Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Tidligere kædedirektør i Coop bliver varehuschef hos rivalerne

Jesper K. Andersen

2021- : Varehuschef for Føtex i Helsingør

2018-2020: Direktør for Superbrugsen

2013-2018: Direktør for Dagli’Brugsen og Lokalbrugsen

2010-2013: Salgschef for Dagli’Brugsen og Lokalbrugsen

2007-2010: Direktør for Helsinge Brugsforening

Kilde: LinkedIn

Tuesday den 24 November 2020 kl. 09:43 af: Kristian Holgersen

Karrieren fortsætter i barndomsbyen, hvor en rigtig Coop-veteran har fundet et job tættere på medarbejdere og kunder.

Da Jesper K. Andersen stoppede som kædedirektør for Superbrugsen i maj, var det samtidig afslutningen på et meget langt kapitel. Hans første arbejdsdag i Coop går nemlig over 30 år tilbage.

Med tiden lykkedes det Jesper K. Andersen at arbejde sig op fra en stilling som flaskedreng til at stå i spidsen for flere af landets kendte dagligvarekæder.

Fra årsskiftet venter der så nye udfordringer hos konkurrenten Salling Group, hvor han skal være varehuschef i en Føtex. Det skriver han i et opslag på LinkedIn.

- Midt i glæden skal der lyde en stor varm tak til jer alle, der har gjort ventetiden til en god oplevelse. Det har været en periode fyldt med læring, eftertænksomhed, gode råd og tilbud om nye muligheder, og ikke mindst reflektion, skriver Jesper K. Andersen.

Jesper K. Andersen kommer altså ikke til at varetage en højere lederstilling, ligesom han gjorde gennem flere år i Coop.

- Jeg har mærket godt efter og besluttet næste del af min rejse skal have fokus på medarbejdere og kunder. Rammen bliver Føtex i Helsingør, min barndomsby, hvor jeg i spidsen for et stærkt dedikeret leder- og medarbejderteam skal forsætte rejsen og videreudvikle kundemødet i varehuset, skriver han.

Superbrugsen havde leveret en af de bedste resultater nogensinde, da Jesper K. Andersen besluttede at sige tak for denne gang. I en alder tæt på de 50 år ville han gerne prøve noget andet i arbejdslivet, forklarede han i en pressemeddelelse fra foråret.

LÆS OGSÅ: Medarbejdere i Salling Group får ekstra millioner i lønposenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD