor specielt implementeringen af et nyt it-system i driften viste sig langt mere udfordrende end forventet. Det betød, at nemlig.com i flere måneder ikke kunne håndtere det forventede antal ordrer, ligesom kvaliteten var negativt påvirket i samme periode.

I alt investerede Nemlig.com et trecifret millionbeløb i 2015, oplyser online-supermarkedet uden at oplyse det eksakte beløb.

- Vi har investeret massivt i at videreudvikle og forbedre fundamentet under hele forretningen. Det har kostet os tid, kræfter og penge og desværre noget mere end forventet. Men vi gør det, fordi indkøb af dagligvarer på nettet er fremtiden, forklarer Stefan Plenge i en skriftlig kommentar til 2015-regnskabet, som endnu ikke er fuldt tilgængeligt.

LÆS OGSÅ: Nemlig.com i nyt angreb på fysiske supermarkeder

Vækstplaner for 2016

Stefan Plenge, som udover at være direktør og stifter af Nemlig.com er storinvestor i online-supermarkedet. oplyser, at Nemlig.com er tæt på at indlede en større geografisk ekspansion.

- I år sættes der også strøm til en ny og langt mere inspirerende e-handelsplatform, og så udvider Danmarks største online supermarked varesortimentet betragteligt, forklarer Stefan Plenge og kigger fremad:

- Vores vision er at skabe et bedre liv for danskerne, og det er kun et spørgsmål om tid, før det bliver mere normalt at købe sine dagligvarer på nettet end i de fysiske supermarkeder. Allerede nu er varepriserne på nettet fuldt ud konkurrencedygtige, vareudvalget er langt større, og inspiration fra spændende opskrifter kan hurtigt omsættes til et køb, der leveres hjem til hoveddøren, når det passer kunden 365 dage om året.

Nyt underskud

2015-underskuddet på 93 millioner kroner før skat skal sammenlignes med forrige årsregnskab, som viste et underskud på 30,5 millioner kroner. Året før igen var underskuddet på 1 million kroner.

LÆS OGSÅ: Nemlig.com afslører ny stor satsning Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD