Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Medarbejdere i Salling Group får ekstra millioner i lønposen

Fredag den 21 august 2020 kl. 11:37 af: Kristian Holgersen

En del af overskuddet fra Salling Fondene bliver kanaliseret ud til medarbejderne i blandt andet Netto og Føtex. Se beløbet her.

Igen i år kan over 9.000 medarbejdere i Salling Group glæde sig over at få lidt ekstra penge at rutte med.

Salling Fondene deler nemlig ud af en pulje på 14,7 millioner kroner, som stammer fra fondens overskud. Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse fredag formiddag.

Gratialet gives dog ikke til alle de medarbejdere, du måske møder nede i Netto eller Føtex senere på dagen. Det gælder kun nuværende og tidligere medarbejdere, der har været ansat gennem hele perioden fra 2016 til 2019.

- Vores medarbejdere arbejder hver dag for at gøre hverdagen bedre for vores kunder og samfundet omkring os, siger Per Bank. Han er formand i Købmand Ferdinand Sallings Mindefond og administrerende direktør i Salling Group.

- Gennem deres indsats kan vi også investere i flere bæredygtige løsninger og hjælpe, hvor vi kan, eksempelvis under en krise som COVID-19. Derfor er vi glade for, at en del af fondens overskud på denne måde kommer medarbejderne til gode, siger han.

Købmand Ferdinand Sallings Mindefond blev stiftet i 1957 af Salling Groups grundlægger, købmand Herman Salling, og hans søster, blandt andet med det formål, at en del af fondens overskud skulle tilfalde medarbejderne i virksomheden.

I det seneste årsregnskab kunne Salling Group A/S hjemføre et overskud efter skat på næsten 2,3 milliarder kroner. Det er næsten en milliard kroner mere end året før, og regnskabet blev da også kaldt “historisk stærkt” af koncernen. En stor del af overskuddet skyldes indtægten fra salget af Netto Sverige.

LÆS OGSÅ: Salling Group samler tusindvis af varer i stor private label-satsningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD