Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Meny lander eksklusiv aftale med ølfirma

Foto: MENYTuesday den 10 August 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Fremover bliver Meny den eneste af landets dagligvarekæder, som kan have flasker fra dansk ølbrygger stående. Det sikrer en ny aftale.

Gennem de senere år er hylderne med øl blevet langt mere farverige end hidtil. De gamle kendinge fra Carlsberg, Tuborg og Harboe har nemlig fået selskab af mere spraglede etiketter fra mindre bryggerier.

Efterspørgslen på de såkaldte specialøl har nu fået Meny til at indgå en eksklusiv aftale med Alefarm Brewing. Det skriver kategorichef hos Dagrofa - Morten Skov - på LinkedIn.

Fremover bliver supermarkederne i Meny-kæden det eneste sted, hvor man kan finde øl fra Alefarm Brewing på hylderne.

- Det bliver et super spændende samarbejde. Vi glæder os til at vækste og udvikle kategorien i fremtiden, og vi har allerede en del interessante initiativer i støbeskeen sammen, skriver Morten Skov.

Trods det engelske navn er Alefarm Brewing en familiedrevet virksomhed, som blev stiftet i 2015 i den lille by St. Salby uden for Køge. I dag er bryggeriet dog flyttet lidt nord på til Greve.

At efterspørgslen er på vej frem ses blandt andet hos konkurrenten Salling Group, som solgte 2,6 millioner flere specialøl sidste år i forhold til 2019.

- Vi tolker udviklingen som et tegn på, at danskerne vil forkæle sig selv derhjemme gennem en ganske særlig tid, siger Jean Ladehoff, indkøbsdirektør i Salling Group, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Dagrofa finder ny kædedirektør til MenyFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD