Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Fyret Dagrofa-topchef er klar til at genstarte karrieren





Onsdag den 25 november 2020 kl. 10:45 - Kilde: Finans

Efter afgangen fra Dagrofa valgte topchefen at trække stikket for en stund. Men nu er han klar til at starte i en ny chefstilling.

Tilbage i februar 2018 stod det klart, at Per Thau måtte forlade posten som administrerende direktør for Dagrofa.

Siden har der været temmelig stille om den erfarne erhvervsmand, som blandt andet har brugt tiden på at sejle jorden rundt med familien. Men nu er han klar til at genstarte karrieren, skriver Finans.

Uden at ville gå i detaljer, kan en hemmelighedsfuld Per Thau afsløre, at han allerede har skrevet under på en ansættelseskontrakt til et nyt chefjob.

- Jeg har været meget frem og tilbage i overvejelserne. Om jeg skulle satse på bestyrelsesopgaver eller måske købe mig ind i en virksomhed. Men jeg savner det operationelle og ledelsesmæssige ved at drive et større selskab, siger Per Thau til Finans.

Fejlslagen satsning

Per Thau måtte forlade Dagrofa i kølvandet på lukningen af discountkæden Kiwi. Der skulle simpelthen nye boller på suppen.

- Med en ny kapitalstruktur og med nedlukningen af Kiwi går Dagrofa ind i en ny fase. Bestyrelsen har konkluderet, at tidspunktet samtidig er det rette til at finde en ny chef for Dagrofa, sagde bestyrelsesformand Jesper Lok dengang i en pressemeddelelse

Nogle måneder efter blev Tomas Pietrangeli præsenteret som Per Thaus afløser i Dagrofa. Han kom direkte fra en stilling i mejerigiganten Arla.

I årsregnskabet for 2019 kunne Dagrofa bogføre et underskud på 122 millioner. Det var en forbedring i forhold til 2018 og 2017, hvor tabene lød på henholdsvis og 330 millioner.

LÆS OGSÅ: Tidligere Dagrofa-mand bliver direktør for stor modekæde

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:








Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD