Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Erfaren topchef rykker videre til dansk modebrand

Foto: detailfolk.dkErfaren topchef rykker videre til dansk modebrand

KLAR PÅ EKSPANSION

Den kommende topchef ser frem til at gøre Masai endnu større.

- Masai er et brand jeg længe har beundret, og jeg er meget begejstret for at blive medlem af teamet, da vi ser ud til at fortsætte vores indenlandske og internationale ekspansion, siger Henrik Steensgaard i en pressemeddelelse. 

Monday den 16 November 2020 kl. 10:05 af: Kristian Holgersen

Tidligere på året har dansk modebrand været igennem både et ejerskifte og flere konkurser. I næste måned starter den nye topchef.

Den nuværende topchef for designvirksomheden Hay - Henrik Steensgaard - fortsætter karrieren som administrerende direktør for modebrandet Masai, hvor han har første arbejdsdag i december.

I et opslag på LinkedIn lægger bestyrrelsesformanden i Masai, Margaret McDonald, som desuden har fungeret som midlertidig topchef, især vægt på Henrik Steensgaards omfangsrige cv.

- Hans resultater i Hay, Baum Und Pferdgarten og IC Companys er beviser på, at han har den nødvendige erfaring, der skal til, for at fortsætte Masais ekspansion i udlandet, skriver Margaret McDonald.

Præsentationen af den nye topchef sker i halen på et særdeles begivenhedsrigt år for Masai, som har 13 danske butikker og desuden har kollektioner på hylderne hos en lang række forhandlere verden over.

Tilbage i april gik Masai konkurs med selskaberne bag de i alt 23 svenske og norske butikker, mens kapitalfonden Silverfleet gav afkald på ejerskabet i maj. Den nye ejer er britiske Arcmont Asset Management.

I årsrapporten for 2018/19, som blev lagt frem i december, stod der godt 371 millioner kroner på toplinjen hos det danske selskab Masai Clothing Company ApS, mens bundlinjen lød på 56 millioner.

LÆS OGSÅ: Amerikansk modekæmpe: Butikker i Europa kan være på vej udFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD