Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Salling Group skruer op for legetøjsbutikkerne

Monday den 6 July 2020 kl. 10:13

Midt i en svær tid for detailhandlen åbner Salling Group flere legetøjsbutikker. Kædechef er åben for yderligere ekspansion.

Til efteråret åbner to nye BR-butikker, som får adresse i Gentofte og indkøbscentret Waves. Det bekræfter kædechef Charlotte From til Finans.

- Hidtil har de 26 butikker været fint, men vi har fundet muligheder i markedet for at udvide. Der slår vi til, siger hun Finans og fortsætter:

- De to butikker passer godt ind i vores øvrige placeringer. Fremadrettet lukker vi aldrig muligheder for at udvide rundt om i landet, hvis det giver mening for os.

Salling Group, der købte rettighederne til BR efter Top-Toy gik konkurs i december 2018, har ikke kun planer om at gøre legetøjskæden større. Flere af butikkerne bliver også omstillet til et nyt koncept, hvor der bliver lagt vægt på oplevelser og leg.

- I BR skal vi stadig have det allerbedste legetøj og sjoveste sortiment, har Charlotte From sagt i en pressemeddelelse tidligere på året.

- Men vi vil også gerne give små som store en unik oplevelse, når de besøger vores butikker. For det skal være sjovt at besøge en legetøjsbutik. Ganske enkelt. Og intet er bedre end at se de glade børn, der besøger BR, fortsatte hun.

I Tilst-butikken kan kunderne eksempelvis se et piratskib, et prinsesseslot, en politistation og et Gurli Gris-hus.

LÆS OGSÅ: Fornyer endnu flere BR-butikker med lege-koncept Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD