Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Stræbsomt herretøjsbrand har taget hul på detailsatsning

Foto: Les Deux
Tuesday den 17 September 2019 kl. 10:26 - Kilde: Fashion Forum

Den første butik er allerede åbnet, men dansk herretøjsbrand har planer om endnu flere. Målet er at være blandt verdens største.

Da herretøjsbrandet Les Deux i slutningen af august kunne åbne sin første rigtige butik, var det samtidig startskuddet til en større detailsatsning.

Allerede til næste år skulle der være nye butikker i København K og i udlandet på plakaten, lyder meldingen fra stifter og direktør Andreas von der Heide.

- Alle siger, at det er svært at drive retail, og at man skal holde fingrene fra det, siger han til mediet Fashion Forum.

- Jeg kan personligt godt lide udfordringer, ellers havde vi ikke været der, hvor vi er i dag. Derudover handler det for mig om at få Les Deux-energien ud og leve i den fysiske handel og møde vores kunder fysisk, siger han.

På længere sigt skal Les Deux blive "et af verdens største herrebrands", lyder stifterens ambitiøse målsætning.

En velforberedt satsning

Beslutningen om at forsøge sig med egne butikker kommer ikke ud af det blå. Virksomheden har både økonomi og erfaring at trække på, mener Andreas von der Heide.

- Vi nærmer os 100 millioner kroner i omsætning, så vi føler os godt rustet til at gå ind i retail. Siden slutningen af 2017 har vi løbende åbnet pop-up shops og shop-in-shops, hvilket har givet os en masse læring og erfaring i forhold til retail, siger han ifølge Branchebladet Tøj.

- Det har været en lang opbygningsfase for os, og åbningen af vores egen butik er kulminationen på en treårs strategiplan, fortsætter han.

Les Deux blev stiftet i 2011 og har sit tøj ude hos mere end 700 danske og udenlandske forhandlere, skriver virksomheden på sin hjemmeside. I årsregnskabet for 2018 står der små to millioner kroner på bundlinjen.

LÆS OGSÅ: Svensk herretøjskæde går ind på det danske marked

Læs hele artiklen på Fashion Forum


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD