Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Dagrofa finder ny kædedirektør til Meny

Richo Boss (tv), kædedirektør for Meny, og Niels Miles Frandsen, kommende direktør i Dagrofa Foodservice.
Koncernledelsen i Dagrofa

Tomas Pietrangeli, koncernchef

Henrik Christiansen, CFO

Richo Boss, kædedirektør, MENY

Kædedirektør, SPAR, Min Købmand og Let-Køb - vakant

Laura Marie Larsen, HR- direktør

Sune Vorre, IT- direktør

Mariam Skovfoged, kommunikationsdirektør

Michael Christensen, kategoridirektør

Niels Miles Frandsen, adm. direktør i Dagrofa Foodservice

Lars Arnløv Jørgensen, adm. direktør i Dagrofa Logistik

Kilde: Dagrofa

Friday den 22 January 2021 kl. 09:45 af: Kristian Holgersen

Inden Dagrofa tager næste skridt i koncernens “strategiske rejse,” bliver der sat friske kræfter ind på to tunge poster, siger topchefen.

Fødevarekoncernen Dagrofa ændrer i holdopstillingen på øverste niveau for at være endnu bedre rustet til at lægge strategien for de kommende år.

Den hidtidige kædedirektør for Spar, Min Købmand og Let-Køb - Richo Boss - rykker over til en tilsvarende stilling i dagligvarekæden Meny. Samtidig bliver Niels Miles Frandsen hevet ind som direktør for Dagrofa Foodservice.

Sidstnævnte kommer direkte fra Mellemøsten, hvor han har været adm. direktør for virksomheden Alyasra Foods.

- Vi er kommet langt med vores ”StærkereSammen”-strategi, og 2021 er året, hvor vi sigter mod sorte tal, siger Tomas Pietrangeli. Han er koncernchef i Dagrofa.

- Men 2021 er også afsættet for den næste strategiperiode i Dagrofa, hvor vi skal stå endnu stærkere på markedet, være mere offensive og endnu mere relevante for vores kunder. Vi skal således inden længe i gang med at formulere og definere den næste del af vores strategiske rejse, og det er et passende tidspunkt at tilføre nye kompetencer, så vi står med det stærkest mulige hold, siger han.

Meny og Dagrofa Foodservice er stærkere nu

Med Richo Boss i spidsen for Meny, skal Dagrofa nu finde en kædedirektør for købmandskæderne Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Ændringerne i toppen betyder desuden, at Kenneth Holmen Pedersen stopper som kædedirektør for Meny i dag - fredag - mens den den hidtidige direktør i Dagrofa Foodservice, Peter Bruun, fratrådte allerede i går. De får pæne ord med på vejen af topchefen.

- Både Dagrofa Foodservice og Meny står stærkere positioneret end tidligere. Jeg vil gerne takke Peter Bruun for den store indsats, han har ydet i Dagrofa Foodservice, hvor han sammen med medarbejderne har løftet Dagrofa Foodservice, så forretningen står et stærkere sted i dag, siger Tomas Pietrangeli

Da Peter Bruun startede i Dagrofa Foodservice, var det lige efter opdagelsen af en voldsom regnskabsfejl, der barberede et trecifret millionbeløb af resultatet.

- Jeg vil også gerne takke Kenneth Holmen Pedersen, som har skabt flotte resultater samt udviklet Meny-konceptet sammen med købmændene og kædens medarbejdere. Kenneth efterlader en kæde i topform, siger Tomas Pietrangeli.

LÆS OGSÅ: Fyret Dagrofa-topchef er klar til at genstarte karrierenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD