Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Nemlig.com angriber konkurrenter i Østjylland

Foto: Nemlig.comMonday den 22 August 2016 kl. 09:22 af: Lise Møller Schilder

Nu kommer de østjyske byer også til at kunne købe varer fra Nemlig.com, som vil stjæle markedsandele fra konkurrenterne.

I dag åbner leveringen til de østjyske kunder, som kunne være interesserede i at gøre deres daglige indkøb i netsupermarkedet Nemlig.com. Det skriver Nemlig.com i en pressemeddelelse.

- Siden vi åbnede i hovedstadsområdet i 2010, har drømmen og målet været at åbne med samme koncept i Jylland. Ved at investere massivt i at bygge Skandinaviens største vare- og logistikcenter dedikeret til dagligvarer på nettet er det nu endeligt muligt at realisere drømmen, siger Stefan Plenge, stifter og administrerende direktør i Nemlig.com.

Nemlig.com åbner derfor for levering i Aarhus, Randers, Horsens, Silkeborg, Skanderborg og en masse byer derimellem, skriver netsupermarkedet. 

Det er muligt at bestille dagligvarer fra i dag, men første leveringsdag er dog først torsdag den 25. august. Og Stefan Plenge understreger, at det vil være lige så billigt at købe varer hos Nemlig.com som i de fysiske supermarkeder.

- Vi har oplevet en fantastisk udvikling igennem de sidste seks år, hvor danskernes interesse for dagligvarer på nettet stiger og stiger. Vi er derfor nået til en størrelse, hvor vi igen kan gøre det endnu mere attraktivt for vores kunder at handle hos Nemlig.com, siger Stefan Plenge.

Nemlig .com fylder også seks år på torsdag.

LÆS OGSÅ: Dansk Supermarked sagsøges for salg af kopivarer Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD