Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Nedturen fortsætter for britisk modekoncern

Foto: detailfolk.dkFriday den 13 September 2019 kl. 11:16 - Kilde: Flere medier

Den pressede modekoncern, som blandt andet driver Topshop, har netop offentliggjort en økonomisk mavepuster af et årsregnskab.

Inden sommerferien kunne den britiske modekoncern Arcadia Group fremvise en redningsplan, som inkluderede en hel stribe nedlukninger - herunder alle Topshop-butikker i USA og næsten 50 butikker i hjemlandet.

Men faren er ikke drevet over for Arcadia Group, for økonomien er stadig under gevaldigt pres, skriver Financial Times og Retail Gazette.

I det seneste årsregnskab taber koncernen 170 millioner pund - svarende til godt 1,4 milliarder kroner. Den samlede omsætning falder samtidig med 4,5 procent til et niveau på 1.82 milliarder pund - omkring 15 milliarder kroner.

- Der er risiko for, at selskabet ikke har tilstrækkelig likviditet […] til at imødekomme de økonomiske forpligtelser, lyder vurderingen fra revisorerne i PwC ifølge Financial Times.

Arcadia Group har flere forskellige tøjbrands - herunder Burton, Wallis og Topman. Det mest kendte er nok Topshop, der har omkring 500 butikker på verdensplan. I Danmark ligger der blandt andet en flagskibsbutik på Strøget i København.

LÆS OGSÅ: Presset modekoncern får ny ejerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD