Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Kendt herretøjsbrand: Black friday begrænser spild

Foto: PR-fotoThursday den 12 November 2020 kl. 06:11 af: Redaktionen

En oplagt mulighed for at nedbringe tøjspild. Det siger modebrand om black friday, som sidste år gav dem en omsætning på 15 mio. kroner.

Herretøjsbrandet Shaping New Tomorrow, der især er blevet kendte for deres bukser med elastisk stræk, anser black friday for at have en bæredygtig effekt.

Udsalgstraditionen fra USA bliver brugt som et centralt led i virksomhedens arbejde for at nedbringe tøjspild.

- De seneste par år, hvor vi har haft en stor vækst, har vi helt målrettet set Black Friday som et redskab i vores zero waste strategi, hvor vi gør plads til vores nyudviklede produkter samtidig med, at vi holder en fest sammen med forbrugerne, siger Christoffer Bak. Han er design- og produktionsdirektør i Shaping New Tomorrow.

- Det er en noget nær umulig opgave at ramme helt præcist på ens indkøb og produktion. Og her rummer Black Friday bare nogle super gode muligheder for at køre koncentrerede tilbud på et tidspunkt, hvor forbrugerne er klar derude - ikke bare på restvarer og de få sæsonvarer, vi har, men på hele vores sortiment, siger Christoffer Bak.

Sidste år hentede Shaping New Tomorrow en omsætning på over 15 millioner på black friday. Både nethandlen og de fysiske flagskibsbutikker bidrog til beløbet.

I år har herretøjsbrandet udvidet konceptet og gennemfører en hel black week ligesom flere andre i detailhandlen også har valgt at gøre for at undgå overfyldte butikker.

LÆS OGSÅ: Ungt herretøjsbrand løfter toplinjen med 225 procentFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD